کاهش فرسایش خاک با کشاورزی ارگانیک:
فرسایش خاک در اثر عوامل طبیعی به کندی صورت میگیرد و با تشکیل مجدد خاک از سنگ بستر، کم وبیش جبران میگردد. فرسایش خاک یکی از جدی ترین مشکلات زیست محیطی مرتبط با کاربری اراضی است. در بسیاری از موارد، فرسایش باعث کاهش اثرات جبران ناپذیری در بهرهوری خاک و سایر کارکردهای خاک شده و منجر به خسارت محیطی می شود. وجود پوشش گیاهی مطلوب در اکثر اکوسیستمهای طبیعی، بهخوبی خاک را در مقابل فرسایش محافظت میکند و آن را به حداقل ممکن میرساند.
شواهد حاکی از آن است که کشاورزی ارگانیک با فنهایی نظیر تناوب مخلوط علوفهای با محصولات زراعی، استفاده از کودهای سبز و دفع نمودن بقایای گیاهانی مانند ذرت، نقش عمدهای در کاهش خطر فرسایش دارند. در آزمایشی در بین سالهای ۱۹۴۸ تا ۱۹۸۵ میزان فرسایش خاک در دو مزرعه مجاور یکی با سیستم کشاورزی ارگانیک و دیگری با سیستم کشاورزی رایج مقایسه شد و مشاهده گردید که میزان فرسایش در کشاورزی ارگانیک ۵ سانتیمتر و در کشاورزی رایج ۱۶ سانتیمتر بیشتر از کشاورزی ارگانیک بوده که این مقدار یکسوم خاک سطح زمین را شامل میشد.
نکته مهم:
بیشترین میزان تأثیرگذاری گیاهان دارویی متعلق به عصاره گیاهان دارویی است و بعدازآن میتوان به مکملهایی نظیر کپسولها اشاره کرد. کمترین میزان اثرگذاری هم متعلق به عرق و چای و دمنوش است.
امیدوارم که اطلاعات خوب و مفیدی در اختیار شما قرار داده باشیم با نظر دهی و امتیازدهی مارو از کیفیت مطالب آگاه نمایید. برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت فروشگاه محصولات ارگانیک آشا مراجعه نمایید و برای کسب اطلاعات در مورد محصولات ارگانیک میتوانید با شماره 09120038341 مشاور فروشگاه ارگانیک آشا تماس بگیرید یا از طریق تلگرام، اینستاگرام با ما در ارتباط باشید.
منابع اطلاعات:
کتابها و مقالات گیاهان دارویی
فروشگاه محصولات ارگانیک آشا
موسسه کار آفرینی دکتر زرقانی