ساده سلامت باشید... فروشگاه اینترنتی آشا ارگانیک
09120038341 اگر سؤالی دارید تماس بگیرید!
ارسال رایگان برای خرید بالای 150 هزار تومان
  • مضرات و خواص گیاه اسطوخودوس را بشناسیم

    سطوخودوس گیاهی گل‌دار از خانواده نعناع است که به‌راحتی با رایحه شیرین آن مشخص می‌شود. اعتقاد بر این است که بومی مدیترانه، خاورمیانه و هند است و قدمتی در حدود ۲۵۰۰ سال دارد. در زمان‌های قدیم، اسطوخودوس به عنوان گیاه مقدس استفاده می‌شده است. علاوه بر این، اغلب از آن برای خوشبو کردن انواع وسایل شخصی مانند لباس و مو استفاده می‌شد. جالب است بدانید که از گل گیاه اسطوخودوس، عصاره اسطوخودوس اصل و روغن اسطوخودوس استخراج می‌شود…

  • با اسطوخودوس به آرامش برسید

    روغن اسطوخودوس، ازگل‌های گیاه اسطوخودوس استخراج می‌شود. گیاهی با گل‌های بنفش‌رنگ و بومی مدیترانه. از خواص گیاه اسطوخودوس می‌توان به درمان کم‌خوابی، کاهش استرس، مشکلات گوارشی و … اشاره کرد. همچنین از اسطوخودوس برای آرامش استفاده می‌شود. روغن آن سرشار از لینالول، لینالیل استات است و خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد.

  • مهم‌ترین خواص روغن اسطوخودوس برای پوست

    روغن اسطوخودوس (aka lavandula angustifolia) نوعی روغن است که از گل گیاه اسطوخودوس حاصل می‌شود که در مناطق مختلفی مانند فرانسه و بلغارستان رشد می‌کند. اجزای اصلی آن عبارت‌اند از: لینالول، لینالیل استات، lavandulol، geraniol و اکالیپتول که دارای خاصیت ضد باکتریایی و همچنین ضد قارچی هستند. می‌توان روغن را به‌صورت موضعی مصرف کرد یا آن را استنشاق کرد اما استفاده از روغن اسطوخودوس اصل به صورت موضعی بیشترین فایده را برای پوست خواهد داشت…

  • خوابی آرام را با روغن اسطوخودوس تجربه کنید

    روغن اسطوخودوس یکی از محبوب‌ترین روغن‌ها است که در آروماتراپی مورداستفاده قرار می‌گیرد. باعث آرامش می‌شود و اعتقاد بر این است که اضطراب، عفونت‌های قارچی، افسردگی، بی‌خوابی، اگزما، حالت تهوع را درمان می‌کند. همچنین گفته می‌شود که خواص ضدالتهابی، ضد قارچی، ضدافسردگی، ضدعفونی‌کننده، ضد باکتریایی و ضد میکروبی و همچنین ضد اسپاسم، ضد درد و آرام‌بخش از خواص گیاه اسطوخودوس است…

  • خرید روغن اسطوخودوس از آشا ارگانیک

    اسطوخودوس گیاهی است بومی شمال آفریقا و مناطق کوهستانی مدیترانه است. از تقطیر سنبله‌های گل، روغن اسطوخودوس حاصل می‌شود. این روغن دارای کاربردهای آرایشی است و اعتقاد بر این است خواص دارویی نیز دارد. روغن اسطوخودوس بر خلاف فرم گیاه، هنگام بلع سمی است. این گیاه برای پوست و زیبایی بسیار موردتوجه است و معمولاً در رایحه‌ها و شامپوها برای کمک به پاک‌سازی پوست مورداستفاده قرار می‌گیرد. می‌توان آن را بدون نسخه (OTC) از داروخانه‌ها خریداری کرد…

  • خواص روغن اسطوخودوس برای پوست که نباید از آن غافل شد

    روغن اسطوخودوس از گیاه اسطوخودوس حاصل می‌شود. می‌توان آن را به‌صورت موضعی روی پوست بمالید و یا آن را استنشاق کنید. روغن اسطوخودوس بهروش‌های مختلفی می‌تواند برای پوست مفید باشد. این توانایی را دارد که آکنه‌ها را کاهش دهد، به روشن شدن پوست و کاهش چین‌وچروک کمک کند. حتی می‌توان از خواص گیاه اسطوخودوس برای درمان موارد دیگر مانند بهبود سلامت مو و هضم استفاده کرد…

  • خواص جادویی روغن اسطوخودوس برای موها

    روغن اسطوخودوس یکی از محبوب‌ترین روغن‌ها برای رشد مو است. این‌یک ایده جدید نیست: قرن‌هاست که فرهنگ‌های مختلف روغن اسطوخودوس را برای رشد مو توصیه می‌کنند؛ اما آیا استفاده از روغن اسطوخودوس روی پوست سر شما، افزودن آن به ماسک مو یا استفاده از محصولات مو می‌تواند سلامت مو را بهبود بخشد؟ برای رسیدن به حقیقت در مورد فواید روغن اسطوخودوس برای رشد مو، خواندن را ادامه دهید. روغن اسطوخودوس در صورت استفاده صحیح می‌تواند از بروز بسیاری از مشکلات رایج مو مانند ریزش مو، موخوره، موهای خشک، خارش، شوره سر، موهای آسیب‌دیده و موارد دیگر جلوگیری کند…

  • خواص روغن اسطوخودوس اصل و صد درصد طبیعی

    اسطوخودوس دارای گل‌هایی بارنگ بنفش روشن و بومی مدیترانه، شمال آفریقا و آسیای جنوبی است. حدود ۳۹ گونه مختلف از اسطوخودوس وجود دارد که از آن‌ها برای تهیه روغن اسطوخودوس اصل استفاده می‌شود. یکی از بی‌خطرترین روغن‌هاست که از زمان‌های بسیار قدیم مورداستفاده قرارگرفته است. از خواص روغن اسطوخودوس می‌توان به ضدویروس بودن، درمان سردردهای شدید، بهبود کیفیت خواب، خوشبوکننده طبیعی هوا، سلامتی مو، ضد قارچ، ضدعفونی‌کننده، ضدالتهاب، بهبود زخم اشاره کرد…

  • فواید بی نظیر روغن اسطوخودوس را بشناسید

    مردم اسطوخودوس را به خوبی می‌شناسند؛ اما شاید ندانند که از زمان‌های قدیم از گل اسطوخودوس روغن اسطوخودوس استخراج می‌شود. اسطوخودوس بومی جنوب اروپا، شمال و شرق آفریقا، جنوب غربی آسیا و جنوب شرقی هند است. برای اهداف پزشکی مورداستفاده قرارگرفته است. در قرون‌وسطا، پزشکان از خواص گیاه اسطوخودوس برای درمان صرع و حملات میگرنی استفاده می‌کردند. در دوران باستان یک گیاه مقدس محسوب می‌شد؛ اما روغن اسطوخودوس با فرآیند تقطیر بخار استخراج می‌شود…

  • خواص روغن اسطوخودوس برای سردرد و میگرن

    روغنها مایعات بسیار غلیظی هستند که از برگ، ساقه، گل، پوست، ریشه یا سایر عناصر گیاه بدست می آیند. این روغن ها باعث کاهش استرس و بهبود گردش خون از طریق محرک های حسی (بو) می شوند. حتی می توانند به درمان برخی از شرایط مانند سردرد یا میگرن کمک کنند. روغن اسطوخودوس یکی از این روغن هاست…

  • فواید روغن اسطوخودوس برای آرامش

    Lavandula angustifolia یک گیاه گل بنفش با رایحه ای معطر است که از آن روغن اسطوخودوس استخراج می شود. روغن اسطوخودوس یکی از محبوب ترین روغن ها برای خواب و آرامش است، اولین توصیه ما برای افرادی که به دنبال آروماتراپی برای خواب هستند، روغن اسطوخودوس است…

  • خواص بی نظیر روغن اسطوخودوس برای مو

    اسطوخودوس یک گیاه، گلدار و معطر است که قرن هاست برای اهداف مختلف استفاده می شود. روغن اسطوخودوس از گیاه اسطوخودوس حاصل می شود. علاوه بر رایحه معطر و بی نظیر، اسطوخودوس به دلیل خاصیت درمانی پوست مشهور است و تصور می شود که آکنه را پاک کرده و حتی به سردرد نیز کمک می کند. اما…

  • خواص روغن اسطوخودوس برای پوست

    روغن اسطوخودوس از گیاه اسطوخودوس بدست می آید. می توانید آن را به صورت موضعی، روی پوست بمالید. چه خواصی برای پوست دارد؟ روغن اسطوخودوس برای پوست، فوق العاده است، منجر به کاهش آکنه می شود حتی می توان از آن برای درمان موارد دیگر مانند بهبود سلامت مو از آن استفاده کرد…

  • آنچه باید درباره روغن اسطوخودوس بدانیم

    اسطوخودوس (Lavandula Angustifolia) نوعی درختچه سبز است که دارای گل‌هایی بارنگ بنفش روشن است که بومی مدیترانه، شمال آفریقا و آسیای جنوبی است. حدود ۳۹ گونه مختلف از اسطوخودوس وجود دارد! همه این‌گونه ­های مختلف متعلق به جنس “Lavandula” هستند و می‌توان از آن‌ها برای تهیه روغن اسطوخودوس استفاده کرد…

  • روغن اسطوخودوس و فواید بی نظیر آن

    اسطوخودوس گیاهی گلدار از خانواده نعناع است. نام آن از ریشه لاتین lavare گرفته شده است که به معنای شستشو است. تاریخچه این گیاه به حداقل ۲۵۰۰ سال قبل برمی گردد، بومی جنوب اروپا، شمال و شرق آفریقا، جنوب غربی آسیا و جنوب شرقی هند است…

عصاره های گیاهی

گیاهان دارویی از ارزش و اهمیت خاصی در سلامتی جوامع، هم از لحاظ درمان و هم پیشگیری از بیماری ها برخوردار بوده و هستند. عصاره های گیاهی منبع بسیار خوبی برای طیف وسیعی از ترکیبات نظیر ترکیبات فنلی (فلاوونوئیدها)، ترپنوئیدها، ساپونین ها ، آلکالوئیدها، اسیدهای چرب و ویتامین ها هستند که منجر به خاصیت آنتی اکسیـدانی ، آنتی سـپتیکی، آنتی باکـتریال، ضد حساسیت و بسیاری خواص مفید دیگر می شوند. عصاره خوراکی محلولی است كه حاوی تمام مواد مفید گیاه از جمله تاننها – موسیلاژ ها – اسانسها و … میباشد.در واقع عصاره، شیرابه‌ای از یک گیاه است که تمامی ترکیبات گیاه را دربردارد و یکی از این ترکییات اسانس است. با مقایـــسه جایــگاه سه فرآورده گــــیاهی اسانس، عرق و عصاره گیاهی می‌توان نتیجه گرفت که عصاره‌ها دارای قدرت اثر بیشتری نسبت به اسانس‌ها و اسانس‌ها قدرت اثر بیشتری نسبت به عرق‌های گیاهی دارند.