روغن گشنیز از گشنیز Coriandrum sativum گرفته شده است. این گیاه بسیار خوشبو در پخت و پز استفاده می شود. گشنیز همچنین به عنوان Cilantro و جعفری چینی شناخته می شود. استفاده از گشنیز برای اهداف آشپزی و دارویی حداقل به هزاره قبل از باستان بر می گردد. بومی مصر باستان نیست، اما ما می دانیم که آنها از آن استفاده کرده اند. گشنیز به همراه مهاجران اسپانیایی و انگلیسی به دنیای جدید نقل مکان کرد. اسپانیایی ها آن را به سرزمین هایی که اکنون بخشی از مکزیک و اسپانیا است، آوردند. خواص دارویی گشنیز در تاریخ مدرن شناخته شده است. روغن گشنیز با استفاده از بخار یا تقطیر از برگ و بذر گشنیز استخراج می شود. روغن حاصل از آن رایحه ای شیرین و تند دارد. در این بخش با ما همراه باشید تا با خواص روغن گشنیز برای سلامتی بدن آشنا شوید.
خواص روغن گشنیز برای سلامتی بدن:
اعتقاد بر این است که روغن گشنیز یک ماده برای افزایش قوای جنسی است. گفته می شود که می تواند به ناتوانی جنسی، مشکلات نعوظ و میل جنسی سرکوب شده کمک کند. روغن گشنیز همچنین دارای خواص بادشکن یا ضد نفخ است. اشتها را افزایش می دهد و به سوء هاضمه کمک می کند. همچنین می توان از آن برای کمک به دفع گازها و متوقف کردن تولید آنها استفاده کرد. روغن گشنیز همچنین تجزیه چربی ها را تحریک می کند، که به حفظ شاخص های سالم چربی بدن کمک می کند. به عنوان ضد اسپاسم عمل می کند. به انواع اسپاسم از جمله سرفه، اسپاسم روده و گرفتگی عضلات کمک می کند. روغن گشنیز توانایی کاهش درد را دارد و از روغن گشنیز برای درد مفاصل استفاده می شود. می توان برای تسکین درد دندان، سردرد نیز از آن استفاده کرد.
روغن گشنیز خاصیت قارچی دارد. می تواند مانع از رشد قارچ ها و ایجاد مشکلات سلامتی شود. می تواند برای درمان عفونت های پوستی ناشی از قارچ ها استفاده شود. علاوه بر همه این خاصیت ها روغن گشنیز برای پوست مناسب است، لک های صورت و آکنه را ازبین می برد. اغلب برای تسکین استرس استفاده می شود. آرامش بخش است و اثر آرام بخش بر ذهن دارد. همچنین می توان از آن برای بالا بردن و تثبیت خلق و خو استفاده کرد. می تواند تنش عصبی را درمان کرده و هرگونه احساس ناامیدی را از بین ببرد. روغن گشنیز به از بین بردن احساس شک و تردید کمک می کند و خستگی روحی را بهبود می بخشد. می تواند اعتماد به نفس و انگیزه را تقویت کند. در عین حال، انرژی مثبت و شور و نشاط را افزایش می دهد.
احتیاطهای روغن گشنیز:
روغن گشنیز اگر بیش از حد مصرف نشود برای استفاده بی خطر است اگرچه ممکن است برخی افراد هنگام استفاده از آن حساسیت پوستی را تجربه کنند. در دوران بارداری و هنگام شیردهی، روغن گشنیز باید با احتیاط استفاده شود.
نکته مهم:
بیشترین میزان تأثیرگذاری گیاهان دارویی متعلق به عصارههای خالص گیاهان دارویی است و بعدازآن میتوان به مکملهایی نظیر کپسولها اشاره کرد. کمترین میزان اثرگذاری هم متعلق به عرق و چای و دمنوش است.
امیدوارم که اطلاعات خوب و مفیدی در اختیار شما قرار داده باشیم با نظر دهی و امتیازدهی مارو از کیفیت مطالب آگاه نمایید. برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت فروشگاه محصولات ارگانیک آشا مراجعه نمایید و برای کسب اطلاعات در مورد محصولات ارگانیک میتوانید با شماره 09120038341 مشاور فروشگاه ارگانیک آشا تماس بگیرید یا از طریق تلگرام، اینستاگرام با ما در ارتباط باشید.