ساده سلامت باشید... فروشگاه اینترنتی آشا ارگانیک
09120038341 اگر سؤالی دارید تماس بگیرید!
ارسال رایگان برای خرید بالای 150 هزار تومان
  • خواص روغن گشنیز برای سلامتی بدن

    روغن گشنیز از گشنیز Coriandrum sativum گرفته شده است. این گیاه بسیار خوشبو در پخت و پز استفاده می شود. گشنیز همچنین به عنوان Cilantro و جعفری چینی شناخته می شود. استفاده از گشنیز برای اهداف آشپزی و دارویی حداقل به هزاره قبل از باستان بر می گردد. بومی مصر باستان نیست، اما ما می دانیم که آنها از آن استفاده کرده اند. گشنیز به همراه مهاجران اسپانیایی و انگلیسی به دنیای جدید نقل مکان کرد. اسپانیایی ها آن را به سرزمین هایی که اکنون بخشی از مکزیک و اسپانیا است، آوردند. خواص دارویی گشنیز در تاریخ مدرن شناخته شده است…

  • معجزه روغن گشنیز برای درد مفاصل

    گیاه گشنیز Coriandrum Sativum قرن هاست که برای پخت و پز، دارو، تهیه نوشیدنی، رنگرزی پارچه، مواد آرایشی، طعم دهنده ها و مواد دافع استفاده می شود. هنوز بسیاری از فرهنگ ها امروزه از این گیاه استفاده می کنند. علاوه بر آن ضد درد، قارچ کش، ضد اسپاسم، محرک هضم، دئودورانت و … است. از برگ ها و دانه گشنیز، روغن گشنیز حاصل می شود که کاربرد دارویی دارد و ضد درد است.

  • خواص شگفت انگیز روغن گشنیز برای پوست

    روغن گشنیز (Coriandrum sativum. L)، روغنی است که از دانه های گیاه گشنیز تولید می شود که به عنوان cilantro شناخته می شود. با این حال، روغن cilantro را با روغن گشنیز اشتباه نگیرید. روغن گشنیز از دانه های گیاه تهیه می شود که با بخار تقطیر می شوند. روغن cilantro از برگها تولید می شود. گشنیز پس از معرفی در قرن هجدهم توسط مصریان، به طور گسترده ای در فرانسه، اسپانیا و بخش هایی از روسیه پخش شد…

  • روغن گشنیز چیست و چه خواصی دارد

    روغن گشنیز (Coriandrum sativum. L) یک روغن شناخته شده نیست اما جالب است بدانید که از دانه گشنیز، روغن گشنیز استخراج می شود و از برگ گشنیز روغن کیلانتارو بدست می آید. لینالول یکی از این اجزای اصلی روغن گشنیز است که باعث خاصیت آرام بخشی این روغن شده است. عطر آن تند و کمی شیرین است. بسیاری از مردم از آن برای طعم دادن به مواد غذایی استفاده می کنند، اما فواید سلامتی روغن نیز بی شمار است…

  • آشنایی با خواص روغن گشنیز

    گیاه دارویی که به عنوان cilantro نیز شناخته می شود، Coriandrum sativum یک گیاه بسیار معطر است که کاربردهای بسیاری دارد. روغن کلینتارو از برگهای این گیاه استخراج می شود، در حالی که از دانه های گشنیز روغن متفاوتی را تهیه می کنند که به آن روغن گشنیز می گویند. هم برگ و هم دانه گیاه Coriandrum sativum معمولاً در پخت و پز به دلیل عطر و طعم آنها استفاده می شود…

  • آنچه باید درباره روغن گشنیز دانست

    روغن گشنیز یکی از ۲۰ روغنی است که در جهان مورد استفاده قرار می گیرد. در حال حاضر در پخت و پز به عنوان ادویه شناخته می شود و اثرات دارویی آن نیز به سرعت محبوبیت زیادی پیدا کرده است. روغن گشنیز به عنوان یک ماده ضد باکتری و ضد قارچ عمل می کند، درد را کاهش می دهد و می تواند به تسکین مشکلات شایع مربوط به معده، سیستم عصبی و پوست کمک کند. چرا وقتی روغن گشنیز به طور طبیعی می تواند به احیای سلامت و رفاه شما کمک کند، به دنبال راه حل های مصنوعی هستید؟

  • روغن گشنیز و خواص بی نظیر آن

    گشنیز یک گیاه دارویی با نام علمی Coriandrum sativum است که در آمریکا نیز به نام Cilantro شناخته می شود. به جعفری چینی نیز معروف است. به عنوان یکی از قدیمی ترین ادویه ها و گیاهان در جهان به ثبت رسیده است. همچنین در کتاب مقدس انجیل ذکر شده است که دانه‌های آن در ۵۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح استفاده می شده است. بسیار معطر است، به همین دلیل بیشتر در آشپزی به دلیل عطر و طعم استفاده می شود؛ اما جالب است بدانید که طی فرایند تقطیر بخار، استخراج سوکسله یا استخراج مایعات فوق بحرانی، از گیاه گشنیز، روغن گشنیز استخراج می شود که برای بدن معجزه می کند…

عصاره های گیاهی

گیاهان دارویی از ارزش و اهمیت خاصی در سلامتی جوامع، هم از لحاظ درمان و هم پیشگیری از بیماری ها برخوردار بوده و هستند. عصاره های گیاهی منبع بسیار خوبی برای طیف وسیعی از ترکیبات نظیر ترکیبات فنلی (فلاوونوئیدها)، ترپنوئیدها، ساپونین ها ، آلکالوئیدها، اسیدهای چرب و ویتامین ها هستند که منجر به خاصیت آنتی اکسیـدانی ، آنتی سـپتیکی، آنتی باکـتریال، ضد حساسیت و بسیاری خواص مفید دیگر می شوند. عصاره خوراکی محلولی است كه حاوی تمام مواد مفید گیاه از جمله تاننها – موسیلاژ ها – اسانسها و … میباشد.در واقع عصاره، شیرابه‌ای از یک گیاه است که تمامی ترکیبات گیاه را دربردارد و یکی از این ترکییات اسانس است. با مقایـــسه جایــگاه سه فرآورده گــــیاهی اسانس، عرق و عصاره گیاهی می‌توان نتیجه گرفت که عصاره‌ها دارای قدرت اثر بیشتری نسبت به اسانس‌ها و اسانس‌ها قدرت اثر بیشتری نسبت به عرق‌های گیاهی دارند.