ساده سلامت باشید... فروشگاه اینترنتی آشا ارگانیک
09120038341 اگر سؤالی دارید تماس بگیرید!
ارسال رایگان برای خرید بالای 150 هزار تومان
  • خواص روغن جوانه گندم چیست؟

    روغن جوانه گندم که از جوانه گندم به دست می‌آید سرشار از ویتامین‌های B ،E ،D و A است. همچنین حاوی اسیدهای چرب اشباع‌نشده، پروتئین، آهن و روی است. در بین گیاهان بیشترین ویتامین E را دارد که برای مشکلات پوستی فوق‌العاده است. خواص جوانه گندم و روغن آن فقط به مشکلات پوستی ختم نمی‌شود بلکه استفاده درمانی نیز دارد…

  • استفاده از روغن جوانه گندم برای پوست و مو

    روغن جوانه گندم دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و لایه‌بردار است که باعث درخشندگی پوست می‌شود. همچنین دارای ویتامین E است که برای سلامت پوست بسیار مفید است. سرشار از مواد مغذی، روی، منیزیم، فسفر و پتاسیم است. همچنین روغن جوانه گندم از روغن‌های سبک است که به راحتی وارد قسمت‌های زیرین پوست سر می‌شود بنابراین موها را از ریشه تقویت می‌کند…

  • مهم ترین خواص روغن جوانه گندم برای صورت

    روغن جوانه گندم از جوانه گندم گرفته می‌شود، خواص جوانه گندم بسیار است. جوانه گندم مهم‌ترین ماده مغذی هسته گندم است و شامل ۲۳ ماده مغذی مختلف از جمله پروتئین، ویتامین‌های گروه B، اسیدهای چرب امگا ۳، آهن و کلسیم است. این روغن دارای مواد مغذی است و باعث مرطوب شدن پوست می‌شود. روغن جوانه گندم به راحتی توسط پوست شما جذب می‌شود و این باعث می‌شود یک مرطوب‌کننده مؤثر و یک درمان موضعی مناسب باشد…

  • تأثیر شگفت انگیز جوانه گندم برای لاغری

    وقتی چربی‌های اشباع را کم می‌کنید ممکن است مواد مغذی مهم نیز در حال کاهش باشد. بااین‌حال، جوانه گندم ضد چربی است. این ماده سرشار از مواد معدنی از جمله آهن و روی است. با جوانه گندم می‌توانید بدون نگرانی از دست دادن مواد مغذی، وزن کم کنید. جالب است بدانید که از جوانه گندم، […]

  • خواص شگفت انگیز روغن جوانه گندم برای مو

    اگر موهای شما آسیب‌دیده است و می‌خواهید زیبایی را به آن‌ها برگرانید می‌توانید از روش‌های فوق‌العاده طبیعی استفاده کنید. چراکه روش‌های طبیعی عوارض جانبی ندارد و ارزان‌تر است. یکی از این روش‌های طبیعی استفاده از روغن جوانه گندم است.روغن جوانه گندم را به‌صورت موضعی به پوست سربمالید. اما اگر به گلوتن موجود در گندم حساسیت دارید ممکن است برای شما مناسب نباشد…

  • فواید بی نظیر روغن جوانه گندم برای زیبایی پوست

    روغن جوانه گندم ویتامین E بسیار بالایی دارد و می‌دانید چقدر برای پوست شما مفید است! درواقع، در بین همه روغن‌های گیاهی، روغن جوانه گندم اصل بیشترین ویتامین E را دارد. علاوه بر ویتامین، روغن حاوی اسیدهای چرب مانند اسیدهای لینولئیک (امگا ۶)، پالمیتیک و اولئیک (امگا ۹) است. به علاوه دارای ویتامین‌های A و D و مواد معدنی است. این‌ها دلیل خوبی هستند که چرا بهتر است شما از روغن جوانه گندم برای پوست استفاده کنید.

  • فواید و خواص جوانه گندم در طب سنتی

    جوانه گندم سرشار از مواد مغذی مانند لیپیدها، پروتئین‌ها، قندها، فیبر، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین E و مواد معدنی کمیاب مانند روی، مس، آهن و منیزیم است. همچنین سرشار از تری گلیسیریدها و آنتی‌اکسیدان‌ها است. همچنین روغن جوانه گندم، از جوانه گندم استخراج می‌شود که دارای پروتئین و لسیتین زیاد است. برای کاربرد موضعی بر روی پوست مورداستفاده قرار می‌گیرد زیرا باعث بهبود عملکرد پوست و رنگ پوست می‌شود. همچنین از صدمه در برابر آفتاب محافظت می‌کند…

  • خرید و قیمت روغن جوانه گندم اصل و طبیعی

    با گندم آشنایی دارید زیرا ماده اصلی آرد، نان و سایر غذاهای حاوی گندم است؛ اما مطمئناً چیزی فراتر از آن وجود دارد. روغن جوانه گندم از جوانه گندم استخراج می‌شود. سرشار از ویتامین A،D،E، پروتئین‌ها و مواد معدنی است. ویتامین E بدن را در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند و از پیری زودرس، سرطان […]

  • روغن جوانه گندم اصل چه خواصی دارد

    روغن جوانه گندم اصل از جوانه گندم استخراج می‌شود. روغن جوانه گندم از نظر اسید لینولئیک یا امگا ۶ بسیار غنی است. خاصیت نرم‌کننده دارد. باعث می‌شود پوست نرم، لطیف و درخشنده‌تر باشد. سرشار از ویتامین E، ویتامین B، ویتامین B6، پتاسیم، منیزیم، فسفر، آنتی‌اکسیدان‌ها و لیپوپروتئین‌ها است. ۲۵٪ آن از مواد مغذی تشکیل‌شده است و دارای فواید سلامتی زیادی است. به دلیل غنی بودن مواد معدنی و ویتامین‌ها، بدن را سالم نگه می‌دارد. از پیری پوست جلوگیری می‌کند…

  • فواید روغن جوانه گندم که تا به حال نشنیده‌اید

    آیا به دنبال راه‌حل‌هایی می پایه که بتوانید با مشکلات درمانی و زیبایی مبارزه کنید؟ یکی از این راه‌حل‌های بسیار مفید روغن جوانه گندم است. روغن جوانه گندم از هسته گندم استخراج‌شده است. سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶، همچنین ویتامین‌های A، E، B و D، منیزیم، پتاسیم، فسفر، سایر ترکیبات فرار و آنتی‌اکسیدان‌هاست. آیا با خواص جوانه گندم و روغن آن آشنایی دارید…

  • مضرات و خواص گیاه اسطوخودوس را بشناسیم

    سطوخودوس گیاهی گل‌دار از خانواده نعناع است که به‌راحتی با رایحه شیرین آن مشخص می‌شود. اعتقاد بر این است که بومی مدیترانه، خاورمیانه و هند است و قدمتی در حدود ۲۵۰۰ سال دارد. در زمان‌های قدیم، اسطوخودوس به عنوان گیاه مقدس استفاده می‌شده است. علاوه بر این، اغلب از آن برای خوشبو کردن انواع وسایل شخصی مانند لباس و مو استفاده می‌شد. جالب است بدانید که از گل گیاه اسطوخودوس، عصاره اسطوخودوس اصل و روغن اسطوخودوس استخراج می‌شود…

  • با اسطوخودوس به آرامش برسید

    روغن اسطوخودوس، ازگل‌های گیاه اسطوخودوس استخراج می‌شود. گیاهی با گل‌های بنفش‌رنگ و بومی مدیترانه. از خواص گیاه اسطوخودوس می‌توان به درمان کم‌خوابی، کاهش استرس، مشکلات گوارشی و … اشاره کرد. همچنین از اسطوخودوس برای آرامش استفاده می‌شود. روغن آن سرشار از لینالول، لینالیل استات است و خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد.

  • مهم‌ترین خواص روغن اسطوخودوس برای پوست

    روغن اسطوخودوس (aka lavandula angustifolia) نوعی روغن است که از گل گیاه اسطوخودوس حاصل می‌شود که در مناطق مختلفی مانند فرانسه و بلغارستان رشد می‌کند. اجزای اصلی آن عبارت‌اند از: لینالول، لینالیل استات، lavandulol، geraniol و اکالیپتول که دارای خاصیت ضد باکتریایی و همچنین ضد قارچی هستند. می‌توان روغن را به‌صورت موضعی مصرف کرد یا آن را استنشاق کرد اما استفاده از روغن اسطوخودوس اصل به صورت موضعی بیشترین فایده را برای پوست خواهد داشت…

  • خوابی آرام را با روغن اسطوخودوس تجربه کنید

    روغن اسطوخودوس یکی از محبوب‌ترین روغن‌ها است که در آروماتراپی مورداستفاده قرار می‌گیرد. باعث آرامش می‌شود و اعتقاد بر این است که اضطراب، عفونت‌های قارچی، افسردگی، بی‌خوابی، اگزما، حالت تهوع را درمان می‌کند. همچنین گفته می‌شود که خواص ضدالتهابی، ضد قارچی، ضدافسردگی، ضدعفونی‌کننده، ضد باکتریایی و ضد میکروبی و همچنین ضد اسپاسم، ضد درد و آرام‌بخش از خواص گیاه اسطوخودوس است…

  • خرید روغن اسطوخودوس از آشا ارگانیک

    اسطوخودوس گیاهی است بومی شمال آفریقا و مناطق کوهستانی مدیترانه است. از تقطیر سنبله‌های گل، روغن اسطوخودوس حاصل می‌شود. این روغن دارای کاربردهای آرایشی است و اعتقاد بر این است خواص دارویی نیز دارد. روغن اسطوخودوس بر خلاف فرم گیاه، هنگام بلع سمی است. این گیاه برای پوست و زیبایی بسیار موردتوجه است و معمولاً در رایحه‌ها و شامپوها برای کمک به پاک‌سازی پوست مورداستفاده قرار می‌گیرد. می‌توان آن را بدون نسخه (OTC) از داروخانه‌ها خریداری کرد…

  • خواص روغن اسطوخودوس برای پوست که نباید از آن غافل شد

    روغن اسطوخودوس از گیاه اسطوخودوس حاصل می‌شود. می‌توان آن را به‌صورت موضعی روی پوست بمالید و یا آن را استنشاق کنید. روغن اسطوخودوس بهروش‌های مختلفی می‌تواند برای پوست مفید باشد. این توانایی را دارد که آکنه‌ها را کاهش دهد، به روشن شدن پوست و کاهش چین‌وچروک کمک کند. حتی می‌توان از خواص گیاه اسطوخودوس برای درمان موارد دیگر مانند بهبود سلامت مو و هضم استفاده کرد…

  • خواص جادویی روغن اسطوخودوس برای موها

    روغن اسطوخودوس یکی از محبوب‌ترین روغن‌ها برای رشد مو است. این‌یک ایده جدید نیست: قرن‌هاست که فرهنگ‌های مختلف روغن اسطوخودوس را برای رشد مو توصیه می‌کنند؛ اما آیا استفاده از روغن اسطوخودوس روی پوست سر شما، افزودن آن به ماسک مو یا استفاده از محصولات مو می‌تواند سلامت مو را بهبود بخشد؟ برای رسیدن به حقیقت در مورد فواید روغن اسطوخودوس برای رشد مو، خواندن را ادامه دهید. روغن اسطوخودوس در صورت استفاده صحیح می‌تواند از بروز بسیاری از مشکلات رایج مو مانند ریزش مو، موخوره، موهای خشک، خارش، شوره سر، موهای آسیب‌دیده و موارد دیگر جلوگیری کند…

  • خواص روغن اسطوخودوس اصل و صد درصد طبیعی

    اسطوخودوس دارای گل‌هایی بارنگ بنفش روشن و بومی مدیترانه، شمال آفریقا و آسیای جنوبی است. حدود ۳۹ گونه مختلف از اسطوخودوس وجود دارد که از آن‌ها برای تهیه روغن اسطوخودوس اصل استفاده می‌شود. یکی از بی‌خطرترین روغن‌هاست که از زمان‌های بسیار قدیم مورداستفاده قرارگرفته است. از خواص روغن اسطوخودوس می‌توان به ضدویروس بودن، درمان سردردهای شدید، بهبود کیفیت خواب، خوشبوکننده طبیعی هوا، سلامتی مو، ضد قارچ، ضدعفونی‌کننده، ضدالتهاب، بهبود زخم اشاره کرد…

  • فواید بی نظیر روغن اسطوخودوس را بشناسید

    مردم اسطوخودوس را به خوبی می‌شناسند؛ اما شاید ندانند که از زمان‌های قدیم از گل اسطوخودوس روغن اسطوخودوس استخراج می‌شود. اسطوخودوس بومی جنوب اروپا، شمال و شرق آفریقا، جنوب غربی آسیا و جنوب شرقی هند است. برای اهداف پزشکی مورداستفاده قرارگرفته است. در قرون‌وسطا، پزشکان از خواص گیاه اسطوخودوس برای درمان صرع و حملات میگرنی استفاده می‌کردند. در دوران باستان یک گیاه مقدس محسوب می‌شد؛ اما روغن اسطوخودوس با فرآیند تقطیر بخار استخراج می‌شود…

  • خواص روغن خراطین آشا ارگانیک برای خانم‌ها

    روغن خراطین برای خانم‌ها به‌منظور افزایش حجم عضلات سینه، باسن، گونه و لب استفاده می‌شود. روغن خراطین اصل یکی از بهترین و مطمئن‌ترین راه‌ها برای افزایش اندازه و حجیم شدن عضلات است. همچنین تأثیرات آن دائمی و بدون بازگشت است. این روغن سرشار از امگا ۳، امگا ۶، امگا ۹ و پروتئین‌ از جمله کلاژن بوده که عامل سفت شدن پوست می‌باشد…

  • روش استفاده از روغن خراطین برای آقایان چیست؟

    بزرگ‌تر کردن آلت تناسلی آقایان از مهم‌ترین خواص روغن خراطین اصل می‌باشد. این روغن حاوی الانتئین، مواد کلاژن ساز و پروتئین است. عموماً در روغن‌های خراطین از‌‌ روغن زالو (Leech) نیز، به دلیل دارا بودن مواد کلاژن ساز استفاده می‌گردد. ازآنجایی‌که گردش خون عامل اصلی افزایش سایز و حجم اعضای بدن مردان است، این روغن می‌تواند کمک به سزایی در افزایش حجم بدن داشته باشد…

  • فواید روغن خراطین آشا ارگانیک برای صورت

    روغن خراطین از یک نوع کرم خاکی تهیه می‌شود و یکی از طبیعی‌ترین روغن‌ها است که به‌عنوان یک راهکار طبیعی با نتایج شگفت‌انگیز برای افزایش حجم لب، گونه، باسن، سینه، افزایش اندازه آلت تناسلی مردان استفاده می‌گردد. این روغن هم برای خانم‌ها و هم برای آقایان مفید است. می‌توان گفت روغن خراطین اصل یکی از […]

  • خراطین چیست و چه کاربردی دارد

    روغن خراطین (earthworm oil) خواص دارویی و درمانی زیادی دارد. از یک‌گونه کرم خاکی به نام ایزینیا فتیدا (Eisenia fetida) استخراج می‌شود. این روغن به خاطر طبیعی بودن برای بدن بی‌ضرر است. از مهم‌ترین خواص روغن خراطین، حجم دهنده بودن آن برای اندام‌های مختلف است. همچنین خواص زیادی برای پوست دارد…

  • قیمت روغن خراطین صد درصد طبیعی و خالص

    روغن خراطین، یکی از طبیعی‌ترین و بهترین روغن‌ها برای افزایش حجم لب، گونه، باسن، سینه و عضلات است. از یک نوع کرم خاکی تهیه می‌شود و سرشار از امگا ۳، امگا ۶، امگا ۹ و پروتئین‌ است. هم برای آقایان مفید است هم برای خانم‌ها. چه خانم‌های متأهل، چه دخترانی که به سن بلوغ رسیده‌اند […]

  • روغن خراطین برای چیست و خواص روغن خراطین اصل

    روغن خراطین، به عنوان بهترین روش درمان برای بزرگ کردن سایز اندام‌های مختلف بدن مورداستفاده قرار می‌گرفت. جالب است بدانید که این روغن از کرم ایزنفتیدا گرفته می‌شود که دارای الانتئین است که همین ماده باعث حجیم کردن اندام‌ها می‌شود. سرشار از الانتین، پروتئین، کلاژن، امگا ۳،۶، ۹، گلیسین، ویتامین E است…

  • معجزه روغن خراطین برای پوست

    روغن خراطین، روغنی با خواص دارویی و درمانی است که از یک گونه کرم خاکی به نام ایزینیا فتیدا استخراج می‌شود. خواص زیادی برای پوست صورت دارد. همچنین یک حجم دهنده بی‌نظیر برای اندام‌های بدن است. از خواص روغن خراطین غیر از پوست و حجم دادن به اندام‌ها برای تقویت مو و ابرو، افزایش قدرت جنسی آقایان و افزایش گردش خون و خون‌رسانی استفاده می‌شود…

  • روغن خراطین برای لب، بهترین حجم دهنده طبیعی

    امروزه افراد زیادی وجود دارند که می‌خواهند با بزرگ کردن سایز لب‌های خود، چهره‌ای زیباتر و دلنشین تر داشته باشند. اگر شما هم می‌خواهید لب‌های خود را بزرگ کنید، روغن خراطین را به شما پیشنهاد می‌دهیم. امروزه مصرف روغن خراطین برای لب‌ بهترین و بی‌خطرترین روش است. استفاده از این روغن مانند سایر روش‌های بوتاکس و تزریق ژل عوارض خطرناکی ندارد حتی نسب آن‌ها هزینه کم‌تری دارد؛ اما روغن خراطین چیست؟ نوعی روغن طبیعی است که از کرم خاکی به دست می‌آید…

  • خواص عجیب روغن خراطین و طرز استفاده از روغن خراطین

    یکی از طبیعی‌ترین روغن‌ها برای افزایش حجم و سایز اعضای بدن، روغن خراطین است. خانم‌ها از روغن خراطین برای افزایش حجم سینه، گونه، باسن و از بین بردن خط لب و آقایان برای افزایش سایز آلت تناسلی خود استفاده می‌کنند. جالب است بدانید خواص روغن خراطین شایعه نیست و از طریق علمی به اثبات رسیده است. اما روغن خراطین چگونه تهیه می‌شود؟ از یکی از انواع کرم‌های هندی به نام ایزینفتیدا گرفته می‌شود این کرم در بدن خود موادی دارد که به الانتئین معروف است و این مواد می‌تواند باعث افزایش سایز و افزایش حجم اعضای بدن انسان شود…

  • با روغن خراطین به اندام‌های خود حجم دهید

    روغن خراطین از کرم ایزنفتیدا تهیه می‌شود. نوعی کرم که به مقدار فراوان در هند وجود دارد؛ دارای الانتئین است که باعث افزایش حجم و سایز اندام‌ها می‌شود. شاید شما هم جز افرادی باشید که درباره‌ی خواص روغن خراطین برای حجم دادن به اندام‌ها شنیده باشید. بسیاری از خانم‌ها و آقایان به دنبال افزایش حجم اعضای بدن خود هستند و از روش‌های مختلفی برای رسیدن به هدفشان استفاده می‌کنند. یکی از این روش‌های طبیعی که بدون عارضه است مصرف روغن خراطین اصل هست…

  • روغن دارچین برای پوست و رفع مشکلات پوستی معجزه می‌کند

    رژیم مراقبت از پوست به همراه یک سبک زندگی سالم بهترین روش برای داشتن پوست زیبا است. آیا تا الان به دنبال رفع مشکلات پوستی بوده‌اید؟ روش‌های طبیعی بهتر است یا روش‌های شیمیایی؟ مسلماً روش‌های طبیعی زیرا بدون عوارض جانبی است. برای این منظور می‌توان از دارچین استفاده کرد. دارچین بومی آسیای جنوبی است، اما […]

  • خواص درمانی معجزه ‌آسا روغن دارچین در فشار خون

    دارچین می‌تواند فشارخون را کاهش دهد. دارچین، ادویه‌ای محبوب و گسترده است که از پوست درخت دارچین که بومی جنوب شرقی آسیا است، گرفته می‌شود. انواع مختلفی دارد، دارچین کاسیا رایج‌ترین نوع موجود در ایالات‌متحده است. قرن‌هاست که در طب سنتی مورداستفاده قرار می‌گیرد. خواص دارچین فقط به کاهش فشارخون ختم نمی‌شود. از دارچین برای پوست و مو استفاده می‌شود…

  • تأثیر حیرت انگیز دارچین بر دیابت

    ممکن است شما دارچین را در کابیت خود داشته باشید اما از خواص دارویی آن بی‌اطلاع باشید. دارچین از زمان‌های بسیار قدیم از نظر دارویی استفاده می‌شده است. این ادویه محبوب در مصر باستان، چین و هند برای اهداف آشپزی و دارویی استفاده می‌شد و استفاده از آن نیز در کتاب مقدس به ثبت رسیده […]

  • تأثیر و فواید روغن دارچین برای لاغری و چربی سوزی

    یکی از روغن‌ها برای حمایت از کاهش وزن، روغن دارچین است. روغن دارچین، از برگ و پوست دارچین به دست می‌آید. سرشار از آنتی‌اکسیدان و سینامالدهید است که باعث مزایای سلامتی و خواص بی‌نظیر آن می‌شود. رنگ آن زرد تا قهوه‌ای و بوی آن تند است. روغن دارچین بارها و بارها نشان داده شده است که به تنظیم قند خون کمک کند…

  • قیمت و خرید روغن دارچین اصل و طبیعی آشا ارگانیک

    روغن دارچین با فرآیند تقطیر بخار از برگ‌ها و پوست دارچین استخراج می‌شود. این روغن دارای بوی تندی است و در آروماتراپی از ارزش زیادی برخوردار است. به دلیل داشتن خاصیت ضدعفونی‌کننده بسیار مورد احترام است. روغن دارچین با روغن‌های دیگری مانند روغن اسطوخودوس، روغن نارنج، روغن لیمو خوبی مخلوط می‌شود. نام رایج روغن دارچین Cinnamomum cassia است. روغن دارچین مزایای سلامتی زیادی دارد، به دلیل خاصیت ضدالتهابی برای تسکین درد استفاده می‌شود…

  • خواص روغن دارچین اصل را بشناسید

    دارچین، زمانی از طلا با ارزش‌تر بود و نماد قدرت و ثروت بود. امروزه هم مزایای سلامتی زیادی دارد. خاصیت ضدالتهابی، کاهش قند خون و … از خواص دارچین است. از برگ و پوست درخت دارچین، روغن دارچین استخراج می‌شود. از این روغن برای سلامتی پوست و مو هم استفاده می‌شود. جالب است بدانید که […]

  • خواص روغن دارچین برای پوست و مو

    دارچین یک ادویه معروف برای استفاده در غذا است. همچنین در داروهای سنتی در فرهنگ‌های مختلف نقش اساسی داشته است. اگرچه برای طعم‌دهنده و به عنوان چاشنی در پخت‌وپز مورداستفاده قرار می‌گیرد، در طی سال‌ها فواید دارویی آن شناخته‌شده است. از خواص دارچین می‌توان به کاهش قند خون، کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی و … اشاره کرد. از برگ و پوست دارچین، روغن دارچین به دست می‌آید که امروزه برای زیبایی پوست و مو زیاد از آن استفاده می‌شود..

  • از خواص بی‌نظیر روغن دارچین غافل نشوید

    شاید تعجب کنید وقتی‌که بفهمید خواص روغن دارچین بسیار زیاد است. این روغن طبیعی می‌تواند به کاهش وزن، ایمنی و … کمک کند؛ اما روغن دارچین چیست که در زمان قدیم از طلا با ارزش‌تر بود؟ روغن دارچین از پوست و برگ دارچین استخراج می‌شود. رنگ آن زرد و یا قهوه‌ای است و بوی تندی دارد…

  • خواص و فواید عالی دارچین برای زیبایی و سلامت

    زمانی بود که دارچین از طلا با ارزش‌تر به حساب می‌آمد. زمان تغییر کرده است، اما هنوز هم دارچین به خاطر خواص مفید آن برای سلامتی و زیبایی انسان بسیار ستودنی است. از میان ۲۶ ادویه و گیاه دارویی محبوب، دارچین به دلیل داشتن سطح بالای آنتی‌اکسیدان‌ها، رتبه اول را به خود اختصاص داده است. خواص دارچین، خاصیت ضد دیابتی، ضدالتهابی، ضد میکروبی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی است. اما از دارچین روغن دارچین نیز استخراج می شود…

  • خواص شگفت‌ انگیز دارچین که از نظر علمی ثابت‌ شده‌اند

    جدا از پخت‌وپز خواص دارچین برای سلامتی شگفت‌انگیز است. جالب است بدانید که دارچین یکی از اولین ادویه‌های معروف جهان است که مورد معامله قرار می‌گرفت. در دوران باستان، نماد ثروت و قدرت بود. در زمان‌های قدیم چنان با ارزش بود که معادل عاج و طلا در نظر گرفته می‌شد. منشاء دقیق دارچین به‌طور کامل […]

  • خواص روغن نارگیل برای سلامتی، پوست و مو

    در یک کلام، روغن نارگیل یک ماده مغذی مناسب برای بدن است که از نظر قلبی سالم، عالی برای سلامت دهان و دندان و سایر فواید سلامتی است. از نظر ساختاری، روغن نارگیل از مغز نارگیل گرفته می‌شود. بی‌رنگ است و برای مصرف‌کننده، روغن نارگیل به‌صورت تصفیه‌شده و تصفیه نشده در دسترس است. حاوی اسیدهای چرب و پروتئین‌هایی است که آنتی‌اکسیدان‌ها را در خود نگه می‌دارند و فواید سلامتی بی‌شماری را به همراه دارند…

  • خواص نارگیل و روغن نارگیل برای مژه

    روغن نارگیل اصل برای استفاده در اطراف چشم بی‌خطر است. بااین‌وجود، فراتر از امنیت، روغن نارگیل همچنین می‌تواند خواصی برای مژه و اطراف چشم شما داشته باشد چگونه؟ همان‌طور که روغن نارگیل محافظت از موهای سر شما در برابر آسیب ناشی از شستشوی مو، محصولات مو محافظت می‌کند از موهای مژه شما نیز محافظت می‌کند…

  • پرپشت شدن سریع ابرو با روغن نارگیل دکتر زرقانی

    ادعا می‌شود، روغن نارگیل باعث ضخیم‌تر شدن ابروها می‌شود. روغن نارگیل دارای چندین مزیت اثبات‌شده برای سلامتی است. سرشار از اسیدهای چرب و آنتی‌اکسیدان‌ها است که دارای خواص درمانی چشمگیر هستند. همچنین دارای خواص ضد میکروبی و مواد مغذی است که برای پوست و مو شما مفید هستند…

  • نحوه استفاده از روغن نارگیل برای زیبایی پوست و مو

    امروزه روغن نارگیل به یک روغن پرطرفدار در بین مردم تبدیل‌شده است. چرا؟ زیرا زیبایی افراد را دوچندان می‌کند. به دلیل داشتن اسید لوریک، آنتی‌اکسیدان‌ها و همچنین ویتامین‌ها می‌تواند پوست را در برابر رادیکال آزاد محافظت کند و میکروارگانیسم‌های مضری که باعث ایجاد مشکلات پوستی مانند جوش و اگزما می‌گردد را از بین ببرد و به درمان مشکلات پوستی کمک کند…

  • خاصیت روغن نارگیل برای پوست و مضرات احتمالی آن

    حتمالاً لازم نیست که به شما بگوییم که روغن نارگیل، روغنی است که از نارگیل حاصل می‌شود؛ اما از مؤلفه‌هایی تشکیل می‌شود که باید در اینجا به آن اشاره کرد. اسید لوریک موجود در روغن نارگیل دارای خاصیت ضد میکروبی است که می‌تواند به از بین بردن باکتری‌های موجود در پوست و کاهش التهاب کمک کند. علاوه بر این، روغن نارگیل حاوی مقادیر زیادی اسید لینولئیک، یک اسید چرب غیراشباع امگا ۶ است که می‌تواند به‌عنوان نرم‌کننده پوست استفاده شود…

  • خواص معجزه‌آسای روغن نارگیل برای رفع چین‌وچروک صورت

    روغن نارگیل برای پخت‌وپز زیاد استفاده می‌شود، اما برخی معتقدند که خواص نارگیل فراتر از غذا است. در حقیقت، برخی از افراد نیز از روغن نارگیل برای درمان چین‌وچروک استفاده می‌کنند. آیا دائماً نگران علائم پیری روی صورت خود هستید؟ فکر می‌کنید چروک و لکه‌های تیره زیبایی شمارا خراب می‌کند؟ اگر بله بهتر است در برنامه مراقبت از پوست، روغن نارگیل را نیز شروع کنید. طبیعی، مؤثر و کاملاً بی‌خطر است…

  • خشخاش چیست و چه خواصی دارد؟

    خشخاش بومی مدیترانه و آسیای صغیر است اما امروزه در بیشتر کشورها کشت می‌شود. میوه خشخاش کپسول مانند است با ایجاد بریدگی روی آن ماده شیره مانندی به نام تریاک خارج می‌شود که حاوی آلکالوئیدهای سمی است. سرشار از آهن، کلسیم، منیزیوم، فسفر، ویتامین E و اسید لینولئیک است. خشخاش خواص زیادی دارد، از درد […]

  • روغن خشخاش راهی طبیعی برای درمان جوش

    روغن خشخاش که به آن روغن کوکنار هم می‌گویند از جمله روغن‌های طبیعی و پرخاصیتی است که در صنعت داروسازی کاربردهای زیادی دارد و از آن برای محصولات مراقبت از پوست نیز مورداستفاده قرار می‌گیرد. به دلیل اینکه حاوی سم آلکانوئید است نباید در پخت‌وپز استفاده شود. روغن خشخاش اصل از گل، برگ و دانه خشخاش به دست می‌آید. اصلی‌ترین خاصیت خشخاش که موجب شده این‌گونه پرطرفدار باشد، درمان دردهای مفصلی است، اما امروزه برای درمان جوش و آکنه هم استفاده می‌شود.

  • روغن خشخاش برای درد، بهترین مسکن طبیعی

    برای درد مفاصل یکی از روش‌های بی‌خطر و مکمل این روش‌ها که طبیعی و کم‌هزینه است، استفاده از روغن‌های گیاهی مانند روغن خشخاش است. روغن خشخاش که به آن کوکنار هم گفته می‌شود از دانه‌های گیاه خشخاش به دست می‌آید که به گفته طب سنتی، قوی‌ترین مسکن است که برای کاهش درد مفاصل، کمردرد، زانودرد و … به صورت خوراکی و موضعی مصرف می‌شود. اگر درد مفاصل دارید حتماً از روغن خشخاش برای درد استفاده کنید…

  • قیمت و خرید روغن خشخاش اصل و طبیعی

    روغن خشخاش از دانه های گیاه خشخاش حاصل می شود که بومی آسیای صغیر و مدیترانه است. به روغن خشخاش، روغن کوکنار هم گفته می شود. سرشار از کلسیم، آهن، مس و مواد معدنی، ویتامین E و آنتی اکسیدان ها و اسید اولئیک است. از زمان های دور به عنوان دارو استفاده می شد. امروزه علاوه بر استفاده دارویی برای پوست و مو نیز استفاده می شود…

  • خواص گیاه خشخاش و فواید باورنکردنی درمانی آن

    گیاه خشخاش گیاهی دوساله و بومی مدیترانه و آسیای صغیر است. نام علمی آن، Papaver somniferum است. از طریق تجار عرب، کشت خشخاش در ایران، خراسان باستان و هند گسترش یافت. امروزه، دانه خشخاش یک محصول تجاری کاملاً تثبیت‌شده در بسیاری از نقاط جهان از جمله جمهوری چک، آلمان، ترکیه، فرانسه، هند و منطقه اروپای شرقی است…

  • آشنایی با خواص بی‌نظیر روغن خشخاش

    دانه خشخاش در بسیاری از کشورها بسیار مورداستفاده قرار می‌گیرند. حاوی اسید لینولئیک هستند که برای سلامتی قلب بسیار مفید است، همچنین آهن و فسفر موجود در دانه خشخاش برای حفظ استخوان‌ها و ماهیچه‌ها مفید هستند. منبع فیبر هستند که به هضم غذا و به درمان یبوست کمک می‌کنند. مصرف دانه خشخاش میزان کورتیزول را کاهش می‌دهد که این منجر به آرامش و کاهش سطح استرس می‌شود…

  • روغن خشخاش اصل تقویت‌کننده پوست و مو

    خشخاش نوعی گیاهی است که در بسیاری از مناطق جهان مانند آسیا و خاورمیانه یافت می‌شود. بااین‌حال، در اوایل قرن بیستم، فرانسه و آلمان در تولید روغن خشخاش، پیشتاز شدند. امروز، جمهوری چک و ترکیه صادرکننده بذر برتر خشخاش هستند. روغن خشخاش حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب اشباع‌نشده است. به‌عنوان‌مثال، این روغن شامل اسید لینولئیک، یک اسید چرب امگا ۶ است. اسید لینولئیک پوست و مو را مرطوب و ترمیم می‌کند…

  • نکاتی درباره روغن خشخاش برای مو

    دانه خشخاش (Papaver somniferum) در بسیاری از کشورها به ویژه در اروپای مرکزی بسیار مورداستفاده قرار می‌گیرد. آن‌ها همچنین برای به دست آوردن روغن خشخاش فشرده می‌شوند. دانه‌های خشخاش منبع خوبی از اسیدهای چرب اشباع‌نشده و همچنین مواد معدنی مانند کلسیم، روی و منیزیم هستند – همگی در موهای سالم نقش دارند…

  • روغن خشخاش یا کوکنار یکی از قدیمی‌ترین روغن‌های اروپا است که هم‌اکنون کشف‌شده است. دارای مقدار زیادی اسید لینولئیک است. شبیه روغن آفتابگردان است. در مواد آرایشی از روغن خشخاش استفاده می‌شود. این روغن به‌سرعت جذب می‌شود. روغن خشخاش برای پمادها، لوسیون ها برای درمان خشکی پوست و کرم‌های ضد چروک مفید است…

  • خواص روغن خشخاش برای پوست و زیبایی

    روغن خشخاش از دانه رسیده گیاه خشخاش استخراج می‌شود. حاوی مقادیر زیادی ویتامین E هست و مه تمرین خواص گیاه خشخاش تسکین دردهای عضلانی است. در بین روغن‌های گیاهی بیشترین میزان اسید لینولئیک را دارد که باعث اثر مرطوب‌کنندگی قوی آن می‌شود و برای ترمیم پوست بسیار مناسب است. همچنین این اسید چرب باعث تقویت موها نیز می‌شود…

  • خاصیت رزماری برای درمان و سلامتی بدن

    رزماری گیاهی همیشه‌سبز و معطر است که بومی مدیترانه است. سرشار از آهن، کلسیم و ویتامین B-6 است. همچنین غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات ضدالتهابی است. رزماری معمولاً به‌صورت پودر، عصاره رزماری و یا روغن رزماری مصرف می‌شود. از سالیان دور از این گیاه به دلیل خواص دارویی آن مورد استقبال قرارگرفته است. رزماری از قدیم برای کاهش درد، بهبود حافظه، تقویت سیستم ایمنی و تقویت رشد مو مورداستفاده قرار می‌گرفت…

  • رزماری چیست؟ خواص رزماری کدامند؟

    رزماری چیست؟ رزماری گیاهی چوبی و معطر است که تنها برای آشپزی استفاده نمی‌شود بلکه مزایای بسیاری به همراه دارد. باعث تقویت حافظه، افزایش جریان گردش خون و کاهش التهاب شود. جالب است بدانید عصاره رزماری از قسمت‌های هوایی گیاه که بیشترین غلظت مواد فعال رادارند، گرفته می‌شود و روغن رزماری فقط از جوهر گیاه ساخته می‌شود. عصاره و روغن هر دو می‌توانند ظاهر پوست و مو را بهبود بخشد؛ اما سایر خواص گیاه رزماری چیست…

  • خواص روغن رزماری برای زیبایی و درمان بیماری‌ها

    رزماری گیاهی است که از هزاران سال پیش به‌عنوان ادویه استفاده می‌شده است همچنین کاربرد دارویی داشته است. گیاهی چندساله و چوبی با رایحه‌ای معطر و دلپذیر و گل‌های سفید، صورتی و یا بنفش است. برگ‌های سوزنی دارد و همیشه‌سبز است. فراورده‌های مختلف رزماری (خشک‌شده، عصاره رزماری و روغن رز ماری) اثرات متفاوتی دارد. روغن‌ها امروزه استفاده بیشتری دارند…

  • خواص جادویی روغن رزماری برای پوست

    رزماری نام خود را از rosmarinus گرفته است که به معنی شبنم دریا است. ظاهراً به دلیل گلهای آبی روشن و وابستگی گیاه به محیط‌های مرطوب به این نام خوانده‌شده است. بومی مدیترانه و پرتغال است. از رزماری در طول تاریخ برای محافظت در برابر طاعون و برای تسکین درد نقرس استفاده‌شده است و زمانی گیاه دارویی مناسب برای تقویت حافظه به‌حساب می‌آمد…

  • نکاتی درباره روغن رزماری برای مو، مژه و ابرو

    رزماری گیاهی با برگ‌های سوزنی و گل‌های بنفش، آبی و سفید است. از گیاهان دارویی پرخاصیت به شمار می‌آید و به خاطر بو و طعم بی‌نظیر آن به‌عنوان ادویه در آشپزی استفاده می‌شود. نه‌تنها در آشپزی، بلکه امروزه برای زیبایی مو، مژه وابرو، حتی پوست از آن استفاده می‌شود. از خواص گیاه رزماری می‌توان به تسکین درد، کاهش استرس و … اشاره کرد. رزماری تنها به‌صورت گیاه خشک‌شده نیست، امروزه به‌صورت عصاره رزماری اصل و روغن هم استفاده می‌شود….

عصاره های گیاهی

گیاهان دارویی از ارزش و اهمیت خاصی در سلامتی جوامع، هم از لحاظ درمان و هم پیشگیری از بیماری ها برخوردار بوده و هستند. عصاره های گیاهی منبع بسیار خوبی برای طیف وسیعی از ترکیبات نظیر ترکیبات فنلی (فلاوونوئیدها)، ترپنوئیدها، ساپونین ها ، آلکالوئیدها، اسیدهای چرب و ویتامین ها هستند که منجر به خاصیت آنتی اکسیـدانی ، آنتی سـپتیکی، آنتی باکـتریال، ضد حساسیت و بسیاری خواص مفید دیگر می شوند. عصاره خوراکی محلولی است كه حاوی تمام مواد مفید گیاه از جمله تاننها – موسیلاژ ها – اسانسها و … میباشد.در واقع عصاره، شیرابه‌ای از یک گیاه است که تمامی ترکیبات گیاه را دربردارد و یکی از این ترکییات اسانس است. با مقایـــسه جایــگاه سه فرآورده گــــیاهی اسانس، عرق و عصاره گیاهی می‌توان نتیجه گرفت که عصاره‌ها دارای قدرت اثر بیشتری نسبت به اسانس‌ها و اسانس‌ها قدرت اثر بیشتری نسبت به عرق‌های گیاهی دارند.