بازرگانی آشا ساده سلامت باشید
تلفن تماس: 09120038341 مرجع عصاره های گیاهان دارویی
ارسال رایگان برای خرید بالای 200 هزار تومان
  • خواص عجیب روغن کرچک برای صورت که هر کسی باید بداند

    روغن کرچک یک گیاه دارویی است که از دانه کرچک حاصل می‌شود. سرشار از اسید ریسینولیک است، نوعی اسید چرب که دارای خاصیت ضدالتهابی است. اسیدهای دیگر شامل: اسید لینولئیک، اسید استئاریک، سایر اسیدهای چرب لینولنیک است. روغن کرچک از زمان‌های دور در طب سنتی مورداستفاده قرارمی گرفته است، به‌صورت خوراکی به‌عنوان ملین استفاده می‌شود، به‌صورت موضعی برای تحریک رشد مو استفاده می‌شود، یا به‌عنوان یک آب‌رسان طبیعی بری مو کاربرد دارد. برخی نیز از روغن کرچک برای تحریک زایمان در بارداری استفاده می‌کنند…

  • از خواص روغن کرچک برای لک صورت چه می دانید

    روغن کرچک به دلیل خواص منحصربه‌فردی که دارد، برای دارو و زیبایی زیاد استفاده می‌شود. شما از خواص روغن کرچک چه می‌دانید؟ اکثر افراد روغن کرچک را به‌عنوان یکی از روغن‌های مخصوص یبوست می‌شناسند و از سایر خواص بی‌نظیر آن بی‌اطلاع هستند. روغن کرچک اصل یک روغن گیاهی است که از دانه‌های گیاه کرچک استخراج می‌شود، در زمان قدیم از آن برای سوخت لامپ استفاده می‌کردند اما امروزه از آن برای زیبایی پوست و سلامتی مو همچنین برای سلامتی بدن استفاده می‌کنند…

  • روغن کرچک و خواص ناگفته و عجیب این روغن

    روغن کرچک اصل از روغن‌گیری دانه‌های گیاه کرچک یا همان کَستور حاصل می‌شود. روغن این گیاه برای پوست و مو استفاده می‌شود. امروزه بسیاری از شرکت‌های لوازم‌آرایشی استفاده از این روغن را در محصولات خود به‌صورت مستمر ادامه داده‌اند. امروزه تنها از روغن کرچک برای یبوست و تنها به‌عنوان ملین استفاده نمی‌شود. از سایر خواص گیاه کرچک و روغن آن اینکه به‌عنوان یک مرطوب‌کننده طبیعی و بسیار قوی عمل می‌کند، ویتامین E و سایر اسیدهای چرب مفیدی را فراهم می‌کند که بانفوذ عمیق درون‌پوست، خشکی پوست و آکنه را از بین می‌برد…

  • خواص و فواید روغن کرچک اصل برای ابرو و مژه

    روغن کرچک یک داروی طبیعی است که از دوران باستان به دلیل فواید باورنکردنی و طعم نامطبوع آن شناخته‌شده است. از دانه‌های گیاه Ricinus communis استخراج می‌شود. در مصر باستان روغن کرچک برای تحریک زایمان به زنان باردار داده می‌شد. همچنین اعتقاد بر این است که از آن به‌عنوان درمانی برای سوزش چشم استفاده‌شده است.

  • روغن کرچک با هزار و یک خاصیت برای پوست و مو

    روغن کرچک یکی از روغن‌های گیاهی است که از دانه‌های گیاه کرچک معروف به Ricinus communis به دست می‌آید. به رنگ زرد کمرنگ است و سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین E، اسیدهای چرب و امگا ۶ و ۹ است همچنین دارای خواص ضد باکتری و ضد قارچ است. در طب سنتی از روغن کرچک برای یبوست و همچنین زیبایی پوست و مو استفاده می‌شود…

  • آیا میدانید با روغن کرچک می‌توانید پوست خود را زیباتر کنید

    روغن کرچک از کرچک که در مناطق گرمسیری رشد می‌کند، به دست می‌آید. حاوی ویتامین E و اسیدهای چرب است که آن را به یک ماده تقویت‌کننده به‌ویژه برای زیبایی پوست و مو تبدیل کرده است؛ اما حکایت تنها این نیست. تصور می‌شود از خواص دارویی روغن کرچک در زمان‌های دور، هنگامی‌که این روغن به‌عنوان اکسیر تقویت‌کننده سیستم ایمنی در نظر گرفته می‌شد، مورداستفاده قرارگرفته است؛ اما متخصصان حوزه زیبایی پوست و مو امروزه برای پوست و سلامت مو، روغن را پیشنهاد می‌کنند…

  • همه چیز درباره قیمت روغن کرچک، خرید و خواص آن

    روغن کرچک دارای کاربرد دارویی و صنعتی است. در داروها و محصولات مراقبت از پوست مورد استفاده قرار می گیرد. در مصر باستان، روغن کرچک به عنوان سوخت در لامپ ها سوزانده می شد و حتی به زنان باردار داده می شد. از روغن کرچک برای درمان یبوست استفاده می شود، به عنوان یک مسهل تحریک کننده شناخته می شود. هنگامی که به صورت خوراکی مصرف شود، در روده کوچک شکسته می شود و اسید ریسینولیک را آزاد می کند…

  • چگونه از روغن کرچک برای یبوست استفاده کنیم؟

    بیشتر ما می‌دانیم که روغن کرچک فواید زیادی برای بدن دارد، از مصارف موضعی گرفته تا خوراکی. از زمان‌های دور، از روغن کرچک به‌عنوان درمان یبوست استفاده می‌شده است. هرچند استفاده از روغن کرچک، بدون عوارض نیست اما فواید آن به این عوارض می‌ارزد و حتی پزشکان آن را تجویز می‌کنند. چگونه از روغن کرچک […]

  • خواص دارویی روغن کرچک برای پوست

    روغن کرچک که از گیاه کرچک موجود در مناطق گرمسیری Ricinus communis بدست می آید، سرشار از ویتامین E و اسیدهای چرب است که آن را به یک ماده تقویت کننده به ویژه برای پوست و مو تبدیل کرده است. اما داستان به اینجا ختم نمی شود. تصور می شود از خواص دارویی روغن کرچک در زمان مصر باستان، هنگامی که این روغن به عنوان اکسیر تقویت کننده سیستم ایمنی در نظر گرفته می شد، مورد استفاده قرار گرفته است…

  • روغن کرچک چیست و چه تاثیری در پوست و مو دارد

    روغن کرچک از دانه های گیاه کرچک معروف به Ricinus communis بدست می آید. این روغن گیاهی از مدتها پیش برای بسیاری از بیماری ها و بیماری های پوستی یک درمان طبیعی بوده است که معروف ترین آن به عنوان یک ملین طبیعی است…

  • روغن کرچک و تاثیر آن بر پوست و مو

    روغن کرچک یک روغن گیاهی زرد کمرنگ است که از دانه کرچک (Ricinus communis) گرفته شده است. دانه گیاه بیشتر به عنوان داروی سنتی مورد استفاده قرار می گیرد، اگرچه اعتقاد بر این است که سایر قسمت ها نیز اثرات بیولوژیکی دارند. روغن کرچک توسط مصریان باستان به عنوان پماد زخم و توسط یونانیان و رومی ها به عنوان ملین استفاده می شد…

  • فواید روغن کرچک برای پوست و مو

    روغن کرچک یک روغن گیاهی چند منظوره و به رنگ زرد است. روغن کرچک امروزه برای زیبایی استفاده می شود. این روغن عمدتاً از اسید چرب ریسینولیک تشکیل شده است که باعث زیبایی و لطافت پوست و همچنین درخشان شدن موهای شما می شود.

  • آشنایی با خواص روغن کرچک

    روغن کرچک یک گیاه دارویی است که از دانه کرچک (Ricinus communis) حاصل می شود. ماده اصلی روغن کرچک اسید ریسینولیک است، نوعی اسید چرب که دارای خاصیت ضد التهابی است. روغن کرچک که مدت طولانی در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد، بعضاً به صورت خوراکی به عنوان ملین استفاده می شود، بصورت موضعی برای تحریک رشد مو استفاده می شود…

  • خواص روغن کرچک برای مو

    روغن کرچک یک روغن گیاهی است که از دانه کرچک با فشار سرد تهیه می شود. روغن کرچک سیاه جامائیکا یکی از محبوب ترین هاست، دانه کرچک ابتدا بو داده می شود سپس روغن آن استخراج می شود. روغن کرچک سرشار از ویتامین E، اسیدهای چرب و مواد معدنی است که باعث می شود یک ماسک با خاصیت آبرسانی فوق العاده باشد. در طب سنتی از زمان های قدیم برای یبوست، پوست و مو استفاده می شده است…

  • معجزه ی روغن کرچک برای رشد مو و پوست

    روغن کرچک یک روغن گیاهی است که از دانه های گیاه کرچک به دست می آید. به رنگ زرد کمرنگ است و سرشار از آنتی اکسیدان ها است. متخصصان پوست در سراسر جهان اغلب روغن کرچک را برای زیبایی مو و پوست شما توصیه می کنند…

  • چگونگی استفاده از روغن کرچک برای مو

    روغن کرچک یک روغن گیاهی چند منظوره است که کاربردهای فراوانی دارد از لوازم آرایشی گرفته تا کاربرد طبی. اکثر افراد آن را به عنوان یک ملین می شناسند اما این روغن خواص فوق العاده ای برای مو دارد. در این مقاله به فواید آن می پردازیم…

  • خواص و فواید روغن کرچک برای درمان و زیبایی

    کرچک گیاهی یک‌ ساله به ارتفاع تا ۲ متر است که در آب‌ وهوای گرم رشد می کند و به‌ صورت درختچه‌ای تا ارتفاع ۶ متر یا بیشتر و چندساله است. بسته به نوع واریته های کرچک، دانه‌ها ممکن است خاکستری، سیاه، سفید، قهوه‌ای یا قرمز باشند، همچنین اندازه آن‌ها متفاوت است. در بسیاری از نقاط جهان، ازجمله ایران کاشته می شود. نواحی مهم کشت آن در ایران شامل خراسان، جنوب کشور و سیستان و بلوچستان است.

عصاره های گیاهی

گیاهان دارویی از ارزش و اهمیت خاصی در سلامتی جوامع، هم از لحاظ درمان و هم پیشگیری از بیماری ها برخوردار بوده و هستند. عصاره های گیاهی منبع بسیار خوبی برای طیف وسیعی از ترکیبات نظیر ترکیبات فنلی (فلاوونوئیدها)، ترپنوئیدها، ساپونین ها ، آلکالوئیدها، اسیدهای چرب و ویتامین ها هستند که منجر به خاصیت آنتی اکسیـدانی ، آنتی سـپتیکی، آنتی باکـتریال، ضد حساسیت و بسیاری خواص مفید دیگر می شوند. عصاره خوراکی محلولی است كه حاوی تمام مواد مفید گیاه از جمله تاننها – موسیلاژ ها – اسانسها و … میباشد.در واقع عصاره، شیرابه‌ای از یک گیاه است که تمامی ترکیبات گیاه را دربردارد و یکی از این ترکییات اسانس است. با مقایـــسه جایــگاه سه فرآورده گــــیاهی اسانس، عرق و عصاره گیاهی می‌توان نتیجه گرفت که عصاره‌ها دارای قدرت اثر بیشتری نسبت به اسانس‌ها و اسانس‌ها قدرت اثر بیشتری نسبت به عرق‌های گیاهی دارند.

facetime for pc