بازرگانی آشا ساده سلامت باشید
تلفن تماس: 09120038341 مرجع عصاره های گیاهان دارویی
ارسال رایگان برای خرید بالای 200 هزار تومان

عصاره پودری گلرنگ

بازرگانی آشا مرجع کامل عصاره های پودری(خشک)، مایع و خالص در ایران

تولید کننده عصاره های مایع و پودری برای صنایع آرایشی، بهداشتی، داروسازی و طب نوین
بیشترین میزان ماده موثره ی گیاهان دارویی متعلق به عصاره‌های خالص گیاهان دارویی است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد عصاره پودری گلرنگ می‌توانید با مدیرفروش بازرگانی آشا تماس بگیرید.

مهندس زرقانی-مدیر فروش: ۰۹۱۲۰۰۳۸۳۴۱

این محصول را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

عصاره پودری گلرنگ

این عصاره با تایید سازمان غذا و دارو  تولید شده و توسط بازرگانی آشا  عرضه می گردد.

گلرنگ گیاهی یک یا دو ساله به ارتفاع تا ۶۰ سانتی متر و گاه بلند تر است. برگ های آن بیضی، نوک تیز و دندانه دارند که این دندانه ها به خارهای ظریف و نوک تیزی منتهی می شوند.پهنک برگ یکی از عوامل شناسایی بهتر گیاه است. به طوریکه در سطح تحتانی شبکه ای از رگبرگ های کاملا برجسته دارد.کاپیتول به صورت منفرد بوده و در براکته های برگ مانند احاطه شده است.گل های این گیاه لوله ای شکل و به رنگ زرد مایل به قرمز است که به مرور زمان به رنگ نارنجی تغییر می یابد. میوه گیاه نیز فندقه و سفید رنگ با تارهای نازک در قسمت انتهایی است. قسمت مورد استفاده گلرنگ، گل های آن  و همچنین روغن دانه های آن است.

گلرنگ چه خواصی دارد؟

پیشگیری از بیماری قلبی: روغن دانه گلرنگ برای جلوگیری از بیماری های قلبی ، از جمله تصلب شرایین و سکته مغزی استفاده می شود. همچنین برای درمان تب، تومور ، سرفه، مشکلات تنفسی، لخته شدن، درد، بیماری قلبی، درد قفسه سینه و آسیب های تروماتیک استفاده می شود.

رفع درد قاعدگی: زنان گاهی اوقات از روغن گلرنگ برای دوره های قاعدگی دردناک و همچنین  آنها از گل گلرنگ برای سقط جنین استفاده می کنند.

کاهش کلسترول: برخی تحقیقات نشان می دهد که مصرف روغن گلرنگ به عنوان یک مکمل غذایی یا جایگزینی آن برای روغن های دیگر در رژیم غذایی به کاهش کلسترول کل و لیپوپروتئین (LDL یا “بد”) کمک می کند. با این حال ، به نظر نمی رسد که باعث کاهش سایر چربی های خون به نام تری گلیسیرید یا افزایش کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL یا “خوب”) شود.

صنعت رنگ سازی: از گل گلرنگ برای رنگ آمیزی مواد آرایشی و رنگ آمیزی پارچه استفاده می شود. از روغن دانه گلرنگ نیز به عنوان حلال رنگ استفاده می شود.

سایر خواص: ضد درد، ضد چسبندگی پلاکت ها، ضد باکتری، ضد ادم، ضد ناباروری، ضد التهاب، ضد تب، ضد تومور، سیتوتوکسیک، ضد احتقان، ضد قارچ، مقوی رحم، ضد کرم، آنتاگونیست کلیسیم، مقوی قلب، معرق، ادرار آور،قاعده آور، خلط آور، مسهل، محافظ اعصاب، فتوتوکسیک، آرامبخش و محرک

نکات قابل توجه:

توجه داشته باشید که خرید عمده نسبت به خرید جزئی مقرون به صرفه تر می باشد زیرا عدم حضور دلالان و واسطه ها در امر خرید و فروش، باعث کاهش هزینه ی دلالان از قیمت عصاره گلرنگ می شود و شما با قیمت درب کارخانه می توانید حجم بالایی از این عصاره را تهیه نمایید.

لازم به ذکر است که بازرگانی آشا علاوه بر عصاره پودری (حلال در آب) و عصاره روغنی ( حلال در چربی)، عصاره مایع (حلال در آب) این گیاه را نیز برای مشتریان خود فراهم می آورد، همچنین در صورت خرید بالای ۵ کیلو  از این عصاره و در صورت تمایل شما عزیزان، برگه آنالیز نیز در اختیارتان قرار می گیرد.

ضمنا برای رفاه حال شما عزیزان ارسال به سراسر کشور انجام می شود.

شما می توانید جهت سفارش محصول با مدیر فروش ( مهندس زرقانی) با شماره ۰۹۱۲۰۰۳۸۳۴۱ تماس حاصل نمایید.

 

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “عصاره پودری گلرنگ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *