بازرگانی آشا ساده سلامت باشید
تلفن تماس: 09120038341 مرجع عصاره های گیاهان دارویی
ارسال رایگان برای خرید بالای 200 هزار تومان
  • آشنایی با خواص روغن شترمرغ

    روغن شتر مرغ یک روغن کامل است که حاوی ویتامین های ضروری در کنار سایر مواد مانند امگا ۳، امگا ۶ و اسیدهای چرب ضروری امگا ۹ است. فواید بی شمار روغن شتر مرغ تا حد زیادی از اسیدهای چرب امگای موجود در روغن حاصل می شود. این اسیدهای چرب ضروری، باعث آبرسانی پوست و افزایش خاصیت ارتجاعی آن می شوند و در نتیجه ظاهری جوانتر و نرم تر به وجود می آورند .

  • روغن شترمرغ چیست و چه خواصی دارد

    روغن شتر مرغ ازلایه های پوست شترمرغ گرفته می شود و بیشترین کاربرد آن به صورت موضعی بر روی پوست است، اما به صورت خوراکی نیز می توان از آن استفاده نمود. روغن شترمرغ حاوی امگا ۹ (اولئیک)، امگا ۶ (لینولئیک) و امگا ۳ ، اسیدهای چرب ضروری (EFAs) و برخی ویتامین ها و اسیدهای […]

  • آنچه باید درباره روغن شترمرغ دانست

    روغن شتر مرغ قرن هاست که توسط فرهنگ های مصری، رومی و آفریقایی برای رفع مشکلاتی از قبیل پوست خشک، سوختگی، ضایعات پوستی درماتیت تماسی، اگزما، پسوریازیس، آفتاب سوختگی، ترک لب ها، درد عضلانی، موهای خشک، زخم بستر، و … استفاده می شود.

  • معجزه روغن شتر مرغ برای درد

    یکی از خواص روغن شترمرغ کاهش درد است. این روغن بسیار رقیق با قابلیت جذب بالا، حاوی امگا ۳، ۶، ۷، ۹، اسیدهای چرب ضروری و سایر ترکیبات است که باعث تسکین فوری درد و التهاب می شود. خاصیت ضد التهابی روغن شتر مرغ اصل، آن را به درمانی موثر برای آرتروز و … تبدیل کرده است

  • خواص روغن شترمرغ برای پوست

    روغن شترمرغ حاوی مواد اساسی مانند امگا ۳، امگا ۶ (لاینیک)، اسیدهای چرب ضروری امگا ۹ (اولئیک) و ویتامین ها و اسیدهای آمینه خاصی است که به حفظ سلامتی غشاء پوست شما کمک می کنند. خواص روغن شتر مرغ برای پوست باعث شده است که امروزه مردم بیشتر از آن استفاده کنند

  • روغن شترمرغ و خواص بی نظیرآن

    روغن شتر مرغ بیشتر جنبه آرایشی دارد و کاربرد آن بیشتر به صورت موضعی است در واقع استفاده روغن شتر مرغ برای پوست بیشتر مورد توجه واقع شده است. فواید روغن شتر مرغ تا حد زیادی از اسیدهای چرب امگای موجود در روغن حاصل می شود. به نظر می رسد که اسیدهای چرب امگا ۳، ۶ و ۹، چندین فایده درمانی برای پوست، مو، ناخن و حتی قلب شما دارند.

  • درمان چاقی با مصرف گیاهان دارویی

    چاقی یعنی چربی بدن شما خیلی زیاد است. چاقی نوعی بیماری قابل درمان و یک نگرانی بهداشتی در سراسر جهان است که با داشتن مقدار اضافی چربی بدن همراه است. این بیماری در اثر عوامل ژنتیکی و محیطی ایجاد می‌شود و کنترل آن تنها از طریق رژیم غذایی دشوار است

  • 7 راز طبیعی زیبا شدن پوست صورت

    بیشتر خانم‌ها و آقایان به داشتن پوستی خوب و شفاف بسیار اهمیت می‌دهند چرا که زیبایی پوست و صاف و بدون نقص بودن آن، بیشترین تأثیر را در زیبایی چهره دارد. پوست شما به‌طور دائم در معرض عواملی مانند رطوبت، آلودگی، گرما، خشکی و … قرار می‌گیرد و متأسفانه تعدادی از خانم‌ها با مراقبت‌های افراطی و استفاده بیش از حد از انواع کرم‌های محافظت‌ کننده از پوست، موجب آسیب رساندن به پوست بدن خود می‌شوند.

  • خاصیت بی نظیر روغن مورد

    روغن مورد با تقطیر بخار گلها، برگها و ساقه گیاه حاصل می شود که در دنیای گیاه شناسی به آن Myrtus communis گفته می شود. ترکیبات اصلی آن ساینول، میرتنول، پینن، میرتنیل استات، ژرانیول، لینالول، کامپن و بورنول است…

  • روغن خراطین و تاثیر شگفت انگیز آن در حجم دادن اندام بدن

    به دنبال حجیم کردن اندام های خود هستید؟ نمی خواهید از روش های شیمیایی استفاده کنید چون عوارض جانبی دارد؟ آیا راه حل طبیعی هم وجود دارد؟ در این بخش از آشا ارگانیک با ما همراه باشید تا یک روش طبیعی را به شما معرفی کنیم. روغن خراطین: بیش از هر چیزی بهتر است بدانید […]

  • تقویت گیاهی قوای جنسی

    بسیاری از اختلافات زندگی مشترک به خاطر مسائل جنسی است که با تقویت قوای جنسی می توان آن را رفع نمود. مشکلات جنسی در آقایان و خانم ها می تواند پایه های زندگی را سست کند ومنجر به جدایی گردد. تأثیر تعدادی از داروهای گیاهی بر رفتار جنسی و باروری تأیید شده است. گیاهانی مانند جینسینگ، گزنه و گل سرخ برای تقویت قوای جنسی بسیار موثرند.

  • خاصیت بی نظیر روغن خراطین

    روغن خراطین یک محصول طبیعی و بی نظیر است که با انواع پوست ها سازگاری دارد. از سال های دور است که در طب سنتی استفاده می شود و امروزه هم متخصصین زیبایی آن را به شدت توصیه می کنند. از راه پوست گردش خون را بالا می برد و همین موضوع نقطه قوت و رمز خراطین است…

  • آشنایی با خواص روغن خراطین

    روغن خراطین از کرم خاکی به نام ایزینفتیدا بدست می آید و موجب افزایش جریان گردش خون در موضع بکار گرفته می شود و در صورت استفاده مداوم موجب حجم دهندگی می شود. از سالهای دور، روغن خراطین را به عنون بهترین روش طبیعی برای حجم دادن به اندام ها استفاده می کنند. بیشتر خواص روغن خراطین برای بزرگ کردن سینه، لب، باسن، گونه ها و اندام تناسلی آقایان میباشد…

  • خواص روغن خراطین چیست و چه فوایدی برای پوست دارد

    روغن خراطین با نام انگلیسی (earthworm oil) روغنی با خواص درمانی است که از یک گونه کرم خاکی به نام ایزینیفتیدا استخراج می شود. یک حجم دهنده موضعی است که از سالهای دور در طب سنتی به عنوان بهترین روش درمان طبیعی به عنوان یک جایگزین برای عمل جراحی و بوتاکس در جهت افزایش حجم موضعی عضلات استفاده می شود…

  • رزماری یکی از گیاهانی است که بیش از هزاران سال اعتباردارد.این گیاه چند ساله و چوبی است ، با رایحه ای دلپذیر ، همیشه سبز و دارای برگ های سوزنی است. گل های رزماری سفید ، صورتی ، بنفش یا آبی زیباهستند. اشکال مختلف رزماری ( گیاه خشک شده، عصاره مایع و روغنی آن) میتواند اثرات متفاوتی نیز داشته باشد.امروزه عصاره ها بیشتر مورد توجه قرار گرفتند این عصاره ها، با توجه به اینکه چگونه استخراج می شود متفاوت هستند.

  • آنچه باید درباه روغن خراطین دانست

    روغن معجزه آسای خراطین از یک نوع کرم خاکی به نام ایزینفتیتدا به عنوان تنها جانور دارای الانتین، تهیه می شود و یکی از طبیعی ترین روغن هاست. الانتین یک نوع حجم‌دهنده است که به دلیل حجم دادن به اندام های مختلف بدن، مورد استقبال طب سنتی و متخصصین زیبایی قرار گرفته است…

  • روغن خراطین و خواص عجیب آن در حجم دادن به اندام بدن

    روغن خراطین اصل یک حجم دهنده طبیعی است که در آن از هیچ گونه ترکیب شیمیایی استفاده نمی شود و در سراسر جهان مورد استفاده علاقه مندان به زیبایی قرار می گیرد به خصوص برای افزایش حجم اندام ها ی مختلف بدن. اثربخشی این محصول کم یاب و بی نظیر از طریق تغییر گردش خون اندام است و با افزایش سطح گردش خون ناحیه را به مرور زمان افزایش حجم خواهد داد…

  • درمان گیاهی کبد چرب در خانه

    تجمع بسیار زیاد چربی در کبد را کبد چرب می‌گویند. در این بیماری کبد ملتهب شده و ممکن است خسارات جبران‌ناپذیری را به شما تحمیل کند، زیرا کبد مرکز خالص‌سازی خون (تصفیه خون) است و می‌تواند سمومی که دستگاه گوارش شما هنگام خوردن غذا جذب می‌کند را دفع کند. در صورتی که کبد دچار اختلال شود مقدار سم‌های موجود در خون شما زیاد می‌شود که عوارض خطرناک و جبران‌ناپذیری را به همراه دارد.

  • عصاره خیار و خواص آن

    خیار یکی از اعضای خانواده Cucurbitaceae است. اعضای دیگر خانواده شامل کدو حلوایی و انواع مختلف خربزه از جمله خربزه تلخ است. سرشار از مواد مغذی مفید و برخی ترکیبات گیاهی و آنتی اکسیدان هاست که به بهبود برخی از بیماری ها کمک می کند، همچنین کم کالری است، چربی و کلسترول ندارد.

  • روغن خراطین ، به عنوان بهترین روش درمان طبیعی برای بزرگ کردن سایز اندام های مختلف بدن مورد استفاده در دوره های مختلف تاریخ، قرار می گرفت. این روغن از کرم ایزنفتیدا گرفته می شود ( گونه از کرم خاکی که در هند بسیار یافت می شود در بدن خود موادی را داراست که به الانتئین معروف هستند و همین مواد می توانند باعث حجم دادن و افزایش سایز اندام ها گردند). این روغن از ترکیباتی مانند الانتین، پروتئین، کلاژن، امگا ۳،۶، ۹، گلیسین، ویتامین E تشکیل شده است.

  • خواص دارویی روغن کرچک برای پوست

    روغن کرچک که از گیاه کرچک موجود در مناطق گرمسیری Ricinus communis بدست می آید، سرشار از ویتامین E و اسیدهای چرب است که آن را به یک ماده تقویت کننده به ویژه برای پوست و مو تبدیل کرده است. اما داستان به اینجا ختم نمی شود. تصور می شود از خواص دارویی روغن کرچک در زمان مصر باستان، هنگامی که این روغن به عنوان اکسیر تقویت کننده سیستم ایمنی در نظر گرفته می شد، مورد استفاده قرار گرفته است…

  • درمان ریزش مو با گیاهان دارویی

    هر کسی می تونه ریزش مو رو تجربه کنه، اما تو مردها شایع تره … طاسی هم به طور معمول به ریزش بیش از حد مو پوست سر اشاره داره. ریزش موی ارثی با افزایش سن شایع ترین علت طاسیه … بسته به علت ایجاد اون، ریزش مو به طرق مختلف ممکنه ظاهر بشه، به صورت تدریجی بالای کف سر، به صورت سکه ای یا به طور ناگهانی در تمام نقاط سر ظاهر بشه … برخی از انواع ریزش مو موقتیه و برخی دیگه دائمیه.

  • فواید روغن کرچک برای پوست و مو

    روغن کرچک یک روغن گیاهی چند منظوره و به رنگ زرد است. روغن کرچک امروزه برای زیبایی استفاده می شود. این روغن عمدتاً از اسید چرب ریسینولیک تشکیل شده است که باعث زیبایی و لطافت پوست و همچنین درخشان شدن موهای شما می شود.

  • آشنایی با خواص روغن کرچک

    روغن کرچک یک گیاه دارویی است که از دانه کرچک (Ricinus communis) حاصل می شود. ماده اصلی روغن کرچک اسید ریسینولیک است، نوعی اسید چرب که دارای خاصیت ضد التهابی است. روغن کرچک که مدت طولانی در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد، بعضاً به صورت خوراکی به عنوان ملین استفاده می شود، بصورت موضعی برای تحریک رشد مو استفاده می شود…

  • خواص روغن کرچک برای مو

    روغن کرچک یک روغن گیاهی است که از دانه کرچک با فشار سرد تهیه می شود. روغن کرچک سیاه جامائیکا یکی از محبوب ترین هاست، دانه کرچک ابتدا بو داده می شود سپس روغن آن استخراج می شود. روغن کرچک سرشار از ویتامین E، اسیدهای چرب و مواد معدنی است که باعث می شود یک ماسک با خاصیت آبرسانی فوق العاده باشد. در طب سنتی از زمان های قدیم برای یبوست، پوست و مو استفاده می شده است…

  • معجزه ی روغن کرچک برای رشد مو و پوست

    روغن کرچک یک روغن گیاهی است که از دانه های گیاه کرچک به دست می آید. به رنگ زرد کمرنگ است و سرشار از آنتی اکسیدان ها است. متخصصان پوست در سراسر جهان اغلب روغن کرچک را برای زیبایی مو و پوست شما توصیه می کنند…

  • چگونگی استفاده از روغن کرچک برای مو

    روغن کرچک یک روغن گیاهی چند منظوره است که کاربردهای فراوانی دارد از لوازم آرایشی گرفته تا کاربرد طبی. اکثر افراد آن را به عنوان یک ملین می شناسند اما این روغن خواص فوق العاده ای برای مو دارد. در این مقاله به فواید آن می پردازیم…

  • درمان قطعی دیابت با عصاره های گیاهی

    همراهان همیشگی آشا ارگانیک سلام امیدواریم که همواره سلامت و با نشاط باشید 😉با ما همراه باشید تا اطلاعات کامل و مفیدی در مورد بیماری دیابت و راه حل های گیاهی، مطمئن و علمی پژوهشی را به شما معرفی کنیم که توسط یک تیم تحقیقاتی و دانش بنیان تهیه شده و در اختیار شما قرار […]

  • با عصاره آلوئه ورا لک صورت خود را از بین ببرید

    از آنجا که مصریان باستان، آلوئه ورا را گیاه جاودانگی می نامیدند، برای بسیاری از اهداف مورد استفاده قرار گرفته است، از آن زمان به بعد، استفاده از آن بیشتر مورد اهدف دارویی قرار گرفته است. به خانواده Liliaceae تعلق دارد. این گیاه در آب و هوای خشک آفریقا و هند رشد می کند.

  • خاصیت بی نظیرعصاره انار

    انار از سالم‌ترین و بهترین میوه‌های روی زمین است و ترکیبات مفید و متفاوتی نسبت به دیگر میوه‌ها دارد.  با مصرف این میوه می توان مقاومت بدن را در برابر خیلی از بیماری‌ها افزایش داد. دانه‌ها دارای خواص شگفت‌انگیزی هستند که انار را به یک میوه خاص تبدیل کرده اند ما در ادامه به این […]

  • معجزه عصاره آلوئه ورا برای پوست و مو

    آلوئه ورا از قرن ها پیش مورد توجه قرار گرفته است. این گیاه فوق العاده مفید یک گیاه دارویی برای درمان هر دردی است که به هین دلیل به گیاه هزار خاصیت معروف است. آلوئه ورا به صورت ژل و عصاره وجود دارد که ژل آن به صورت موضعی و خوراکی استفاده می شود و عصاره آن به صورت موضعی استفاده می شود…

  • انچه باید در مورد عصاره آلوئه ورا دانست

    گیاه آلوئه ورا قرن ها به دلیل داشتن خواص سلامتی، زیبایی، دارویی و مراقبت از پوست، شناخته شده و مورد استفاده قرار می گرفته است. نام آلوئه ورا از واژه عربی Alloeh گرفته شده است که به معنی درخشیدن ماده تلخ است، در حالی که vera در معنای لاتین به معنای درست است…

  • عصاره انار

    انار میوه ای قدرتمند است که سرشار از پلی فنول هایی مانند آنتوسیایین ، اسید الاستیک و بسیاری از پلی فنول های گیاهی دیگر است.مطالعات علمی مدرن نشان داده است که این میوه قرمز، دارای فواید درمانی زیادی است. انار با داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی ، ضد التهابی و ضد پیری همه را شگفت زده کرده است.

  • عصاره آلوئه ورا و خواص عجیب آن برای پوست

    بیش از ۳۰۰ گونه گیاه آلوئه وجود دارد، اما آلوئه باربادنسیس (با نام مستعار آلوئه ورا) شناخته شده ترین است و به دلیل خاصیت درمانی آن در دنیای سلامت و زیبایی جایگاه ویژه ای دارد. حداقل ۶۰۰۰ سال است که به دلیل خاصیت درمانی از آن استفاده می شود. این گیاه به عنوان گیاه جاودانگی […]

  • خواص عصاره انار

    انار یکی از سالم ترین میوه های روی زمین است. مطالعات نشان داده اند که ممکن است فواید زیادی برای بدن شما داشته باشد. این میوه هزاران سال است که به عنوان دارو مورد استفاده قرار گرفته است. دانه های انار رنگ قرمز خود را از پلی فنول ها به دست می آورند. این مواد شیمیایی آنتی اکسیدانهای قدرتمندی هستند که می توانند به از بین بردن رادیکال های آزاد، محافظت از سلول ها در برابر آسیب و کاهش التهاب کمک کنند.

  • روغن نارگیل وتاثیر آن بر پوست و مو

    روغن نارگیل به یک روغن طبیعی محبوب در بین مردم شناخته می شود چون که تاثیر زیادی بر زیبایی افراد دارد به عنوان مثال به دلیل داشتن اسید لوریک، آنتی اکسیدان ها و همچنین ویتامین ها می تواند از پوست در مقابل رادیکال آزاد محافظت کند و میکروارگانیسم های مضری که باعث ایجاد مشکلات پوستی می گردد را رفع کند و موها را نرم و خوش حالت کند و …

  • روغن نارگیل چیست و چه تاثیری بر پوست و مو دارد

    نارگیل میوه ای با طبع گرم و خشک است شما می توانید از میوه و یا روغن آن استفاده کنید. روغن نارگیل یکی از بزرگترین هدایای طبیعی است. این روغن، روغن جادویی نامیده می شود و یک روغن بسیار اشباع است که به طور سنتی با استخراج روغن از نارگیل خام یا مغز نارگیل خشک بدست می آید که در دمای اتاق جامد است، اما هنگام گرم شدن می تواند نرم یا حتی ذوب شود با توجه به تعداد فواید این روغن طبیعی قرن هاست برای بسیاری از موارد مانند پوست ، مو، ناخن، دندان و … استفاده می شود

  • جینسینگ برای افزایش قوای جنسی

    یکی از گیاهانی که شهرت زیادی در جهان دارد، جینسینگ می باشد که آن را گیاه جوانی یا نوش دارو هم می نامند. بومی مناطق شرقی آسیا و شمال آمریکا است و ریشه آن به عنوان دارویی اساطیری، بیش از هزاران سال است که در میان مردم کشورهای چین و کره استفاده می شود.

  • با فواید و مضرات جینسینگ بیشتر آشنا شویم

    از جینسنگ دو نوع اصلی وجود دارد: جینسنگ کره ای (panax ginsing) و جینسنگ آمریکایی (Panax quinquefolius). مطالعات نشان داده است که انواع مختلف فواید مختلفی دارند. در طب سنتی چینی، جینسنگ آمریکایی نسبت به انواع آسیایی اثر دارویی کم تری دارد.

  • معجزه-روغن-نارگیل-برای-پوست و رشد مو

    روغن نارگیل دارای خواص بسیار فراوانی است که بسیاری از آن‌ها هنوز هم ناشناخته هستند و این روغن به‌عنوان یکی از محصولات بسیار مؤثر بر روی کره خاکی برای سلامتی شناخته‌شده است. روغن نارگیل حاوی اسید چرب‌های ضروری است و می‌تواند برای تغذیه پوست و مو بسیار مناسب باشد.

  • گیاه خرگوشک چیست و چه تاثیری بر رشد مو دارد؟

    گل ماهور یا خرگوشک که به علت شباهت برگ‌هایش به گوش خرگوش به این نام خوانده می‌شود بومی قاره اروپا و آسیا است. در ایران در غرب و شمال غربی ایران رشد می‌کند. بیشتر در دامنه‌های کوهستانی و بیشه‌ زارها و علف‌ زارها می‌روید. گیاهی دوساله است. قسمت‌های مورداستفاده، گل‌ها، برگ‌ها و گاهی ریشه‌ها است.

  • پر پشت شدن موی سر و ابرو با گیاه خرگوشک

    گیاه خرگوشک بومی اروپا، شمال آفریقا و آسیا است.از گیاه آن عصاره استخراج می شود که به دلیل دارابودن ترکیبات مؤثر مانند کلسیم- کروم- کبالت- منیزیم- سدیم، ویتامین A و C برای رشد مو مفید است. برای جلوگیری از ریزش مو و به عنوان از بین برنده چربی و شوره مو استفاده می‌شود که در نهایت باعث پرپشت شدن موی سر می شود، باعث بهبود حالت کلی موها می شود و مو خوره را درمان می کند علاوه بر مو خرگوشک برای ابرو نیز مفید است.

  • درمان گیاهی زخم معده در خانه

    زخم ها می توانند در بسیاری از قسمت های بدن از جمله پوشش معده ایجاد شوند. زخم معده زخمی است که در آستر معده یا اثنی عشر (اولین قسمت از روده کوچک)، ایجاد می شود. این عارضه به زخم اثنی عشر نیز معروف می باشد. این بیماری زمانی بوجود می آید که آستر معده توسط اسید تحریک می شود.

  • درمان سریع جوش صورت در خانه

    یجاد جوش بر روی صورت و یا بدن، موضوعی ناراحت کننده برای تمام افراد و به خصوص خانم ها است. این جوش ها می توانند زیبایی را تا حدود زیادی تحت تاثیر قرار دهند. عصاره خیار، آلوئه ورا، روغن نارگیل و… می تواند به درمان جوش کمک کند

  • روغن آرگان وخواص شگفت انگیز آن

    روغن آرگان یک روغن گیاهی است که از هسته درخت آرگان (Argania spinosa. L) تولید شده و بومی مراکش است. در مراکش از روغن آرگان در آشپزی و پخت و پز استفاده می‌شود. همچنین در تولید محصولات آرایشی بسیار پرکاربرد است.

  • خواص روغن آرگان برای مو

    روغن آرگان یا “طلای مایع”، همان‌طور که بسیاری به آن اشاره می‌کنند از هسته تازه میوه درخت آرگان در مراکش تهیه می‌شود. روغن آرگان خالص قرن‌هاست که برای پخت‌وپز و به‌عنوان داروی خانگی برای سلامتی و زیبایی از جمله ریزش مو استفاده می‌شود.

  • جینسنگ چیست و چه خواصی دارد

    دو نوع اصلی جینسنگ وجود دارد: جینسنگ آسیایی یا کره‌ای و جینسنگ آمریکایی. مطالعات نشان داده است که انواع مختلف جینسنگ دارای فواید مختلفی هستند. در طب سنتی چینی، جینسنگ آمریکایی تأثیر کمتری نسبت به انواع آسیایی آن دارد.

  • جینسنگ ممکن است باعث تحریک فعالیت‌های جسمی و روانی در افرادی شود که احساس ضعف و خستگی می‌کنند. برخی از مطالعات نشان داد که جینسنگ نتایج خوبی را در کمک به بیماران سرطانی نشان می‌دهد.

  • خرید عصاره بوقناق دکتر زرقانی

    گیاه بوقناق کاملاً بومی ایران است و گونه‌های مختلفی در سراسر ایران دارد … در مناطق خراسان رشد می کند. گونه دارویی بوقناق روی بیماران دیابتی تأثیر بسیار خوبی دارد و باعث کاهش قند خون می شود عصاره بوقناق فرآوری شده توسط یه تیم کاملاً تخصصی و بومی است ک با بالاترین کیفیت و غلظت تهیه می شود…

  • خواص گیاه دارویی درمنه

    درمنه گیاهی است علفی و دائمی به ارتفاع حداکثر ۲ متر با ریشه‌ای چوبی. برگ‌ها تا ۲۰ سانتی‌متر طول دارند و دارای بریدگی‌های عمیق و نامساوی با نوک تیز است. سطح رویی برگ‌ها سبز و سطح زیرین سبز مایل به سفید است. گل‌ها به‌صورت کاپیتول های کوچک زردرنگ یا زرد مایل به قرمز در بالای محور ساقه‌ها قرار دارند.

  • خواص شگفت انگیزگیاه مریم نخودی

    مریم نخودی گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن به۴۰ سانتی‌متر می‌رسد. این گیاه شاخه‌های فراوانی دارد و به علت پرزهای پنبه‌ای دارای ظاهری تقریباً سفید رنگ است. برگ‌ها دراز و باریک هستند که روی دو سطح آن‌ها از پرزهای سفیدرنگ پوشیده شده است. گل‌ها کوچک و به رنگ‌های سفید تا صورتی است. قسمت مورد استفاده گیاه، شاخه‌های گل‌دار است. کلپوره بومی نواحی مدیترانه و خاورمیانه است و در بسیاری از نقاط ایران، از جمله نواحی شمالی، غرب، مرکز و جنوب رویش دارد.

  • طرز تهیه ی مرهم (ضماد) گیاهی

    به مخلوطی از مواد گیاهی تازه، خشک یا پودر شده که به طور مستقیم بر روی عضو آسیب دیده بدن قرار می دهند ضماد ( مرهم ) گفته می شود. مرهم عملی تقریباً مشابه کمپرس است؛ اما بر عکس کمپرس در این روش از کل گیاه استفاده می‌شود و دارای اثرات بهتری نسبت به عصاره‌ی مایع گیاه است. مرهم‌ها اکثراً به‌صورت گرم مورداستفاده قرار می‌گیرند…

  • طرز تهیه ی الگزیر و تنتور

    یکی از بهترین اشکال دارویی گیاهان که از زمان قدیم مورداستفاده بوده‌اند، محلول‌های هیدرو الکلی مخلوط آب و الکل) عصاره‌ی گیاهان می‌باشند. درصورتی‌که درجه‌ی الکلی این محلول‌ها حدود ۲۵ درصد (۲۵ قسمت الکل و ۷۵ قسمت آب) باشد فرآورده‌ی تنتور و درصورتی‌که حدود ۶۰ درصد یا بیشتر باشد به نام الگزیر خوانده می‌شوند…

  • روش اسانس گیری گیاهان دارویی

    اسانس که هم‌معنای رایحه با عطر نیز است، شامل مواد سبکی از اجسام است که در حرارت عادی تبخیر شده و اکثراً بوی مطبوع گیاهان مربوط بدان است. همچنین به‌طور معدود در منابع حیوانی مانند مشک نافه‌ی آهو نیز وجود دارد. اسانسها در مواردی ممکن است دارای بوی نامطبوع باشند…

  • خواص چای سبز برای سلامتی

    این گیاه به شکل بوته، درختچه یا درخت وجود دارد. اگر برای تهیه چای، هرسال آن را هرس کنند، این گیاه به‌صورت بوته باقی می‌ماند. بوته گیاه معمولاً حدود یک متر است و اگر هرس نشود، ارتفاع آن از ۱۰ متر نیز تجاوز می‌کند. این گیاه دارای برگ‌های همیشه‌ سبز ساده یا دندانه‌دار به رنگ سبز تیره است. گل‌های آن منفرد، سفید رنگ و معطر هستند. گونه‌های مختلف چای در نقاط مختلف دنیا کشت می‌شود و در ایران، در مناطق شمالی، به‌خصوص لاهیجان کاشت و برداشت می‌گردد.

  • آشنایی با خواص بی نظیرحنا

    حنا گیاهی درختچه‌ای با ارتفاع تا ۷ متر است. برگ‌های آن ساده، بیضی‌شکل، نوک‌تیز و به طول تا ۳ و عرض تا ۱ سانتی‌متر هستند. این برگ‌ها به‌طور متقابل روی ساقه قرار می‌گیرند. در مصر باستان از شش هزار سال قبل حنا را برای رنگ کردن موها استفاده می‌کرده‌اند. با توجه به اینکه حنا یکی از گیاهان، با مقدار قابل‌ملاحظه‌ای تانن است، بسیار قابض می‌باشد؛ به همین دلیل از آن به‌طور خوراکی در اسهال خونی، زخم‌های روده‌ای – معده‌ای و به‌عنوان ادرارآور استفاده می‌شود. همچنین در درمان بیماری های پوستی از حنا استفاده می شود…

عصاره های گیاهی

گیاهان دارویی از ارزش و اهمیت خاصی در سلامتی جوامع، هم از لحاظ درمان و هم پیشگیری از بیماری ها برخوردار بوده و هستند. عصاره های گیاهی منبع بسیار خوبی برای طیف وسیعی از ترکیبات نظیر ترکیبات فنلی (فلاوونوئیدها)، ترپنوئیدها، ساپونین ها ، آلکالوئیدها، اسیدهای چرب و ویتامین ها هستند که منجر به خاصیت آنتی اکسیـدانی ، آنتی سـپتیکی، آنتی باکـتریال، ضد حساسیت و بسیاری خواص مفید دیگر می شوند. عصاره خوراکی محلولی است كه حاوی تمام مواد مفید گیاه از جمله تاننها – موسیلاژ ها – اسانسها و … میباشد.در واقع عصاره، شیرابه‌ای از یک گیاه است که تمامی ترکیبات گیاه را دربردارد و یکی از این ترکییات اسانس است. با مقایـــسه جایــگاه سه فرآورده گــــیاهی اسانس، عرق و عصاره گیاهی می‌توان نتیجه گرفت که عصاره‌ها دارای قدرت اثر بیشتری نسبت به اسانس‌ها و اسانس‌ها قدرت اثر بیشتری نسبت به عرق‌های گیاهی دارند.

facetime for pc