بازرگانی آشا ساده سلامت باشید
تلفن تماس: 09120038341 مرجع عصاره های گیاهان دارویی
ارسال رایگان برای خرید بالای 200 هزار تومان
  • معجزه عصاره کاسنی برای پوست

    کاسنی (Cichorium intybus) گیاهی گل‌دار و سرشار از فیبر و سایر مواد مغذی مهم است. خواص گیاه کاسنی سلامت دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و به درمان دیابت و کاهش وزن کمک می‌کند و عملکرد پوست را بهبود می‌بخشد. جالب است بدانید که از گیاه کاسنی، عصاره کاسنی به دست می‌آید که برای پوست معجزه می‌کند. آیا شما به زیبایی و سلامت پوستتان اهمیت می‌دهید؟

  • کاسنی در مناطق مختلف جهان پرورش می‌یابد و گیاهی چندساله است. بومی مدیترانه و اروپاست که امروزه در قاره آمریکا نیز یافت می‌شود. کاسنی به دلیل دارا بودن خواص بی‌نظیر دارویی و خوراکی در سطح جهان شناخته می‌شود. حاوی کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها، ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر محلول، عناصر کمیاب و ترکیبات فعلی فعال زیستی هستند که وظیفه، پیشگیری‌کننده و درمانی کاسنی را بر عهده‌ دارند. از خواص گیاه کاسنی می‌توان به خاصیت ضدالتهاب، ضد باکتریایی، ضدعفونی‌کننده، تحریک‌کننده سیستم ایمنی و ضد سمیت و خواص آنتی‌اکسیدانی نام برد…

  • خواص گیاه کاسنی برای سلامت و زیبایی باورنکردنی است

    کاسنی بومی اروپا، هند و مصر است. در طول قرن ۱۹ به ایالات‌متحده ارائه شد. این گیاه معمولاً به‌عنوان علف‌های هرز در آب‌وهوای معتدل رشد می‌کند. در شمال اروپا به‌طور گسترده رشد می‌کند و اکنون در آمریکای شمالی، چین و استرالیا، جایی که به‌طور گسترده‌ای شکل‌گرفته است، رایج است. ازنظر ارزش غذایی، کاسنی منبع بسیار خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله روی، منیزیم، منگنز، کلسیم، اسیدفولیک آهن و پتاسیم و همچنین ویتامین‌های A، B1، B2، B3، B5، B6 و C است. این‌ها دلایل اصلی همه خواص گیاه کاسنی است…

  • خواص عصاره کاسنی و تاثیر آن بر بدن

    کاسنی گیاهی است که بومی مدیترانه و اروپاست که در شرایط مختلف به خوبی رشد می کند. اکنون به علت مصرف گسترده در امریکا نیز استفاده می شود. از خواص گیاه کاسنی برای خوراکی و دارویی مصرف می شود. صدها سال است که به عنوان گیاه دارویی برای بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد. سرشار از روی، منیزیم، منگنز، کلسیم، آهن، اسیدفولیک و پتاسیم و همچنین ویتامین های A ، B6 ، C ، E و K است…

  • خواص عصاره کاسنی برای کبد

    صرف کاسنی سابقه‌ای طولانی در نگرانی‌های کبدی دارد. رومیان باستان از این گیاه برای تصفیه خون استفاده می‌کردند. برای کمک به پاک‌سازی کبد و خون، ریشه کاسنی را به مقدار زیادی مصرف می‌کنند. امروزه به‌عنوان جایگزین قهوه است که بدون کافئین است. از دیگر خواص گیاه کاسنی این است که ملین و ادرارآور است و با خروج سموم از بدن، التهاب بدن، تب‌های صفراوی، یرقان و زردی ناشی از گرمی را رفع، کیسه صفرا، کلیه و مثانه را از سنگ پاک، التهاب معده را برطرف، اسیدکلریدریک معده را تحریک و اشتها را زیاد می‌کند. همچنین از کاسنی تحت فرایند تقطیر بخار، عصاره کاسنی استخراج می‌شود…

  • خواص عصاره کاسنی اصل چیست؟

    کاسنی، گیاهی با گل‌های آبی است. حاوی روی، منیزیم، منگنز، کلسیم، اسیدفولیک، آهن، پتاسیم و ویتامینA، B6، C E و K است. از گیاه کاسنی، عصاره کاسنی اصل استخراج می‌شود که تمام خواص گیاه کاسنی را دارد.کاسنی یک سم‌زدای قوی برای بدن است که بدن را از سموم پاک می‌کند و کبد را سم‌زدایی می‌کند. عصاره کاسنی برای کبد فوق‌العاده است…

  • جوش صورت را با عصاره کاسنی محو کنید

    جوش صورت تقریباً تمامی افراد چه خانم‌ها و چه آقایان را در سنین مختلف درگیر خود می‌کند. روش‌های زیادی برای درمان جوش صورت وجود دارد. روش‌های شیمیایی و روش‌های طبیعی. روش‌های شیمیایی مانند درمان با کرم، پماد و انواع درمان‌های کلینیکی که ممکن است عوارض جانبی داشته باشد. اگر شما جز آن دسته افراد هستید که جوش‌دارید می‌توانید به جای استفاده از روش‌های شیمیایی از روش‌های طبیعی استفاده کنید. همیشه درمان‌هایی را انتخاب کنید که عوارض جانبی نداشته باشد و هزینه کم‌تری صرف کنید…

  • آلوئه ورا و خواص گیاه آلوئه ورا

    مردم هزاران سال است که از آلوئه ورا برای بهبود و نرم کردن پوست استفاده می‌کنند. امروزه هم از خواص گیاه آلوئه ورا برای مشکلات پوستی و زیبایی مو استفاده می‌شود. همچنین آلوئه ورا از دیرباز برای بسیاری از بیماری‌ها از جمله یبوست و اختلالات پوستی یک درمان عامیانه بوده است. جالب است بدانید که از آلوئه ورا، عصاره آلوئه ورا استخراج می‌شود که تمام خواص آلوئه را دارد…

  • چگونه لک صورت را با آلوئه ورا از بین ببریم

    آلوئه ورا یک گیاه خانگی شگفت‌انگیز است. سرشار از مواد مغذی، کمک به بهبود هضم و حتی تقویت ایمنی است. از آلوئه ورا نیز می‌توان به‌صورت موضعی استفاده کرد، یعنی می‌توان از ژل برای تقویت پوست فرد، به خصوص صورت و مو استفاده کرد. بااین‌حال، قبل از اینکه به دلایل استفاده و با خواص گیاه آلوئه ورا آشنا شوید، ابتدا به شما میاموزیم که چگونه ژل آلوئه ورا را مستقیماً از گیاه استخراج‌کنید

  • چگونه از عصاره آلوئه ورا برای صورت استفاده کنیم

    عصاره آلوئه ورا سوپرمن دنیای گیاهی است. پر از ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات ضدالتهابی است؛ اما آیا برای صورت شما بی‌خطر است؟ بله بی‌خطر است اما باید از راه درست استفاده کنید اما چگونه از عصاره آلوئه ورا برای صورت استفاده کنیم؟

  • خواص اعجاب انگیز عصاره آلوئه ورا برای ابرو

    از ریزش ابروهای خود خسته شده‌اید؟ به دنبال راهی برای تقویت ابروی خود هستید؟ داشتن ابروهای زیبا و پرپشت جز زیبایی‌های ظاهری است که به فرد اعتمادبه‌نفس می‌دهد. سرمه‌ای زیادی در بازار هستند که تأثیر خوبی روی رشد و تقویت ابرو دارند اما ممکن است که نتیجه خوبی نگیرید و شاید عوارض جانبی هم داشته باشد؛ اما در عوض می‌توانید از راهکارهای طبیعی و خانگی فوق‌العاده مؤثر استفاده کنید، چرا به دنبال مواد شیمیایی و صنعتی برویم؟ روش‌های خانگی هم هزینه کمتری دارند هم در طولانی‌مدت، عوارض ندارند…

  • خواص شگفت انگیز عصاره آلوئه ورا اصل را بشناسید

    درباره خواص گیاه آلوئه ورا زیاد شنیده‌ایم. یک گیاه پر از خاصیت با فواید بی‌نظیر. در آب‌وهوای خشک و گرمسیری در آفریقا، آسیا، اروپا و مناطق جنوبی و غربی ایالات‌متحده به‌طور طبیعی رشد می‌کند. به صبر زرد و شاخ بزی هم معروف است. آلوئه ورا تأثیر فوق‌العاده‌ای بر زیبایی پوست و مو و درمان بسیاری از بیماری‌ها دارد. آیا می‌دانید که از آلوئه ورا، عصاره آلوئه ورا به دست می‌آید…

  • خواص عصاره آلوئه ورا برای مو

    آلوئه ورا گیاهی شگفت‌انگیز است که دارای خواص تقویت‌کننده مو است. به دلیل داشتن مقدار زیاد آنتی‌اکسیدان‌ها، اسیدهای آمینه ضروری و مواد معدنی، آلوئه ورا برای موها فواید زیادی دارد. ترکیبی از این‌ها خاصیت تسکین‌دهنده، مرطوب‌کننده و محافظتی روی مو دارد. آلوئه ورا موها را دوباره جوان می‌کند، به آن خاصیت ارتجاعی می‌دهد و از شکستن آن جلوگیری می‌کند. از آلوئه ورا، عصاره آلوئه ورا به دست می‌آید؛ بنابراین، استفاده از عصاره آلوئه ورا برای مو ازنظر بالینی به اثبات رسیده است که به رشد مو کمک می‌کند…

  • مهم‌ترین فواید و خواص عصاره زیره

    زیره یک‌دانه و ادویه قدیمی است که هم در کتاب مقدس و هم در زبان باستانی سانسکریت به آن اشاره‌شده است. از هند سرچشمه گرفته است اما در بسیاری از فرهنگ‌ها گسترش‌یافته است، قرن‌هاست که از خواص زیره استفاده می‌شود.. به‌عنوان‌مثال، در اروپا در قرون‌وسطی، زیره به‌عنوان سمبل عشق شناخته می‌شد. زیره به‌صورت سنتی به روش‌های مختلفی استفاده می‌شود، دانه زیره، به صورت پودر، آب زیره، عصاره زیره. امروزه زیره با طیف گسترده‌ای از مزایا در خدمت دنیای بهداشت و سلامتی قرارگرفته است…

  • با خواص عصاره زیره برای نفخ آشنا شوید

    زیره نه‌تنها ادویه ای است که برای آشپزی به کار می‌رود بلکه خواص سلامتی زیادی نیز دارد. یک ترکیب فیتوشیمیایی به نام آلدئید در زیره نهفته است که خواص دارویی زیادی دارد که تواند با دیابت مبارزه کند و ایمنی بدن را افزایش دهد. علاوه بر این از دانه‌های زیره، عصاره زیره به دست می‌آید […]

  • با زیره نفخ‌های شکمی را درمان کنید

    نفخ معده به علت رژیم غذایی فقیر، استرس، آلاینده‌های محیطی و … رخ می‌دهد و تقریباً یک بیماری همه‌گیر است. خوشبختانه در بسیاری از موارد نفخ معده با رعایت رژیم غذایی سالم برطرف می‌شود. نفخ معده دارید؟ آیا می‌خواهید از شر نفخ معده خلاص شوید؟ زیره برای نفخ گزینه مناسبی است.

  • عصاره زیره و زیره برای لاغری شکم و پهلو

    زیره ادویه‌ای محبوب است که در آشپزی‌های سراسر دنیا مورداستفاده قرار می‌گیرد. بیشتر در چین، هند و مکزیک پرورش می‌یابد. همچنین یک ماده رایج در ادویه کاری است. متابولیسم بدن را کاهش می‌دهد، سطح کلسترول خون را پایین می‌آورد و به کاهش قند خون شما کمک می‌کند. مطالعات تأیید می‌کنند که مصرف زیره به افرادی که سعی در کاهش وزن‌دارند کمک می‌کند. نه تنها زیره بلکه مصرف عصاره زیره اصل باعث کاهش وزن می‌شود…

  • یک دنیا خواص باورنکردنی زیره برای معده

    زیره (Cumin cyminum) جز گیاهان گل‌دار، معطر معروف به Umbelliferae یا Apiaceae است (که شامل کرفس، هویج و رازیانه نیز هست) بومی مصر و خاورمیانه است. استفاده از دانه‌های آن، چه به صورت کامل و چه به صورت پودر، به زمان یونان و روم باستان باز می‌گردد. پس از ورود استعمارگران اسپانیایی و پرتغالی، یک ادویه اصلی در غذای مکزیکی‌ها و آمریکای جنوبی شد. امروزه از دانه زیره، عصاره زیره استخراج می‌شود که خوراکی است و برای معده بسیار مفید است…

  • چگونه عصاره زیره را برای کاهش وزن مصرف کنیم

    زیره هدیه طبیعت به انسان است. خواص زیره تقریباً نامتناهی است. درحالی‌که مردم معمولاً برای طعم دادن به غذاهای خود از آن استفاده می‌کنند، اکثر افراد مدرن برای خواص سلامتی آن استفاده می‌کنند. زیره گیاهی گل‌دار است که در خاورمیانه یافت می‌شود. در سانسکریت باستان، آن را به عنوان jiraka تعریف می‌کردند، به آنچه که […]

  • آشنایی با خواص عصاره زیره اصل

    زیره در هند و سایر کشورهای آسیایی، آفریقایی، آمریکای لاتین و … مورداستفاده قرار می‌گیرد. از زیره، عصاره زیره اصل به دست می‌آید که منبع خوبی از ویتامین A، C، E، K و ویتامین B6، آهن، منگنز، منیزیم، کلسیم، فسفر، است. حاوی تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و مواد معدنی مانند مس، روی و پتاسیم نیز می‌باشد. می‌تواند به شما در حفظ سلامتی کمک کنند. خواص زیره زیاد است…

  • روش‌های استفاده از سدر برای زیبایی

    درست است که سبک زندگی افراد به گونه است که از طبیعت دور شده‌اند؛ اما کیست که نخواهد برای زیبایی صورت و موی خود از گیاهان طبیعی استفاده نکند؟ یکی از گیاهانی که برای رسیدن به زیبایی دلخواه می‌توانید روی آن حساب کنید، سدر است. تقریباً همه قسمت‌های آن در زیبایی می‌تواند مورداستفاده قرار ‌گیرد. وقتی بدانید که سدر کلی فواید برای پوست و مو دارد، آسان از کنار این گیاه نمی‌گذرید…

  • آشنایی با خواص دارویی و زیبایی عصاره سدر

    سدر درختی است که ارتفاع آن به ده متر هم می‌رسد و در داروهای گیاهی مورداستفاده قرار می‌گیرد. میوه آن در اکثر شهرهای جنوبی جنبه مصرفی دارد، شبیه سنجد و عناب است. سرشار از فیبر، ویتامین C، ویتامین‌های گروه B و برخی اسیدهای چرب است. برگ سدر هم سرشار از آلکالوئیدهایی از جمله آمفیبین های A، E و F، ماریتین A و C و اسپینانین A همچنین تانن و استرول های گیاهی از جمله بتاسیتوسترول است. از سدر، عصاره سدر به دست می‌آید…

  • با خواص گیاه سدر بیشتر آشنا شوید

    سدر که به آن کُنار هم گفته می‌شود. در مناطق گرم و خشک رشد می‌کند و طبیعتی سرد و خشک دارد. ارتفاع این درخت به ده متر هم می‌رسد. میوه سدر شبیه سنجد است. در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان و دیگر مناطق جنوبی رویش دارد و در بعضی نواحی جنوبی میوه آن جزء میوه‌های مصرفی مردم است. بومی کوه‌های هیمالیای غربی و منطقه مدیترانه هست. همه قسمت‌های آن در زیبایی و سلامت بدن مورداستفاده قرار می‌گیرد…

  • تأثیر فوق العاده سدر برای پوست

    سدر از گیاهانی است که در طب سنتی به آن قابض می‌گویند. خاصیت قابض آن باعث تقویت اعضا و سفت شدن آن می‌شود. همچنین ماده‌ای مؤثر در ترمیم زخم و جای زخم است. البته اگر جای زخم عمیق باشد نمی‌توان چندان امید داشت که سدر کاری بکند، اما اگر زخم سطحی باشد با چند بار استفاده از سدر می‌توانید زخم و جای زخم را بهبود بخشید…

  • ضخیم شدن تار و ریشه مو با سدر

    موها بعد از دوره طولانی استفاده از مواد آرایشی و اتو و سشوارهای روزانه، شادابی و زیبایی روزهای گذشته را ندارند و با هر بار رنگ کردن نازک‌تر و کم‌پشت‌تر از گذشته می‌شوند. بسیاری از عوامل مانند ژنتیک، رژیم غذایی، افزایش سن، استرس و … می‌تواند در نازک شدن و ریزش مو نقش داشته باشند. شاید شما هم علاقه‌مند باشید بدانید که چگونه موهای ضخیم داشته باشید؟

  • فواید بی نظیر عصاره سدر برای پوست

    کی از گیاهانی که می‌توانید برای زیبایی صورت روی آن حساب کنید، سدر است. خاصیت قابض دارد که باعث تقویت اعضا و سفتی عضلات می‌شود. جالب است بدانید که به سدر، کنار هم گفته می‌شود. طبیعت آن سرد و خشک است. میوه سدر به شکل سنجد است و بومی ایران است. همه قسمت‌های سدر قابل‌استفاده است. از گیاه سدر، عصاره سدر استخراج می‌شود که برای پوست بی‌نظیر است…

  • عصاره سدر را برای زیبایی مو استفاده کنید

    سدر یکی از گیاهانی است که می‌توان روی آن برای داشتن موهای زیبا و طبیعی حساب ویژه‌ای باز کرد. این گیاه یک پوشش مومی را روی برگه‌ای خود تولید می‌کند که به حفظ رطوبت کمک می‌کند. حاوی آلکان، آلکیل استر، اسیدهای چرب، الکلهای اولیه و ثانویه، دیولها، کتونها و آلدئیدها است. استفاده از سدر برای مو، موجب حالت‌دهی و خوش‌فرم شدن آن می‌گردد..

  • بابونه برای سرماخوردگی، درمان فوری در یک روز

    بابونه طبعی گرم و خشک دارد. بسیار مفید بوده و از خواص گیاه بابونه به عنوان داروی تب بر و ضد سرماخوردگی استفاده می‌شود. همچنین مقوی معده و بادشکن است. از بابونه برای معده و درمان زخم معده استفاده می‌شود. بابونه برای بیماران مبتلا به آسم و نیز بادگرفتگی گوش، یرقان، سینه‌درد، تنبلی کبد و خستگی جسمانی سودمند است.

  • مشخصات، قیمت و خرید عصاره بابونه اصل

    بابونه (Matricaria recuita)، بومی اروپا و آسیای غربی است، اکنون در سراسر جهان کشت می‌شود. از زمان بقراط، پدر طب، از ۵۰۰ سال قبل از میلاد به‌عنوان داروی گیاهی استفاده‌شده است. از خواص گیاه بابونه برای تب، سردرد، مشکلات کلیوی، کبد و مثانه، ناراحتی در هضم، اسپاسم عضلانی، اضطراب، بی‌خوابی، سوزش پوستی، کبودی، نقرس، زخم، درد روماتیسمی، تب یونجه، التهاب، بواسیر، کولیک و اختلالات قاعدگی استفاده می‌شده است…

  • خواص گیاه بابونه، گیاه معجزه گر

    ابونه مدت‌هاست که به‌عنوان یک داروی سنتی برای طیف گسترده‌ای از مسائل بهداشتی مورداستفاده قرار می‌گیرد. امروزه محققان به‌طور فزاینده‌ای در حال بررسی خواص گیاه بابونه در مدیریت بیماری‌ها از جمله سرطان و دیابت هستند. برای بیشتر افراد، امتحان کردن بابونه به‌عنوان مکمل در کنار سایر داروها بی‌خطر است، اما در افراد دارای بیماری‌های جدی، نباید جایگزین داروهای پزشکی شود. بهتر است بدانید امروزه عصاره بابونه روانه بازار شده است که دسترسی به آن راحت‌تر است…

  • خواص عصاره بابونه برای پوست را بیشتر بشناسید

    داشتن پوست زیبا باعث اعتمادبه‌نفس می‌شود و روی ظاهر فرد تاثیر زیادی می‌گذارد. اگر می‌خواهید اعتمادبه‌نفس بیشتری داشته باشید و پوستتان بدرخشد، با خواص گیاه بابونه که می‌تواند زیبایی پوست شما را دوچندان کند آشنا شوید. جالب است بدانید که از گیاه بابونه و گل‌های آن، عصاره بابونه استخراج می‌شود…

  • خواص شگفت انگیز عصاره بابونه برای پوست و مو

    اگر احساس تنبلی می‌کنید که یک فنجان چای بابونه درست کنید، کافی است عصاره بابونه مصرف کنید، استرس را از بین می‌برد. درست مانند چای بابونه، خواص گیاه بابونه و عصاره نیز وجود دارد. جای تعجب نیست که این ماده حاوی خواص تعجب‌آور در قفسه آشپزخانه اکثر شماها پیدا می‌شود. می‌توانید از دو نوع عصاره بابونه مانند رومی و آلمانی استفاده کنید…

  • بابونه برای معده و درمان زخم معده

    ابونه یکی از داروهای خانگی است که به ویژه برای معده درد – و همچنین چندین بیماری دیگر – مؤثر است. عصاره بابونه تولیدشده از گیاه می‌تواند باعث کاهش اسپاسم ماهیچه‌ها و التهاب غشاهای مخاطی شود و آن را به عنوان یک درمان مفید برای سوءهاضمه و گرفتگی قاعدگی تبدیل می‌کند. بابونه همچنین حاوی مواد شیمیایی است که با عفونت‌هایی که باعث بیماری‌های جزئی می‌شوند مبارزه می‌کند…

  • معجزه خواص عصاره بابونه اصل

    بابونه گیاهی خودرو است اما امروزه به دلیل استفاده زیاد در جهان در سطح وسیع کشت می‌شود. دارای طبیعت گرم و خشک است. حاوی مواد شیمیایی به نام فلاونوئید است که در اثرات دارویی بابونه نقش بسزایی دارد. از بابونه، عصاره بابونه استخراج می‌شود که برای مشکلات پوستی و دارویی از آن استفاده می‌شود..

  • خواص روغن جوانه گندم چیست؟

    روغن جوانه گندم که از جوانه گندم به دست می‌آید سرشار از ویتامین‌های B ،E ،D و A است. همچنین حاوی اسیدهای چرب اشباع‌نشده، پروتئین، آهن و روی است. در بین گیاهان بیشترین ویتامین E را دارد که برای مشکلات پوستی فوق‌العاده است. خواص جوانه گندم و روغن آن فقط به مشکلات پوستی ختم نمی‌شود بلکه استفاده درمانی نیز دارد…

  • استفاده از روغن جوانه گندم برای پوست و مو

    روغن جوانه گندم دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و لایه‌بردار است که باعث درخشندگی پوست می‌شود. همچنین دارای ویتامین E است که برای سلامت پوست بسیار مفید است. سرشار از مواد مغذی، روی، منیزیم، فسفر و پتاسیم است. همچنین روغن جوانه گندم از روغن‌های سبک است که به راحتی وارد قسمت‌های زیرین پوست سر می‌شود بنابراین موها را از ریشه تقویت می‌کند…

  • مهم ترین خواص روغن جوانه گندم برای صورت

    روغن جوانه گندم از جوانه گندم گرفته می‌شود، خواص جوانه گندم بسیار است. جوانه گندم مهم‌ترین ماده مغذی هسته گندم است و شامل ۲۳ ماده مغذی مختلف از جمله پروتئین، ویتامین‌های گروه B، اسیدهای چرب امگا ۳، آهن و کلسیم است. این روغن دارای مواد مغذی است و باعث مرطوب شدن پوست می‌شود. روغن جوانه گندم به راحتی توسط پوست شما جذب می‌شود و این باعث می‌شود یک مرطوب‌کننده مؤثر و یک درمان موضعی مناسب باشد…

  • تأثیر شگفت انگیز جوانه گندم برای لاغری

    وقتی چربی‌های اشباع را کم می‌کنید ممکن است مواد مغذی مهم نیز در حال کاهش باشد. بااین‌حال، جوانه گندم ضد چربی است. این ماده سرشار از مواد معدنی از جمله آهن و روی است. با جوانه گندم می‌توانید بدون نگرانی از دست دادن مواد مغذی، وزن کم کنید. جالب است بدانید که از جوانه گندم، […]

  • خواص شگفت انگیز روغن جوانه گندم برای مو

    اگر موهای شما آسیب‌دیده است و می‌خواهید زیبایی را به آن‌ها برگرانید می‌توانید از روش‌های فوق‌العاده طبیعی استفاده کنید. چراکه روش‌های طبیعی عوارض جانبی ندارد و ارزان‌تر است. یکی از این روش‌های طبیعی استفاده از روغن جوانه گندم است.روغن جوانه گندم را به‌صورت موضعی به پوست سربمالید. اما اگر به گلوتن موجود در گندم حساسیت دارید ممکن است برای شما مناسب نباشد…

  • فواید بی نظیر روغن جوانه گندم برای زیبایی پوست

    روغن جوانه گندم ویتامین E بسیار بالایی دارد و می‌دانید چقدر برای پوست شما مفید است! درواقع، در بین همه روغن‌های گیاهی، روغن جوانه گندم اصل بیشترین ویتامین E را دارد. علاوه بر ویتامین، روغن حاوی اسیدهای چرب مانند اسیدهای لینولئیک (امگا ۶)، پالمیتیک و اولئیک (امگا ۹) است. به علاوه دارای ویتامین‌های A و D و مواد معدنی است. این‌ها دلیل خوبی هستند که چرا بهتر است شما از روغن جوانه گندم برای پوست استفاده کنید.

  • فواید و خواص جوانه گندم در طب سنتی

    جوانه گندم سرشار از مواد مغذی مانند لیپیدها، پروتئین‌ها، قندها، فیبر، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین E و مواد معدنی کمیاب مانند روی، مس، آهن و منیزیم است. همچنین سرشار از تری گلیسیریدها و آنتی‌اکسیدان‌ها است. همچنین روغن جوانه گندم، از جوانه گندم استخراج می‌شود که دارای پروتئین و لسیتین زیاد است. برای کاربرد موضعی بر روی پوست مورداستفاده قرار می‌گیرد زیرا باعث بهبود عملکرد پوست و رنگ پوست می‌شود. همچنین از صدمه در برابر آفتاب محافظت می‌کند…

  • خرید و قیمت روغن جوانه گندم اصل و طبیعی

    با گندم آشنایی دارید زیرا ماده اصلی آرد، نان و سایر غذاهای حاوی گندم است؛ اما مطمئناً چیزی فراتر از آن وجود دارد. روغن جوانه گندم از جوانه گندم استخراج می‌شود. سرشار از ویتامین A،D،E، پروتئین‌ها و مواد معدنی است. ویتامین E بدن را در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند و از پیری زودرس، سرطان […]

  • روغن جوانه گندم اصل چه خواصی دارد

    روغن جوانه گندم اصل از جوانه گندم استخراج می‌شود. روغن جوانه گندم از نظر اسید لینولئیک یا امگا ۶ بسیار غنی است. خاصیت نرم‌کننده دارد. باعث می‌شود پوست نرم، لطیف و درخشنده‌تر باشد. سرشار از ویتامین E، ویتامین B، ویتامین B6، پتاسیم، منیزیم، فسفر، آنتی‌اکسیدان‌ها و لیپوپروتئین‌ها است. ۲۵٪ آن از مواد مغذی تشکیل‌شده است و دارای فواید سلامتی زیادی است. به دلیل غنی بودن مواد معدنی و ویتامین‌ها، بدن را سالم نگه می‌دارد. از پیری پوست جلوگیری می‌کند…

  • مضرات و خواص گیاه اسطوخودوس را بشناسیم

    سطوخودوس گیاهی گل‌دار از خانواده نعناع است که به‌راحتی با رایحه شیرین آن مشخص می‌شود. اعتقاد بر این است که بومی مدیترانه، خاورمیانه و هند است و قدمتی در حدود ۲۵۰۰ سال دارد. در زمان‌های قدیم، اسطوخودوس به عنوان گیاه مقدس استفاده می‌شده است. علاوه بر این، اغلب از آن برای خوشبو کردن انواع وسایل شخصی مانند لباس و مو استفاده می‌شد. جالب است بدانید که از گل گیاه اسطوخودوس، عصاره اسطوخودوس اصل و روغن اسطوخودوس استخراج می‌شود…

  • با اسطوخودوس به آرامش برسید

    روغن اسطوخودوس، ازگل‌های گیاه اسطوخودوس استخراج می‌شود. گیاهی با گل‌های بنفش‌رنگ و بومی مدیترانه. از خواص گیاه اسطوخودوس می‌توان به درمان کم‌خوابی، کاهش استرس، مشکلات گوارشی و … اشاره کرد. همچنین از اسطوخودوس برای آرامش استفاده می‌شود. روغن آن سرشار از لینالول، لینالیل استات است و خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد.

  • مهم‌ترین خواص روغن اسطوخودوس برای پوست

    روغن اسطوخودوس (aka lavandula angustifolia) نوعی روغن است که از گل گیاه اسطوخودوس حاصل می‌شود که در مناطق مختلفی مانند فرانسه و بلغارستان رشد می‌کند. اجزای اصلی آن عبارت‌اند از: لینالول، لینالیل استات، lavandulol، geraniol و اکالیپتول که دارای خاصیت ضد باکتریایی و همچنین ضد قارچی هستند. می‌توان روغن را به‌صورت موضعی مصرف کرد یا آن را استنشاق کرد اما استفاده از روغن اسطوخودوس اصل به صورت موضعی بیشترین فایده را برای پوست خواهد داشت…

  • خوابی آرام را با روغن اسطوخودوس تجربه کنید

    روغن اسطوخودوس یکی از محبوب‌ترین روغن‌ها است که در آروماتراپی مورداستفاده قرار می‌گیرد. باعث آرامش می‌شود و اعتقاد بر این است که اضطراب، عفونت‌های قارچی، افسردگی، بی‌خوابی، اگزما، حالت تهوع را درمان می‌کند. همچنین گفته می‌شود که خواص ضدالتهابی، ضد قارچی، ضدافسردگی، ضدعفونی‌کننده، ضد باکتریایی و ضد میکروبی و همچنین ضد اسپاسم، ضد درد و آرام‌بخش از خواص گیاه اسطوخودوس است…

  • خرید روغن اسطوخودوس از آشا ارگانیک

    اسطوخودوس گیاهی است بومی شمال آفریقا و مناطق کوهستانی مدیترانه است. از تقطیر سنبله‌های گل، روغن اسطوخودوس حاصل می‌شود. این روغن دارای کاربردهای آرایشی است و اعتقاد بر این است خواص دارویی نیز دارد. روغن اسطوخودوس بر خلاف فرم گیاه، هنگام بلع سمی است. این گیاه برای پوست و زیبایی بسیار موردتوجه است و معمولاً در رایحه‌ها و شامپوها برای کمک به پاک‌سازی پوست مورداستفاده قرار می‌گیرد. می‌توان آن را بدون نسخه (OTC) از داروخانه‌ها خریداری کرد…

  • خواص روغن اسطوخودوس برای پوست که نباید از آن غافل شد

    روغن اسطوخودوس از گیاه اسطوخودوس حاصل می‌شود. می‌توان آن را به‌صورت موضعی روی پوست بمالید و یا آن را استنشاق کنید. روغن اسطوخودوس بهروش‌های مختلفی می‌تواند برای پوست مفید باشد. این توانایی را دارد که آکنه‌ها را کاهش دهد، به روشن شدن پوست و کاهش چین‌وچروک کمک کند. حتی می‌توان از خواص گیاه اسطوخودوس برای درمان موارد دیگر مانند بهبود سلامت مو و هضم استفاده کرد…

  • معجزه درمان سردرد، روغن اسطوخودوس

    اسطوخودوس در طول تاریخ باستان به دلیل خاصیت آرامش‌بخش مورداستفاده قرارگرفته است. علاوه بر این، از این گیاه برای حملات میگرنی و همچنین صرع، نیش حشرات، عفونت‌های انگلی و سوختگی استفاده می‌شد. امروزه دوباره از روغن اسطوخودوس برای سردرد و میگرن استفاده می‌شود…

  • خواص جادویی روغن اسطوخودوس برای موها

    روغن اسطوخودوس یکی از محبوب‌ترین روغن‌ها برای رشد مو است. این‌یک ایده جدید نیست: قرن‌هاست که فرهنگ‌های مختلف روغن اسطوخودوس را برای رشد مو توصیه می‌کنند؛ اما آیا استفاده از روغن اسطوخودوس روی پوست سر شما، افزودن آن به ماسک مو یا استفاده از محصولات مو می‌تواند سلامت مو را بهبود بخشد؟ برای رسیدن به حقیقت در مورد فواید روغن اسطوخودوس برای رشد مو، خواندن را ادامه دهید. روغن اسطوخودوس در صورت استفاده صحیح می‌تواند از بروز بسیاری از مشکلات رایج مو مانند ریزش مو، موخوره، موهای خشک، خارش، شوره سر، موهای آسیب‌دیده و موارد دیگر جلوگیری کند…

  • خواص روغن اسطوخودوس اصل و صد درصد طبیعی

    اسطوخودوس دارای گل‌هایی بارنگ بنفش روشن و بومی مدیترانه، شمال آفریقا و آسیای جنوبی است. حدود ۳۹ گونه مختلف از اسطوخودوس وجود دارد که از آن‌ها برای تهیه روغن اسطوخودوس اصل استفاده می‌شود. یکی از بی‌خطرترین روغن‌هاست که از زمان‌های بسیار قدیم مورداستفاده قرارگرفته است. از خواص روغن اسطوخودوس می‌توان به ضدویروس بودن، درمان سردردهای شدید، بهبود کیفیت خواب، خوشبوکننده طبیعی هوا، سلامتی مو، ضد قارچ، ضدعفونی‌کننده، ضدالتهاب، بهبود زخم اشاره کرد…

  • فواید بی نظیر روغن اسطوخودوس را بشناسید

    مردم اسطوخودوس را به خوبی می‌شناسند؛ اما شاید ندانند که از زمان‌های قدیم از گل اسطوخودوس روغن اسطوخودوس استخراج می‌شود. اسطوخودوس بومی جنوب اروپا، شمال و شرق آفریقا، جنوب غربی آسیا و جنوب شرقی هند است. برای اهداف پزشکی مورداستفاده قرارگرفته است. در قرون‌وسطا، پزشکان از خواص گیاه اسطوخودوس برای درمان صرع و حملات میگرنی استفاده می‌کردند. در دوران باستان یک گیاه مقدس محسوب می‌شد؛ اما روغن اسطوخودوس با فرآیند تقطیر بخار استخراج می‌شود…

  • خواص روغن خراطین آشا ارگانیک برای خانم‌ها

    روغن خراطین برای خانم‌ها به‌منظور افزایش حجم عضلات سینه، باسن، گونه و لب استفاده می‌شود. روغن خراطین اصل یکی از بهترین و مطمئن‌ترین راه‌ها برای افزایش اندازه و حجیم شدن عضلات است. همچنین تأثیرات آن دائمی و بدون بازگشت است. این روغن سرشار از امگا ۳، امگا ۶، امگا ۹ و پروتئین‌ از جمله کلاژن بوده که عامل سفت شدن پوست می‌باشد…

  • فواید روغن خراطین آشا ارگانیک برای صورت

    روغن خراطین از یک نوع کرم خاکی تهیه می‌شود و یکی از طبیعی‌ترین روغن‌ها است که به‌عنوان یک راهکار طبیعی با نتایج شگفت‌انگیز برای افزایش حجم لب، گونه، باسن، سینه، افزایش اندازه آلت تناسلی مردان استفاده می‌گردد. این روغن هم برای خانم‌ها و هم برای آقایان مفید است. می‌توان گفت روغن خراطین اصل یکی از […]

  • خراطین چیست و چه کاربردی دارد

    روغن خراطین (earthworm oil) خواص دارویی و درمانی زیادی دارد. از یک‌گونه کرم خاکی به نام ایزینیا فتیدا (Eisenia fetida) استخراج می‌شود. این روغن به خاطر طبیعی بودن برای بدن بی‌ضرر است. از مهم‌ترین خواص روغن خراطین، حجم دهنده بودن آن برای اندام‌های مختلف است. همچنین خواص زیادی برای پوست دارد…

  • قیمت روغن خراطین صد درصد طبیعی و خالص

    روغن خراطین، یکی از طبیعی‌ترین و بهترین روغن‌ها برای افزایش حجم لب، گونه، باسن، سینه و عضلات است. از یک نوع کرم خاکی تهیه می‌شود و سرشار از امگا ۳، امگا ۶، امگا ۹ و پروتئین‌ است. هم برای آقایان مفید است هم برای خانم‌ها. چه خانم‌های متأهل، چه دخترانی که به سن بلوغ رسیده‌اند […]

  • روغن خراطین برای چیست و خواص روغن خراطین اصل

    روغن خراطین، به عنوان بهترین روش درمان برای بزرگ کردن سایز اندام‌های مختلف بدن مورداستفاده قرار می‌گرفت. جالب است بدانید که این روغن از کرم ایزنفتیدا گرفته می‌شود که دارای الانتئین است که همین ماده باعث حجیم کردن اندام‌ها می‌شود. سرشار از الانتین، پروتئین، کلاژن، امگا ۳،۶، ۹، گلیسین، ویتامین E است…

  • معجزه روغن خراطین برای پوست

    روغن خراطین، روغنی با خواص دارویی و درمانی است که از یک گونه کرم خاکی به نام ایزینیا فتیدا استخراج می‌شود. خواص زیادی برای پوست صورت دارد. همچنین یک حجم دهنده بی‌نظیر برای اندام‌های بدن است. از خواص روغن خراطین غیر از پوست و حجم دادن به اندام‌ها برای تقویت مو و ابرو، افزایش قدرت جنسی آقایان و افزایش گردش خون و خون‌رسانی استفاده می‌شود…

  • روغن خراطین برای لب، بهترین حجم دهنده طبیعی

    امروزه افراد زیادی وجود دارند که می‌خواهند با بزرگ کردن سایز لب‌های خود، چهره‌ای زیباتر و دلنشین تر داشته باشند. اگر شما هم می‌خواهید لب‌های خود را بزرگ کنید، روغن خراطین را به شما پیشنهاد می‌دهیم. امروزه مصرف روغن خراطین برای لب‌ بهترین و بی‌خطرترین روش است. استفاده از این روغن مانند سایر روش‌های بوتاکس و تزریق ژل عوارض خطرناکی ندارد حتی نسب آن‌ها هزینه کم‌تری دارد؛ اما روغن خراطین چیست؟ نوعی روغن طبیعی است که از کرم خاکی به دست می‌آید…

عصاره های گیاهی

گیاهان دارویی از ارزش و اهمیت خاصی در سلامتی جوامع، هم از لحاظ درمان و هم پیشگیری از بیماری ها برخوردار بوده و هستند. عصاره های گیاهی منبع بسیار خوبی برای طیف وسیعی از ترکیبات نظیر ترکیبات فنلی (فلاوونوئیدها)، ترپنوئیدها، ساپونین ها ، آلکالوئیدها، اسیدهای چرب و ویتامین ها هستند که منجر به خاصیت آنتی اکسیـدانی ، آنتی سـپتیکی، آنتی باکـتریال، ضد حساسیت و بسیاری خواص مفید دیگر می شوند. عصاره خوراکی محلولی است كه حاوی تمام مواد مفید گیاه از جمله تاننها – موسیلاژ ها – اسانسها و … میباشد.در واقع عصاره، شیرابه‌ای از یک گیاه است که تمامی ترکیبات گیاه را دربردارد و یکی از این ترکییات اسانس است. با مقایـــسه جایــگاه سه فرآورده گــــیاهی اسانس، عرق و عصاره گیاهی می‌توان نتیجه گرفت که عصاره‌ها دارای قدرت اثر بیشتری نسبت به اسانس‌ها و اسانس‌ها قدرت اثر بیشتری نسبت به عرق‌های گیاهی دارند.

facetime for pc