ساده سلامت باشید... فروشگاه اینترنتی آشا ارگانیک
09120038341 اگر سؤالی دارید تماس بگیرید!
ارسال رایگان برای خرید بالای 150 هزار تومان
  • خشخاش چیست و چه خواصی دارد؟

    خشخاش بومی مدیترانه و آسیای صغیر است اما امروزه در بیشتر کشورها کشت می‌شود. میوه خشخاش کپسول مانند است با ایجاد بریدگی روی آن ماده شیره مانندی به نام تریاک خارج می‌شود که حاوی آلکالوئیدهای سمی است. سرشار از آهن، کلسیم، منیزیوم، فسفر، ویتامین E و اسید لینولئیک است. خشخاش خواص زیادی دارد، از درد […]

  • روغن خشخاش راهی طبیعی برای درمان جوش

    روغن خشخاش که به آن روغن کوکنار هم می‌گویند از جمله روغن‌های طبیعی و پرخاصیتی است که در صنعت داروسازی کاربردهای زیادی دارد و از آن برای محصولات مراقبت از پوست نیز مورداستفاده قرار می‌گیرد. به دلیل اینکه حاوی سم آلکانوئید است نباید در پخت‌وپز استفاده شود. روغن خشخاش اصل از گل، برگ و دانه خشخاش به دست می‌آید. اصلی‌ترین خاصیت خشخاش که موجب شده این‌گونه پرطرفدار باشد، درمان دردهای مفصلی است، اما امروزه برای درمان جوش و آکنه هم استفاده می‌شود.

  • روغن خشخاش برای درد، بهترین مسکن طبیعی

    برای درد مفاصل یکی از روش‌های بی‌خطر و مکمل این روش‌ها که طبیعی و کم‌هزینه است، استفاده از روغن‌های گیاهی مانند روغن خشخاش است. روغن خشخاش که به آن کوکنار هم گفته می‌شود از دانه‌های گیاه خشخاش به دست می‌آید که به گفته طب سنتی، قوی‌ترین مسکن است که برای کاهش درد مفاصل، کمردرد، زانودرد و … به صورت خوراکی و موضعی مصرف می‌شود. اگر درد مفاصل دارید حتماً از روغن خشخاش برای درد استفاده کنید…

  • قیمت و خرید روغن خشخاش اصل و طبیعی

    روغن خشخاش از دانه های گیاه خشخاش حاصل می شود که بومی آسیای صغیر و مدیترانه است. به روغن خشخاش، روغن کوکنار هم گفته می شود. سرشار از کلسیم، آهن، مس و مواد معدنی، ویتامین E و آنتی اکسیدان ها و اسید اولئیک است. از زمان های دور به عنوان دارو استفاده می شد. امروزه علاوه بر استفاده دارویی برای پوست و مو نیز استفاده می شود…

  • خواص گیاه خشخاش و فواید باورنکردنی درمانی آن

    گیاه خشخاش گیاهی دوساله و بومی مدیترانه و آسیای صغیر است. نام علمی آن، Papaver somniferum است. از طریق تجار عرب، کشت خشخاش در ایران، خراسان باستان و هند گسترش یافت. امروزه، دانه خشخاش یک محصول تجاری کاملاً تثبیت‌شده در بسیاری از نقاط جهان از جمله جمهوری چک، آلمان، ترکیه، فرانسه، هند و منطقه اروپای شرقی است…

  • آشنایی با خواص بی‌نظیر روغن خشخاش

    دانه خشخاش در بسیاری از کشورها بسیار مورداستفاده قرار می‌گیرند. حاوی اسید لینولئیک هستند که برای سلامتی قلب بسیار مفید است، همچنین آهن و فسفر موجود در دانه خشخاش برای حفظ استخوان‌ها و ماهیچه‌ها مفید هستند. منبع فیبر هستند که به هضم غذا و به درمان یبوست کمک می‌کنند. مصرف دانه خشخاش میزان کورتیزول را کاهش می‌دهد که این منجر به آرامش و کاهش سطح استرس می‌شود…

  • روغن خشخاش اصل تقویت‌کننده پوست و مو

    خشخاش نوعی گیاهی است که در بسیاری از مناطق جهان مانند آسیا و خاورمیانه یافت می‌شود. بااین‌حال، در اوایل قرن بیستم، فرانسه و آلمان در تولید روغن خشخاش، پیشتاز شدند. امروز، جمهوری چک و ترکیه صادرکننده بذر برتر خشخاش هستند. روغن خشخاش حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب اشباع‌نشده است. به‌عنوان‌مثال، این روغن شامل اسید لینولئیک، یک اسید چرب امگا ۶ است. اسید لینولئیک پوست و مو را مرطوب و ترمیم می‌کند…

  • نکاتی درباره روغن خشخاش برای مو

    دانه خشخاش (Papaver somniferum) در بسیاری از کشورها به ویژه در اروپای مرکزی بسیار مورداستفاده قرار می‌گیرد. آن‌ها همچنین برای به دست آوردن روغن خشخاش فشرده می‌شوند. دانه‌های خشخاش منبع خوبی از اسیدهای چرب اشباع‌نشده و همچنین مواد معدنی مانند کلسیم، روی و منیزیم هستند – همگی در موهای سالم نقش دارند…

  • روغن خشخاش یا کوکنار یکی از قدیمی‌ترین روغن‌های اروپا است که هم‌اکنون کشف‌شده است. دارای مقدار زیادی اسید لینولئیک است. شبیه روغن آفتابگردان است. در مواد آرایشی از روغن خشخاش استفاده می‌شود. این روغن به‌سرعت جذب می‌شود. روغن خشخاش برای پمادها، لوسیون ها برای درمان خشکی پوست و کرم‌های ضد چروک مفید است…

  • خواص روغن خشخاش برای پوست و زیبایی

    روغن خشخاش از دانه رسیده گیاه خشخاش استخراج می‌شود. حاوی مقادیر زیادی ویتامین E هست و مه تمرین خواص گیاه خشخاش تسکین دردهای عضلانی است. در بین روغن‌های گیاهی بیشترین میزان اسید لینولئیک را دارد که باعث اثر مرطوب‌کنندگی قوی آن می‌شود و برای ترمیم پوست بسیار مناسب است. همچنین این اسید چرب باعث تقویت موها نیز می‌شود…

  • خواص روغن خشخاش برای مو

    روغن خشخاش نیز که از فشردن دانه ها حاصل می گردد، سرشار این مواد مغذی است و خواص فراوانی دارد. یکی ازاین خواص بی نظیر روغن خشخاش، تاثیر آن بر سلامت مو می باشد و باعث نرمی و لطافت تقویت رشد آن و … می شود.

  • خواص روغن خشخاش برای پوست و مو

    روغن دانه خشخاش (کوکنار) یکی از قدیمی ترین روغن هایی است که کشف شده است. روغن کوکنار با داشتن آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب و مواد معدنی، یک ماده آرایشی عالی برای طیف گسترده ای از فرمولاسیون های مراقبت از پوست است. در مواد آرایشی از خصوصیات تغذیه ای این روغن استفاده می شود. روغن خشخاش اصل توسط اسید لینولئیک و ویتامین E به بازگرداندن سد طبیعی پوست کمک می کند و به طور موثری از آن در برابر صدمات خارجی مانند اشعه ماوراء بنفش یا سرما محافظت می کند

  • آنچه باید درباره روغن خشخاش دانست

    بذر گیاه خشخاش از نظر روغن بسیار غنی است. برای به دست آوردن روغن ، دانه های خشخاش تحت فشار قرار می گیرند. علاوه بر قلب مغز نیز برای سلامت و تقویت خود به مواد مغذی ضروری مانند کلسیم، آهن، مس و مواد معدنی که روغن خشخاش از آن غنی هستند نیاز دارد. این روغن برای پوست و مو نیز بسیار مفید است.

  • خواص شگفت انگیز روغن خشخاش

    با تحت فشار قرار دادن بذرهای گیاه، روغن خشخاش حاصل می شود. تحقیقات نشان داده اند که روغن خشخاش حاوی نوعی از آنتی اکسیدان ها به نام آلفا و گاما توکوفرول است که اشکال طبیعی ویتامین E هستند و همچنین سرشار از چندین اسید چرب می باشد. ویتامین ها و مواد مغذی موجود در روغن دانه خشخاش به آرامش بدن شما کمک می کنند. این روغن می تواند به سلامت مو پوست شما کمک کند.

  • روغن خشخاش برای درد های مفصلی

    یکی از روش های بی خطر برای تسکین دردهای مفاصل استفاده از روغن های گیاهی مانند روغن خشخاش است روغن خشخاش یکی از بهترین و قوی ترین مسکن های گیاهی می باشد وپزشکان طب سنتی از این روغن برای تسکین درد های مفاصل و آرتریت حاد، کمر درد، زانو درد و درد سیاتیک استفاده می کنند که هم به صورت خوراکی و هم موضعی مصرف می شود.

  • روغن خشخاش و خواص بی نظیر آن

    روغن خشخاش از دانه های گیاه خشخاش گرفته می شود.این روغن اغلب در ساخت لاک ها، رنگ ها و صابون های مختلف استفاده می گردد. میزان روغن دانه ها بسته به رنگ و محل تولید آنها می تواند متفاوت باشد. دانه های خشخاش می توانند در رنگ های مختلفی از جمله سفید، زرد وسیاه به وجود بیایند. به طور متوسط ، دانه ها ممکن است ۴۵ تا ۵۰ درصد روغن داشته باشند.مطالعات نشان داده اند که روغن خشخاش حاوی آنتی اکسیدان و سرشار از چندین اسید چرب است.

عصاره های گیاهی

گیاهان دارویی از ارزش و اهمیت خاصی در سلامتی جوامع، هم از لحاظ درمان و هم پیشگیری از بیماری ها برخوردار بوده و هستند. عصاره های گیاهی منبع بسیار خوبی برای طیف وسیعی از ترکیبات نظیر ترکیبات فنلی (فلاوونوئیدها)، ترپنوئیدها، ساپونین ها ، آلکالوئیدها، اسیدهای چرب و ویتامین ها هستند که منجر به خاصیت آنتی اکسیـدانی ، آنتی سـپتیکی، آنتی باکـتریال، ضد حساسیت و بسیاری خواص مفید دیگر می شوند. عصاره خوراکی محلولی است كه حاوی تمام مواد مفید گیاه از جمله تاننها – موسیلاژ ها – اسانسها و … میباشد.در واقع عصاره، شیرابه‌ای از یک گیاه است که تمامی ترکیبات گیاه را دربردارد و یکی از این ترکییات اسانس است. با مقایـــسه جایــگاه سه فرآورده گــــیاهی اسانس، عرق و عصاره گیاهی می‌توان نتیجه گرفت که عصاره‌ها دارای قدرت اثر بیشتری نسبت به اسانس‌ها و اسانس‌ها قدرت اثر بیشتری نسبت به عرق‌های گیاهی دارند.