ساده سلامت باشید... فروشگاه اینترنتی آشا ارگانیک
09120038341 اگر سؤالی دارید تماس بگیرید!
ارسال رایگان برای خرید بالای 150 هزار تومان
  • خواص عجیب روغن آرگان برای زیبایی

    روغن آرگان یک محصول طبیعی است که از درخت آرگان تهیه می شود این درخت بیشتر در آفریقا و در منطقه مراکش یافت می شود. روغن آرگان حاوی مقادیر بالای ویتامین E و اسید چرب اشباع شده و همچنین آنتی اکسیدان ها است به همین دلیل برای نرم شدن پوست و مو، جوانسازی پوست، رفع ترک های بارداری، رفع خشکی لب ها، درمان اگزما، سوختگی، پسوریازیس، جوش و جای آن، تقویت رشد مو و … مفید است.

  • روغن آرگان مراکش روغن بی نظیری است که امروزه طرفداران زیادی دارد. بسیاری این روغن را طلایع مایع می نامند زیرا دارای خواص فوق العاده ای به خصوص برای پوست و مو است و امروزه در بسیاری از محصولات زیبایی استفاده می شود.

  • خواص روغن آرگان برای پوست و مو چیست؟

    روغن آرگان به عنوان روغن مراکش به بازار عرضه می شود و از آن به عنوان طلای مایع یاد می گردد و بومی منطقه جنوب غربی مراکش، آفریقا است.این روغن اثرات فوق العاده ای بر پوست و مو دارد. بر اساس مطالعات انجام شده تمامی خواص روغن آرگان به دلیل وجود اسیدهای چرب اولئیک (امگا ۹ غیر اشباع) و اسیدهای چرب لینولئیک (امگا ۶ غیر اشباع) و ویتامین E و A وهمچنین آنتی اکسیدان ها است.

  • روش استفاده ازروغن آرگان برای مو چگونه است؟

    روغن آرگان یک روغن گیاهی است که از هسته درخت آرگان (Argania spinosa. L) تولید شده و بومی مراکش است. به روغن آرگان عنوان طلای مایع را نسبت داده‌اند. امروزه می‌توان آن را در تعدادی از محصولات مراقبت از مو و پوست یافت. نشان داده شده است که روغن آرگان در هنگام استفاده بر روی پوست و مو، فواید سلامتی زیادی را به همراه دارد به عنوان مثال روغن آرگان مراکش می تواند باعث مرطوب شدن پوست، رفع چین و چروک و جوانسازی آن،رفع جوش و آکنه و … می شود

  • با خواص کم نظیر روغن آرگان برای پوست آشنا شوید

    روغن آرگان که به عنوان روغن مراکش نیز شناخته می شود، قرن ها در کشور مادری خود برای سلامت و درمان برخی از بیماری های پوستی مورد استفاده قرار گرفته است. در پخت و پز استفاده می شود همچنین به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ها برای پوست و مو استفاده می شود.
    روغن آرگان اصل به دلیل خواصی که دارد برای پوست معجزه می کند، این روغن سرشار از ویتامین E، اسیدهای چرب، آنتی اکسیدان ها و اسیدهای لینولئیک است.

  • روغن آرگان مراکش اصل چیست و چه خواصی دارد؟

    روغن آرگان از میوه درخت آرگان استخراج می شود. این درخت بومی مراکش است زنان مراکش از آن برای زیبایی پوست و مو استفاده می کردند.
    استفاده از این روغن به مراکش ختم نمی شود، مردم سراسر جهان از روغن آرگان اصل برای درمان عفونت‌های پوستی، نیش حشرات و راش پوستی استفاده می کردند. بیشتر جادوی روغن آرگان از ترکیب آن ناشی می شود زیرا سرشار از ویتامین A وE، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست.

  • روغن آرگان بومی مراکش است و به طلای مایع نیز شهرت دارد. دارای فواید شگفت انگیزی است .زنان مراکشی از سال ها پیش، برای جوان سازی و تغذیه ی پوست، مو و بدن خود از این روغن استفاده می کردند.

  • مشخصات، قیمت و خرید روغن آرگان مراکش

    روغن آرگان عصاره درخت آرگان است که بومی آفریقای شمالی (مراکش) است. امروزه این روغن به دلیل خواص بی نظیری که برای پوست، مو و ناخن دارد بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این خواص سبب شده است که بسیاری برای خرید روغن آرگان اقدام نمایند و فروشگاه های زیادی آن را عرضه می کنند.

  • در حال حاضر در سراسر جهان افرادی که به دنبال یک مرطوب‌کننده‌ی طبیعی و کاملا موثر برای پوست و موی خود هستند، از روغن آرگان استفاده می کنند. بیشتر جادوی روغن آرگان از ترکیب آن که شامل ویتامین A وE، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست حاصل می شود. اگر به دنبال زیبایی و درخشان شدن پوست و موهای خود هستید، این روغن معجزه می کند.

  • آیا میدانید روغن آرگان برای پوست صورت بی نظیراست؟

    روغن آرگان به دلیل ترکیبات بی نظیری مانند ویتامین A و E، آنتی اکسیدان ها، پوست را مرطوب وهیدراته می کند. مانع از ایجاد جوش و آکنه می گردد و لکه های پوست را رفع می کند و باعث جوانسازی پوست می شود.

  • آنچه باید درباره روغن سیاه دانه دانست

    سیاه دانه (Nigella sativa) که به آن کالونجی نیزگفته می شود، یک درختچه گلدار است که در اروپای شرقی، خاورمیانه و آسیا رشد می کند. حاوی ترکیباتی به نام تیموکینون و تیمول است که با برخی از مزایای سلامتی مرتبط است. هزاران سال است که از آن به عنوان دارو استفاده می شود. مورخان بر این باورند که کلئوپاترا و بقراط سیاه دانه را برای ضعف، سرفه و مراقبت از پوست استفاده می کردند. در سالهای اخیر، از سیاه دانه، روغن سیاه دانه به دست می آید که با افزایش آگاهی در مورد مزایای سلامتی، محبوبیت بیشتری در حوزه غذایی و دارویی به دست آورده است…

  • معجزه ی روغن آرگان برای رشد مو و پوست

    روغن آرگان که به عنوان روغن مراکش نیز شناخته می شود، قرن ها در کشور مادری خود برای سلامت و درمان برخی از بیماری های پوستی مورد استفاده قرار گرفته است. در پخت و پز استفاده می شود همچنین به دلیل داشتن آنتی اکسیدان هایی برای پوست و مو استفاده می شود…

  • فواید روغن آرگان برای پوست و مو

    در دنیای زیبایی، روغن آرگان، گران ترین روغن جهان – که به عنوان روغن مراکش به بازار عرضه می شود – آنقدر مفید است که اغلب از آن به عنوان طلای مایع یاد می شود. این نام نه تنها به خاطر رنگ کهربایی آن است، بلکه به خاطراثرات فوق العاده آن بر پوست و مواست.

  • آشنایی با خواص روغن آرگان

    روغن آرگان عصاره درخت آرگان است که بومی آفریقای شمالی (مراکش) است. امروزه این درخت در معرض خطر و تحت حفاظت یونسکو است. با توجه به اینکه یک لیتر روغن آرگان از یک درخت آرگان بدست می آید، هم کمیاب و هم بسیار با ارزش است…

  • خواص روغن آرگان برای مو

    روغن آرگان از میوه درخت آرگان استخراج می شود. این درخت بومی مراکش است زنان مراکش از آن برای زیبایی پوست و مو استفاده می کردند. استفاده از این روغن به مراکش ختم نمی شود، مردم سراسر جهان از روغن آرگان اصل برای درمان عفونت‌های پوستی، نیش حشرات و راش پوستی استفاده می کردند.

  • روغن آرگان وتاثیرآن بر پوست و مو

    روغن آرگان (طلای مایع) از درخت آرگان استخراج می شود، که بومی جنوب غرب مراکش است. میوه ارگان شبیه زیتون است. به طور سنتی، مراکشی ها روغن آرگان را به صورت موضعی برای درمان همه چیز از اگزما و پسوریازیس گرفته تا چروک و ریزش مو استفاده می کردند.

  • خواص دارویی روغن آرگان برای پوست

    روغن آرگان از هسته درختان آرگان که بومی مراکش هستند تهیه می‌شود. این روغن اغلب به‌عنوان روغن خالص فروخته می‌شود که می‌تواند مستقیماً به‌صورت موضعی (مستقیماً بر روی پوست) استفاده شود و یا به‌منظور ارائه چندین مزیت سلامتی مصرف شود. همچنین معمولاً با تعدادی از محصولات آرایشی مانند شامپو، صابون و نرم‌کننده ترکیب می‌شود.

  • روغن آرگان وخواص شگفت انگیز آن

    روغن آرگان یک روغن گیاهی است که از هسته درخت آرگان (Argania spinosa. L) تولید شده و بومی مراکش است. در مراکش از روغن آرگان در آشپزی و پخت و پز استفاده می‌شود. همچنین در تولید محصولات آرایشی بسیار پرکاربرد است.

  • خواص روغن آرگان برای مو

    روغن آرگان یا “طلای مایع”، همان‌طور که بسیاری به آن اشاره می‌کنند از هسته تازه میوه درخت آرگان در مراکش تهیه می‌شود. روغن آرگان خالص قرن‌هاست که برای پخت‌وپز و به‌عنوان داروی خانگی برای سلامتی و زیبایی از جمله ریزش مو استفاده می‌شود.

عصاره های گیاهی

گیاهان دارویی از ارزش و اهمیت خاصی در سلامتی جوامع، هم از لحاظ درمان و هم پیشگیری از بیماری ها برخوردار بوده و هستند. عصاره های گیاهی منبع بسیار خوبی برای طیف وسیعی از ترکیبات نظیر ترکیبات فنلی (فلاوونوئیدها)، ترپنوئیدها، ساپونین ها ، آلکالوئیدها، اسیدهای چرب و ویتامین ها هستند که منجر به خاصیت آنتی اکسیـدانی ، آنتی سـپتیکی، آنتی باکـتریال، ضد حساسیت و بسیاری خواص مفید دیگر می شوند. عصاره خوراکی محلولی است كه حاوی تمام مواد مفید گیاه از جمله تاننها – موسیلاژ ها – اسانسها و … میباشد.در واقع عصاره، شیرابه‌ای از یک گیاه است که تمامی ترکیبات گیاه را دربردارد و یکی از این ترکییات اسانس است. با مقایـــسه جایــگاه سه فرآورده گــــیاهی اسانس، عرق و عصاره گیاهی می‌توان نتیجه گرفت که عصاره‌ها دارای قدرت اثر بیشتری نسبت به اسانس‌ها و اسانس‌ها قدرت اثر بیشتری نسبت به عرق‌های گیاهی دارند.