بازرگانی آشا ساده سلامت باشید
تلفن تماس: 09120038341 مرجع عصاره های گیاهان دارویی
ارسال رایگان برای خرید بالای 200 هزار تومان
  • معجزه عصاره کاسنی برای پوست

    کاسنی (Cichorium intybus) گیاهی گل‌دار و سرشار از فیبر و سایر مواد مغذی مهم است. خواص گیاه کاسنی سلامت دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و به درمان دیابت و کاهش وزن کمک می‌کند و عملکرد پوست را بهبود می‌بخشد. جالب است بدانید که از گیاه کاسنی، عصاره کاسنی به دست می‌آید که برای پوست معجزه می‌کند. آیا شما به زیبایی و سلامت پوستتان اهمیت می‌دهید؟

  • کاسنی در مناطق مختلف جهان پرورش می‌یابد و گیاهی چندساله است. بومی مدیترانه و اروپاست که امروزه در قاره آمریکا نیز یافت می‌شود. کاسنی به دلیل دارا بودن خواص بی‌نظیر دارویی و خوراکی در سطح جهان شناخته می‌شود. حاوی کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها، ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر محلول، عناصر کمیاب و ترکیبات فعلی فعال زیستی هستند که وظیفه، پیشگیری‌کننده و درمانی کاسنی را بر عهده‌ دارند. از خواص گیاه کاسنی می‌توان به خاصیت ضدالتهاب، ضد باکتریایی، ضدعفونی‌کننده، تحریک‌کننده سیستم ایمنی و ضد سمیت و خواص آنتی‌اکسیدانی نام برد…

  • خواص گیاه کاسنی برای سلامت و زیبایی باورنکردنی است

    کاسنی بومی اروپا، هند و مصر است. در طول قرن ۱۹ به ایالات‌متحده ارائه شد. این گیاه معمولاً به‌عنوان علف‌های هرز در آب‌وهوای معتدل رشد می‌کند. در شمال اروپا به‌طور گسترده رشد می‌کند و اکنون در آمریکای شمالی، چین و استرالیا، جایی که به‌طور گسترده‌ای شکل‌گرفته است، رایج است. ازنظر ارزش غذایی، کاسنی منبع بسیار خوبی از ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله روی، منیزیم، منگنز، کلسیم، اسیدفولیک آهن و پتاسیم و همچنین ویتامین‌های A، B1، B2، B3، B5، B6 و C است. این‌ها دلایل اصلی همه خواص گیاه کاسنی است…

  • خواص عصاره کاسنی و تاثیر آن بر بدن

    کاسنی گیاهی است که بومی مدیترانه و اروپاست که در شرایط مختلف به خوبی رشد می کند. اکنون به علت مصرف گسترده در امریکا نیز استفاده می شود. از خواص گیاه کاسنی برای خوراکی و دارویی مصرف می شود. صدها سال است که به عنوان گیاه دارویی برای بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد. سرشار از روی، منیزیم، منگنز، کلسیم، آهن، اسیدفولیک و پتاسیم و همچنین ویتامین های A ، B6 ، C ، E و K است…

  • خواص عصاره کاسنی برای کبد

    صرف کاسنی سابقه‌ای طولانی در نگرانی‌های کبدی دارد. رومیان باستان از این گیاه برای تصفیه خون استفاده می‌کردند. برای کمک به پاک‌سازی کبد و خون، ریشه کاسنی را به مقدار زیادی مصرف می‌کنند. امروزه به‌عنوان جایگزین قهوه است که بدون کافئین است. از دیگر خواص گیاه کاسنی این است که ملین و ادرارآور است و با خروج سموم از بدن، التهاب بدن، تب‌های صفراوی، یرقان و زردی ناشی از گرمی را رفع، کیسه صفرا، کلیه و مثانه را از سنگ پاک، التهاب معده را برطرف، اسیدکلریدریک معده را تحریک و اشتها را زیاد می‌کند. همچنین از کاسنی تحت فرایند تقطیر بخار، عصاره کاسنی استخراج می‌شود…

  • خواص عصاره کاسنی اصل چیست؟

    کاسنی، گیاهی با گل‌های آبی است. حاوی روی، منیزیم، منگنز، کلسیم، اسیدفولیک، آهن، پتاسیم و ویتامینA، B6، C E و K است. از گیاه کاسنی، عصاره کاسنی اصل استخراج می‌شود که تمام خواص گیاه کاسنی را دارد.کاسنی یک سم‌زدای قوی برای بدن است که بدن را از سموم پاک می‌کند و کبد را سم‌زدایی می‌کند. عصاره کاسنی برای کبد فوق‌العاده است…

  • جوش صورت را با عصاره کاسنی محو کنید

    جوش صورت تقریباً تمامی افراد چه خانم‌ها و چه آقایان را در سنین مختلف درگیر خود می‌کند. روش‌های زیادی برای درمان جوش صورت وجود دارد. روش‌های شیمیایی و روش‌های طبیعی. روش‌های شیمیایی مانند درمان با کرم، پماد و انواع درمان‌های کلینیکی که ممکن است عوارض جانبی داشته باشد. اگر شما جز آن دسته افراد هستید که جوش‌دارید می‌توانید به جای استفاده از روش‌های شیمیایی از روش‌های طبیعی استفاده کنید. همیشه درمان‌هایی را انتخاب کنید که عوارض جانبی نداشته باشد و هزینه کم‌تری صرف کنید…

  • آلوئه ورا و خواص گیاه آلوئه ورا

    مردم هزاران سال است که از آلوئه ورا برای بهبود و نرم کردن پوست استفاده می‌کنند. امروزه هم از خواص گیاه آلوئه ورا برای مشکلات پوستی و زیبایی مو استفاده می‌شود. همچنین آلوئه ورا از دیرباز برای بسیاری از بیماری‌ها از جمله یبوست و اختلالات پوستی یک درمان عامیانه بوده است. جالب است بدانید که از آلوئه ورا، عصاره آلوئه ورا استخراج می‌شود که تمام خواص آلوئه را دارد…

  • چگونه لک صورت را با آلوئه ورا از بین ببریم

    آلوئه ورا یک گیاه خانگی شگفت‌انگیز است. سرشار از مواد مغذی، کمک به بهبود هضم و حتی تقویت ایمنی است. از آلوئه ورا نیز می‌توان به‌صورت موضعی استفاده کرد، یعنی می‌توان از ژل برای تقویت پوست فرد، به خصوص صورت و مو استفاده کرد. بااین‌حال، قبل از اینکه به دلایل استفاده و با خواص گیاه آلوئه ورا آشنا شوید، ابتدا به شما میاموزیم که چگونه ژل آلوئه ورا را مستقیماً از گیاه استخراج‌کنید

  • مزیت شگفت انگیز آلوئه ورا برای پوست صورت

    آلوئه ورا به دلیل خاصیت درمانی، در دنیای سلامت و زیبایی جایگاه ویژه‌ای دارد. حداقل ۶۰۰۰ سال است که به دلیل خاصیت درمانی از آن استفاده می‌شود. به صبر زرد و شاخ بزی هم شناخته می‌شود. به اکسیر جوانی و یا گیاه جاودانگی شناخته می‌شود. با گذشت زمان، در بیشتر نقاط جهان از جمله هند، چین، مکزیک و آمریکای شمالی از آلوئه ورا استفاده کردند. از خواص گیاه آلوئه ورا می‌توان به خاصیت ضدویروسی و ضد باکتریایی و همچنین توانایی کمک به درمان یبوست و دیابت نام برد.

  • چگونه از عصاره آلوئه ورا برای صورت استفاده کنیم

    عصاره آلوئه ورا سوپرمن دنیای گیاهی است. پر از ویتامین‌ها، مواد معدنی و ترکیبات ضدالتهابی است؛ اما آیا برای صورت شما بی‌خطر است؟ بله بی‌خطر است اما باید از راه درست استفاده کنید اما چگونه از عصاره آلوئه ورا برای صورت استفاده کنیم؟

  • خواص اعجاب انگیز عصاره آلوئه ورا برای ابرو

    از ریزش ابروهای خود خسته شده‌اید؟ به دنبال راهی برای تقویت ابروی خود هستید؟ داشتن ابروهای زیبا و پرپشت جز زیبایی‌های ظاهری است که به فرد اعتمادبه‌نفس می‌دهد. سرمه‌ای زیادی در بازار هستند که تأثیر خوبی روی رشد و تقویت ابرو دارند اما ممکن است که نتیجه خوبی نگیرید و شاید عوارض جانبی هم داشته باشد؛ اما در عوض می‌توانید از راهکارهای طبیعی و خانگی فوق‌العاده مؤثر استفاده کنید، چرا به دنبال مواد شیمیایی و صنعتی برویم؟ روش‌های خانگی هم هزینه کمتری دارند هم در طولانی‌مدت، عوارض ندارند…

  • خواص شگفت انگیز عصاره آلوئه ورا اصل را بشناسید

    درباره خواص گیاه آلوئه ورا زیاد شنیده‌ایم. یک گیاه پر از خاصیت با فواید بی‌نظیر. در آب‌وهوای خشک و گرمسیری در آفریقا، آسیا، اروپا و مناطق جنوبی و غربی ایالات‌متحده به‌طور طبیعی رشد می‌کند. به صبر زرد و شاخ بزی هم معروف است. آلوئه ورا تأثیر فوق‌العاده‌ای بر زیبایی پوست و مو و درمان بسیاری از بیماری‌ها دارد. آیا می‌دانید که از آلوئه ورا، عصاره آلوئه ورا به دست می‌آید…

  • خواص عصاره آلوئه ورا برای مو

    آلوئه ورا گیاهی شگفت‌انگیز است که دارای خواص تقویت‌کننده مو است. به دلیل داشتن مقدار زیاد آنتی‌اکسیدان‌ها، اسیدهای آمینه ضروری و مواد معدنی، آلوئه ورا برای موها فواید زیادی دارد. ترکیبی از این‌ها خاصیت تسکین‌دهنده، مرطوب‌کننده و محافظتی روی مو دارد. آلوئه ورا موها را دوباره جوان می‌کند، به آن خاصیت ارتجاعی می‌دهد و از شکستن آن جلوگیری می‌کند. از آلوئه ورا، عصاره آلوئه ورا به دست می‌آید؛ بنابراین، استفاده از عصاره آلوئه ورا برای مو ازنظر بالینی به اثبات رسیده است که به رشد مو کمک می‌کند…

  • مهم‌ترین فواید و خواص عصاره زیره

    زیره یک‌دانه و ادویه قدیمی است که هم در کتاب مقدس و هم در زبان باستانی سانسکریت به آن اشاره‌شده است. از هند سرچشمه گرفته است اما در بسیاری از فرهنگ‌ها گسترش‌یافته است، قرن‌هاست که از خواص زیره استفاده می‌شود.. به‌عنوان‌مثال، در اروپا در قرون‌وسطی، زیره به‌عنوان سمبل عشق شناخته می‌شد. زیره به‌صورت سنتی به روش‌های مختلفی استفاده می‌شود، دانه زیره، به صورت پودر، آب زیره، عصاره زیره. امروزه زیره با طیف گسترده‌ای از مزایا در خدمت دنیای بهداشت و سلامتی قرارگرفته است…

  • با خواص عصاره زیره برای نفخ آشنا شوید

    زیره نه‌تنها ادویه ای است که برای آشپزی به کار می‌رود بلکه خواص سلامتی زیادی نیز دارد. یک ترکیب فیتوشیمیایی به نام آلدئید در زیره نهفته است که خواص دارویی زیادی دارد که تواند با دیابت مبارزه کند و ایمنی بدن را افزایش دهد. علاوه بر این از دانه‌های زیره، عصاره زیره به دست می‌آید […]

  • با زیره نفخ‌های شکمی را درمان کنید

    نفخ معده به علت رژیم غذایی فقیر، استرس، آلاینده‌های محیطی و … رخ می‌دهد و تقریباً یک بیماری همه‌گیر است. خوشبختانه در بسیاری از موارد نفخ معده با رعایت رژیم غذایی سالم برطرف می‌شود. نفخ معده دارید؟ آیا می‌خواهید از شر نفخ معده خلاص شوید؟ زیره برای نفخ گزینه مناسبی است.

  • عصاره زیره و زیره برای لاغری شکم و پهلو

    زیره ادویه‌ای محبوب است که در آشپزی‌های سراسر دنیا مورداستفاده قرار می‌گیرد. بیشتر در چین، هند و مکزیک پرورش می‌یابد. همچنین یک ماده رایج در ادویه کاری است. متابولیسم بدن را کاهش می‌دهد، سطح کلسترول خون را پایین می‌آورد و به کاهش قند خون شما کمک می‌کند. مطالعات تأیید می‌کنند که مصرف زیره به افرادی که سعی در کاهش وزن‌دارند کمک می‌کند. نه تنها زیره بلکه مصرف عصاره زیره اصل باعث کاهش وزن می‌شود…

  • یک دنیا خواص باورنکردنی زیره برای معده

    زیره (Cumin cyminum) جز گیاهان گل‌دار، معطر معروف به Umbelliferae یا Apiaceae است (که شامل کرفس، هویج و رازیانه نیز هست) بومی مصر و خاورمیانه است. استفاده از دانه‌های آن، چه به صورت کامل و چه به صورت پودر، به زمان یونان و روم باستان باز می‌گردد. پس از ورود استعمارگران اسپانیایی و پرتغالی، یک ادویه اصلی در غذای مکزیکی‌ها و آمریکای جنوبی شد. امروزه از دانه زیره، عصاره زیره استخراج می‌شود که خوراکی است و برای معده بسیار مفید است…

  • چگونه عصاره زیره را برای کاهش وزن مصرف کنیم

    زیره هدیه طبیعت به انسان است. خواص زیره تقریباً نامتناهی است. درحالی‌که مردم معمولاً برای طعم دادن به غذاهای خود از آن استفاده می‌کنند، اکثر افراد مدرن برای خواص سلامتی آن استفاده می‌کنند. زیره گیاهی گل‌دار است که در خاورمیانه یافت می‌شود. در سانسکریت باستان، آن را به عنوان jiraka تعریف می‌کردند، به آنچه که […]

  • آشنایی با خواص عصاره زیره اصل

    زیره در هند و سایر کشورهای آسیایی، آفریقایی، آمریکای لاتین و … مورداستفاده قرار می‌گیرد. از زیره، عصاره زیره اصل به دست می‌آید که منبع خوبی از ویتامین A، C، E، K و ویتامین B6، آهن، منگنز، منیزیم، کلسیم، فسفر، است. حاوی تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و مواد معدنی مانند مس، روی و پتاسیم نیز می‌باشد. می‌تواند به شما در حفظ سلامتی کمک کنند. خواص زیره زیاد است…

  • روش‌های استفاده از سدر برای زیبایی

    درست است که سبک زندگی افراد به گونه است که از طبیعت دور شده‌اند؛ اما کیست که نخواهد برای زیبایی صورت و موی خود از گیاهان طبیعی استفاده نکند؟ یکی از گیاهانی که برای رسیدن به زیبایی دلخواه می‌توانید روی آن حساب کنید، سدر است. تقریباً همه قسمت‌های آن در زیبایی می‌تواند مورداستفاده قرار ‌گیرد. وقتی بدانید که سدر کلی فواید برای پوست و مو دارد، آسان از کنار این گیاه نمی‌گذرید…

  • آشنایی با خواص دارویی و زیبایی عصاره سدر

    سدر درختی است که ارتفاع آن به ده متر هم می‌رسد و در داروهای گیاهی مورداستفاده قرار می‌گیرد. میوه آن در اکثر شهرهای جنوبی جنبه مصرفی دارد، شبیه سنجد و عناب است. سرشار از فیبر، ویتامین C، ویتامین‌های گروه B و برخی اسیدهای چرب است. برگ سدر هم سرشار از آلکالوئیدهایی از جمله آمفیبین های A، E و F، ماریتین A و C و اسپینانین A همچنین تانن و استرول های گیاهی از جمله بتاسیتوسترول است. از سدر، عصاره سدر به دست می‌آید…

  • با خواص گیاه سدر بیشتر آشنا شوید

    سدر که به آن کُنار هم گفته می‌شود. در مناطق گرم و خشک رشد می‌کند و طبیعتی سرد و خشک دارد. ارتفاع این درخت به ده متر هم می‌رسد. میوه سدر شبیه سنجد است. در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان و دیگر مناطق جنوبی رویش دارد و در بعضی نواحی جنوبی میوه آن جزء میوه‌های مصرفی مردم است. بومی کوه‌های هیمالیای غربی و منطقه مدیترانه هست. همه قسمت‌های آن در زیبایی و سلامت بدن مورداستفاده قرار می‌گیرد…

  • تأثیر فوق العاده سدر برای پوست

    سدر از گیاهانی است که در طب سنتی به آن قابض می‌گویند. خاصیت قابض آن باعث تقویت اعضا و سفت شدن آن می‌شود. همچنین ماده‌ای مؤثر در ترمیم زخم و جای زخم است. البته اگر جای زخم عمیق باشد نمی‌توان چندان امید داشت که سدر کاری بکند، اما اگر زخم سطحی باشد با چند بار استفاده از سدر می‌توانید زخم و جای زخم را بهبود بخشید…

  • ضخیم شدن تار و ریشه مو با سدر

    موها بعد از دوره طولانی استفاده از مواد آرایشی و اتو و سشوارهای روزانه، شادابی و زیبایی روزهای گذشته را ندارند و با هر بار رنگ کردن نازک‌تر و کم‌پشت‌تر از گذشته می‌شوند. بسیاری از عوامل مانند ژنتیک، رژیم غذایی، افزایش سن، استرس و … می‌تواند در نازک شدن و ریزش مو نقش داشته باشند. شاید شما هم علاقه‌مند باشید بدانید که چگونه موهای ضخیم داشته باشید؟

  • فواید بی نظیر عصاره سدر برای پوست

    کی از گیاهانی که می‌توانید برای زیبایی صورت روی آن حساب کنید، سدر است. خاصیت قابض دارد که باعث تقویت اعضا و سفتی عضلات می‌شود. جالب است بدانید که به سدر، کنار هم گفته می‌شود. طبیعت آن سرد و خشک است. میوه سدر به شکل سنجد است و بومی ایران است. همه قسمت‌های سدر قابل‌استفاده است. از گیاه سدر، عصاره سدر استخراج می‌شود که برای پوست بی‌نظیر است…

  • عصاره سدر را برای زیبایی مو استفاده کنید

    سدر یکی از گیاهانی است که می‌توان روی آن برای داشتن موهای زیبا و طبیعی حساب ویژه‌ای باز کرد. این گیاه یک پوشش مومی را روی برگه‌ای خود تولید می‌کند که به حفظ رطوبت کمک می‌کند. حاوی آلکان، آلکیل استر، اسیدهای چرب، الکلهای اولیه و ثانویه، دیولها، کتونها و آلدئیدها است. استفاده از سدر برای مو، موجب حالت‌دهی و خوش‌فرم شدن آن می‌گردد..

  • بابونه برای سرماخوردگی، درمان فوری در یک روز

    بابونه طبعی گرم و خشک دارد. بسیار مفید بوده و از خواص گیاه بابونه به عنوان داروی تب بر و ضد سرماخوردگی استفاده می‌شود. همچنین مقوی معده و بادشکن است. از بابونه برای معده و درمان زخم معده استفاده می‌شود. بابونه برای بیماران مبتلا به آسم و نیز بادگرفتگی گوش، یرقان، سینه‌درد، تنبلی کبد و خستگی جسمانی سودمند است.

  • مشخصات، قیمت و خرید عصاره بابونه اصل

    بابونه (Matricaria recuita)، بومی اروپا و آسیای غربی است، اکنون در سراسر جهان کشت می‌شود. از زمان بقراط، پدر طب، از ۵۰۰ سال قبل از میلاد به‌عنوان داروی گیاهی استفاده‌شده است. از خواص گیاه بابونه برای تب، سردرد، مشکلات کلیوی، کبد و مثانه، ناراحتی در هضم، اسپاسم عضلانی، اضطراب، بی‌خوابی، سوزش پوستی، کبودی، نقرس، زخم، درد روماتیسمی، تب یونجه، التهاب، بواسیر، کولیک و اختلالات قاعدگی استفاده می‌شده است…

  • خواص گیاه بابونه، گیاه معجزه گر

    ابونه مدت‌هاست که به‌عنوان یک داروی سنتی برای طیف گسترده‌ای از مسائل بهداشتی مورداستفاده قرار می‌گیرد. امروزه محققان به‌طور فزاینده‌ای در حال بررسی خواص گیاه بابونه در مدیریت بیماری‌ها از جمله سرطان و دیابت هستند. برای بیشتر افراد، امتحان کردن بابونه به‌عنوان مکمل در کنار سایر داروها بی‌خطر است، اما در افراد دارای بیماری‌های جدی، نباید جایگزین داروهای پزشکی شود. بهتر است بدانید امروزه عصاره بابونه روانه بازار شده است که دسترسی به آن راحت‌تر است…

  • خواص عصاره بابونه برای پوست را بیشتر بشناسید

    داشتن پوست زیبا باعث اعتمادبه‌نفس می‌شود و روی ظاهر فرد تاثیر زیادی می‌گذارد. اگر می‌خواهید اعتمادبه‌نفس بیشتری داشته باشید و پوستتان بدرخشد، با خواص گیاه بابونه که می‌تواند زیبایی پوست شما را دوچندان کند آشنا شوید. جالب است بدانید که از گیاه بابونه و گل‌های آن، عصاره بابونه استخراج می‌شود…

  • خواص شگفت انگیز عصاره بابونه برای پوست و مو

    اگر احساس تنبلی می‌کنید که یک فنجان چای بابونه درست کنید، کافی است عصاره بابونه مصرف کنید، استرس را از بین می‌برد. درست مانند چای بابونه، خواص گیاه بابونه و عصاره نیز وجود دارد. جای تعجب نیست که این ماده حاوی خواص تعجب‌آور در قفسه آشپزخانه اکثر شماها پیدا می‌شود. می‌توانید از دو نوع عصاره بابونه مانند رومی و آلمانی استفاده کنید…

  • بابونه برای معده و درمان زخم معده

    ابونه یکی از داروهای خانگی است که به ویژه برای معده درد – و همچنین چندین بیماری دیگر – مؤثر است. عصاره بابونه تولیدشده از گیاه می‌تواند باعث کاهش اسپاسم ماهیچه‌ها و التهاب غشاهای مخاطی شود و آن را به عنوان یک درمان مفید برای سوءهاضمه و گرفتگی قاعدگی تبدیل می‌کند. بابونه همچنین حاوی مواد شیمیایی است که با عفونت‌هایی که باعث بیماری‌های جزئی می‌شوند مبارزه می‌کند…

  • معجزه خواص عصاره بابونه اصل

    بابونه گیاهی خودرو است اما امروزه به دلیل استفاده زیاد در جهان در سطح وسیع کشت می‌شود. دارای طبیعت گرم و خشک است. حاوی مواد شیمیایی به نام فلاونوئید است که در اثرات دارویی بابونه نقش بسزایی دارد. از بابونه، عصاره بابونه استخراج می‌شود که برای مشکلات پوستی و دارویی از آن استفاده می‌شود..

  • اثرات مفید رازیانه برای پوست

    از ریزش مو گرفته تا لایه‌برداری پوست، دانه رازیانه می‌تواند به شما کمک کند. نه تنها برای زیبایی پوست از رازیانه استفاده می‌شود بلکه برای خواص سلامتی آن از رازیانه نیز استفاده می‌شود. خاصیت ضدالتهابی، ضد میکروبی، ضد سرطانی، کاهش وزن، تنظیم هورمون‌های زنانه و … از خواص گیاه رازیانه است. همچنین جالب است بدانید که از دانه رازیانه، عصاره رازیانه استخراج می‌شود؛ اما اثرات مفید رازیانه برای پوست چیست…

  • خواص رازیانه، گیاهی سرشار از خواص معجزه آسا

    رازیانه علاوه بر آشپزی، طیف گسترده‌ای از مزایای سلامتی را به همراه دارد. سرشار از ویتامین C، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و منگنز است. اصلی‌ترین و مهم‌ترین خواص گیاه رازیانه به دلیل آنتی‌اکسیدان‌ها و ترکیبات گیاهی قوی است که در آن‌ها وجود دارد مانند اسید کلروژنیک، لیمونن و کوئرستین. عصاره رازیانه که از گیاه رازیانه استخراج می‌شود تمامی خواص رازیانه را دارد…

  • خواص و مضرات عصاره رازیانه برای زنان چیست؟

    رازیانه (Foeniculum vulgare) گلهای زردی دارد. گیاهی چند ساله و بومی منطقه مدیترانه است اما امروزه در سراسر جهان به طور گسترده ای موجود است. سرشار از پتاسیم، کلسیم، منیزیوم است. مصرف آن در دوزهای کم احتمالاً بی خطر است اما مصرف بیش از حد رازیانه ممکن است برخی از عوارض جانبی جدی مانند فیتوفوتودرماتیت، درماتیت تماسی و آلرژی ایجاد کند.

  • تأثیر عصاره رازیانه برای پوست و نحوه مصرف آن

    رازیانه گیاهی از خانواده جعفری است که دانه آن در آیورودا هند به‌عنوان نماد جاودانگی شناخته می­شود. خاصیت ضدالتهابی دارد که باعث می‌شود رازیانه برای پوست بسیار مفید باشد. سر شار از آنتی‌اکسیدان است که باعث خاصیت ضد سرطانی آن شده است. از دیگر خواص گیاه رازیانه خاصیت ضد میکروبی بودن آن است که باعث می‌شود هم برای پوست و هم برای مو بسیار مفید است…

  • رازیانه، یک روش طبیعی برای لاغر شدن

    رازیانه، در هند به‌عنوان Saunf شناخته می‌شود، با بسیاری از فواید سلامتی مرتبط است و از خواص گیاه رازیانه برای معالجه بیماری‌های مختلف به ویژه مشکلات گوارشی استفاده‌شده است؛ اما آیا می‌دانید رازیانه یک روش طبیعی برای لاغر شدن و سوزاندن چربی بدن است؟ همچنین آیا می‌دانید از دانه رازیانه، عصاره رازیانه به دست می‌آید که مانند رازیانه برای لاغری مفید است؟

  • قیمت عصاره رازیانه اصل و صد درد طبیعی

    رازیانه گیاهی از خانواده جعفری و بومی مدیترانه است که مزایای سلامتی زیادی دارد. در هند معروف به sanuf است خاصیت ضدالتهابی و کاهش وزن از خواص گیاه رازیانه است. حاوی ویتامین c و خاصیت آنتی‌اکسیدانی است که باعث سلامتی سیستم ایمنی بدن و کلاژن سازی می‌شود. همچنین سرشار از کلسیم و منگز است که برای سلامتی استخوان‌ها مفید است…

  • شادابی و جوانی پوست را با مصرف عصاره رازیانه تجربه کنید

    رازیانه که در هند معروف به sanuf است و در ایران به آن بادیان یا بادیانه گفته می‌شود بومی مدیترانه است. یک گیاه دارویی است که طبعی گرم و خشک دارد. قسمت‌های مورد استفاده این گیاه بذر، برگ و ریشه است. علاوه بر شهرت درمانی آن در زمینه هورمون‌های زنانه، از خواص گیاه رازیانه برای بلغم و کاهش نفخ معده و از بین بردن لکه‌های پوستی و چین‌وچروک بسیار استفاده می‌شود…

  • خواص شگفت‌انگیز انار و عصاره انار برای مو

    در اساطیر یونان باستان، انار نمایانگر زندگی و زادآوری است. قدمت استفاده دارویی آن به بیش از ۳۰۰۰ سال می‌رسد، اما علم معاصر مجذوب مزایای سلامتی و خواص انار شده است. انار سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین c است. نه‌تنها انار میوه بهشتی است و خواص بی‌نظیری دارد بلکه عصاره انار که از دانه انار به دست می‌آید نیز خواص بی‌شماری دارد…

  • مروری بر خواص فوق‌العاده و قیمت عصاره انار اصل

    انار هزاران سال است که به‌عنوان دارو مورداستفاده قرار می‌گیرد. از خواص انار نه‌تنها به‌عنوان دارو استفاده می‌شود بلکه امروزه برای زیبایی هم از آن استفاده می‌شود. انار نسبت به سایر میوه‌ها حاوی مقادیر بیشتری آنتی‌اکسیدان است و ویتامین‌های زیادی مانند K، C، E دارد. اخیراً مشخص‌شده است که عصاره انار تأثیر معجزه‌آسایی بر بدن دارد. این عصاره از تمام قسمت‌های میوه به دست می‌آید…

  • خواص عصاره انار برای صورت چیست؟

    در سال‌های اخیر انار به‌عنوان میوه‌ای که می‌تواند التهاب را کاهش داده و سلامت کلی شما را بهبود بخشد، از محبوبیت بالایی برخوردار شده است. بخش عمده‌ای از این خواص انار مربوط به پلی فنول ها و آنتی‌اکسیدان‌ها است. با توجه به محتوای غذایی آن، این امکان وجود دارد که انارها بتوانند سلامت شمارا چه سلامت بدنی چه سلامت ظاهری بهبود بخشند. از انار، عصاره انار استخراج می‌شود. عصاره انار برای تقویت حافظه، جلوگیری از ایجاد آلزایمر، کاهش فشارخون و … استفاده می‌شود؛ اما خواص عصاره انار برای صورت چیست..

  • خواص انار و عصاره انار چیست؟

    انار میوه‌ای گرد باپوست سخت و قرمزرنگ است. منبع خوبی از فیبر و همچنین ویتامین‌های A، C، برخی ویتامین‌های B و مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم و آهن است. دو ترکیب موجود در انار – punicalagins و اسید پونیکئیک – مسئول بیشترین مزایای خواص انار هستند. انار سه برابر بیشتر از چای سبز دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی است. نه‌تنها انار، بلکه عصاره انار سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها است که باعث خواص بی‌نظیر این عصاره می‌شود…

  • خواص عصاره انار برای پوست و مو که از آن غافل هستید

    انار یکی از پرخاصیت‌ترین میوه‌ها است. سرشار از کلسیم، سدیم، پتاسیم، فسفر، آهن، ویتامین B1، B2 و B3 است. این ترکیبات مغذی انار است که آن را به یک میوه بی‌نظیر تبدیل می‌کند. خاصیت ضدالتهابی، جلوگیری از پوکی استخوان، کاهش فشارخون و … از خواص انار و عصاره انار است اما آیا انار برای پوست و مو هم مفید است؟ خواص عصاره انار برای پوست و مو چیست که از آن غافل هستید…

  • آشنایی با فواید و خواص درمانی عصاره انار این میوه پرخاصیت

    انار یکی از سالم‌ترین میوه‌ها و جز میوه‌های بهشتی است که فواید زیادی برای بدن شما دارد. هزاران سال است که به‌عنوان دارو مورداستفاده قرار می‌گیرد. جالب است بدانید که دانه‌های انار رنگ قرمز خود را از پلی فنول­ها به دست می‌آورند. پلی­فنول­ها، آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمندی هستند که می‌توانند به از بین بردن رادیکال‌های آزاد که برای بدن مضر است، کمک کنند. خواص انار بسیاراست، این میوه بیش از ۴۰ درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین C را برطرف می‌کند،علاوه بر انار، عصاره انار منبع خوبی از ویتامین E ، فولات، پتاسیم و .. است…

  • خواص بی‌نظیر عصاره انار برای پوست

    انار سرشار از ویتامین‌های E، B،C، K و …است. این میوه آنتی‌اکسیدان‌های زیادی دارد که می‌تواند از بدن در برابر آسیب‌های اکسیداتیو محافظت کند. تقویت حافظه، بهبود آرتروز، سلامت قلب، کاهش فشارخون و … از خواص انار است. از دانه انار، عصاره انار استخراج می‌شود که دارای خاصیت ضدالتهابی است. انار خواص بی‌نظیری برای بدن دارد و موجب پیشگیری از برخی بیماری‌های می‌شود. نه‌تنها برای درمان بیماری‌ها بلکه از این میوه بهشتی برای پوست و مو نیز استفاده می‌شود…

  • خرید و قیمت جینسینگ از فروشگاه اینترنتی آشا ارگانیک

    جینسینگ ریشه‌ی گیاهی است که در بومی جنگل‌های آسیای شرقی بخصوص کره و هنگ‌کنگ است. معروف به ریشه آدم است. جینسینگ اصل جینسنگ کره‌ای است که توسط فروشگاه برای شما تهیه و ارائه‌شده است. جینسینگ به‌عنوان یک گیاه تقویت‌کننده عمومی بدن شناخته می‌شود. از قدیم از آن برای افزایش انرژی استفاده می‌کرده‌اند. چینی‌ها معتقدند جینسینگ باعث تأخیر در بروز پیری می‌شود…

  • آیا با خواص جینسنیگ اصل برای زیبایی آشنا هستید؟

    جینسنگ در ابتدا به‌عنوان “ریشه آدم” خوانده می‌شد زیرا ریشه‌های آن شبیه آدم است، با چنگال‌هایی که شبیه بازو و پاها است. هم ریشه و هم برگهای این گیاه برای انسان از مزایای آنتی‌اکسیدان گرفته تا خاصیت تقویت انرژی برخوردار است. در مراقبت از پوست، جینسنگ اصل به‌عنوان یک ماده ضد پیری باارزش است زیرا […]

  • آیا جینسینگ برای مردان مفید است؟

    جینسنگ قرمز باعث افزایش فعالیت جنسی و درمان اختلالات نعوظ در مردان می شود. گیاه جینسینگ یکی از داروها در طب سنتی چینی است که برای افزایش میل جنسی مردان تجویز می شده است. ۴۸ میلیون زوج نابارور در سراسر دنیا وجود دارند. بیش از نیمی از ناباروری ها بین زوج ها به دلیل مشکلات فیزیکی از جانب مردان است. علل مختلفی برای ناباروری مردان وجود دارند، یکی از اصلی ترین دلایل، کمبود اسپرم های با کیفیت است. جینسینگ قرمز باعث افزایش اسپرم های با کیفیت می شود. ..

  • با خواص جینسینگ کره‌ای برای بدن و همچنین عوارض آن آشنا شوید

    جینسنگ کره‌ای (Panax ginseng) در خانواده Araliaceae است و از ریشه گیاه حاصل می‌شود. نامهای دیگر مترادف با آن شامل جینسنگ Panax، جینسنگ کوهی، جینسنگ وحشی و جینسنگ آسیایی است. درحالی‌که گونه‌های دیگری از گیاهان به نام جینسنگ وجود دارد، مانند سیبری Eleutherococcus senticosus، جینسنگ panax تنها منبع واقعی جینسنگ محسوب می‌شود. مهم این است […]

  • با خواص فوق العاده جینسینگ بیشتر آشنا شوید

    جینسنگ دو نوع اصلی دارد: جینسنگ آمریکایی و جینسنگ آسیایی. جینسنگ قرمز انواع جینسنگ آسیایی است. معمولاً از آن به عنوان یک مکمل گیاهی یاد می شود، اما قسمت دارویی گیاه در واقع ریشه های آن است. آماده سازی جینسنگ برای مکمل های غذایی از استخراج ترکیبات شیمیایی موجود در ریشه است. از آنجا که […]

  • خاصیت جینسینگ قرمز برای کبد (گیاهی معجزه گر)

    جینسنگ قرنهاست که در طب سنتی چینی مورد استفاده قرار گرفته است. آهسته و پر رشد می کند که دارای ریشه های گوشتی است، بسته به مدت زمان رشد آن، به سفید و قرمز تقسیم بندی می شود. جینسنگ سفید بین ۴ تا ۶ سال برداشت می شود و جینسنگ قرمز بعد از ۶ یا […]

  • خواص درمانی جینسینگ برای بارداری چیست؟

    جینسینگ گیاهی چندساله است که به ارتفاع تا ۸۰ سانتی‌متر می رسد. بومی کوهای جنگلی قسمت شرق آسیاست که در چین، شوری و ژاپن کشت می شود. گیاه و فرآورده‌های دارویی آن عمدتاً از کره، چین و ژاپن صادر می‌گردد. گیاهی که از آمریکا صادر می‌شود؛ گونه کین کوفولیز است که گونه افی‌سینال (گونه واقعی دارو) نیست. قسمت مورد استفاده گیاه، ریشه‌ها هستند…

  • خرید و قیمت روغن مو، مژه و ابرو خرگوشک

    گیاه خرگوشک گیاهی دو ساله است که بومی آمریکا، آسیا و آفریقا است. در اواخر دوره رشد گل های زرد رنگی می روید که بوی عسل می دهند و از آنها عصاره خرگوشک استخراج می شود. به این گیاه همچنین خرگوشک آمریکایی یا خرگوشک اروپایی نیز می گویند. دوران گل‌دهی آن‌ها خرداد تا شهریور است. قسمت‌های مورد استفاده خرگوشک (گل ماهور)، گل‌ها، برگ‌ها و گاهی ریشه‌ها است.

  • عصاره خرگوشک، یک روش گیاهی برای لاغری

    روغن خرگوشک از گل گیاه خرگوشک استخراج می‌شود که تمام خواص گیاه را دارد. گیاه خرگوشک بومی آفریقا و آسیا است و به دلیل شباهتش به گوش خرگوش به آن خرگوشک می‌گویند. به گل شمعی نیز معروف است. از خواص گیاه خرگوشک، درمان مشکلات تنفسی مانند آسم و برونشیت است علاوه بر آن برای پرپشت شدن مو وابرو و مژه استفاده می‌شود. علاوه بر گیاه خرگوشک همچنان که گفته شد از روغن خرگوشک برای لاغری استفاده می‌شود.

  • تضمین پرپشتی مو و ابرو با روغن خرگوشک

    یکی از این راه حل ها که می تواند در رشد موها و ابروها تاثیر فوری داشته باشد استفاده از روغن خرگوشک است. روغن خرگوشک، از گیاه خرگوشک یا همان گل ماهور استخراج می شود. گیاه خرگوشک به علت شباهت زیاد برگهایش به این نام خوانده می شود و بومی آسیا و آفریقا است…

  • یک روغن مناسب برای رشد ریش و سبیل آقایان (روغن خرگوشک)

    آیا می‌دانید روغن خرگوشک چیست و چه خواصی دارد؟ روغن خرگوشک، روغنی است که از گل خرگوشک استخراج می‌شود و در خانواده گل میمونی قرار دارد. این گیاه به دلیل شباهت برگ‌هایش به گوش خرگوش به این نام خوانده می‌شود. بومی قاره اروپا و آفریقاست که بیش از ۳۵۰ نوع دارد که ۵۰ نوع آن بومی ایران بوده و استفاده از آن در طب سنتی رایج است…

عصاره های گیاهی

گیاهان دارویی از ارزش و اهمیت خاصی در سلامتی جوامع، هم از لحاظ درمان و هم پیشگیری از بیماری ها برخوردار بوده و هستند. عصاره های گیاهی منبع بسیار خوبی برای طیف وسیعی از ترکیبات نظیر ترکیبات فنلی (فلاوونوئیدها)، ترپنوئیدها، ساپونین ها ، آلکالوئیدها، اسیدهای چرب و ویتامین ها هستند که منجر به خاصیت آنتی اکسیـدانی ، آنتی سـپتیکی، آنتی باکـتریال، ضد حساسیت و بسیاری خواص مفید دیگر می شوند. عصاره خوراکی محلولی است كه حاوی تمام مواد مفید گیاه از جمله تاننها – موسیلاژ ها – اسانسها و … میباشد.در واقع عصاره، شیرابه‌ای از یک گیاه است که تمامی ترکیبات گیاه را دربردارد و یکی از این ترکییات اسانس است. با مقایـــسه جایــگاه سه فرآورده گــــیاهی اسانس، عرق و عصاره گیاهی می‌توان نتیجه گرفت که عصاره‌ها دارای قدرت اثر بیشتری نسبت به اسانس‌ها و اسانس‌ها قدرت اثر بیشتری نسبت به عرق‌های گیاهی دارند.